• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Napabilirim Bilemiyorum Ama Aynaya Her Baktığım Da Ağlıyorum !!!!

poacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
18
0
36
İstanbul
Selamlar öncelikler aslında macerama nerden başlıcam bilmiyorum ama , koyu kumral olan saçlarımı platine çevirdim ve oriyelden dolayı çok yıprandı.
yıpranan saçımı bakım sayesinde biraz daha onarabildim ama tabiki eski haline gelmiyor ve sürekli koparak dökülmeye başladı ve inceldi.. 4 ay kadar platin saç rengini kullandım fakat yanlış bir kararla eski saç rengime koyu kumrala geri döndüm ..::43::43::43::43:

Alışamadım bir türlü çok koyu gelmeye başladı bana bu saç rengi gerçekten alışamadım bu ben değilim demeye başladım . Tekrar platine dönmek istiyorum fakat ne kadar zaman geçmeli ?

hangi işlemlere uğramalı ?

Son düzenleme:
aynı hatayı bende yapmıştım bundan iki sene önce.ve yıllardır sarı olan halimden vazgeçip koyu khveye boyadım daha sonra seninde dediğin gbi bu ben değilim dedim sürekli peruk gibi geliyodu saçım.üstünden bi ay geçmeden tekrar sarıya dönmek için kuaförün yolunu tuttum.oreal değil ama bu iyi kuaförlerin kullandığı saça daha az zarar veren açıcılar var onunla açtı saçımı tekrar,buna rağmen saçlarım cok yıprandı,ve küt kestirmek zorunda kaldım :43: şimdi üzerinden çok zaman geçmesine rağmen yeni yeni düzeliyor saçlarım...sana tavsiyem biraz paraya kıyıp iyi bi kuaföre git yoksa oreal değerse saçların kopar

aynı hatayı bende yapmıştım bundan iki sene önce.ve yıllardır sarı olan halimden vazgeçip koyu khveye boyadım daha sonra seninde dediğin gbi bu ben değilim dedim sürekli peruk gibi geliyodu saçım.üstünden bi ay geçmeden tekrar sarıya dönmek için kuaförün yolunu tuttum.oreal değil ama bu iyi kuaförlerin kullandığı saça daha az zarar veren açıcılar var onunla açtı saçımı tekrar,buna rağmen saçlarım cok yıprandı,ve küt kestirmek zorunda kaldım :43: şimdi üzerinden çok zaman geçmesine rağmen yeni yeni düzeliyor saçlarım...sana tavsiyem biraz paraya kıyıp iyi bi kuaföre git yoksa oreal değerse saçların kopar

duygusal çöktüm resmen ya çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için.. :43:

rica ederim..çok iyi biilirim o ruh halini..dediğim gibi sabredemezsen benim gibi iyi bi kuaför bul mutlaka.yoksa biraz saçına maskeyle falan kendine gelsin daha sonra açtırdığında belki daha az yıpranır.ama kesinlikle oreal değdirme.

Sakin actirma derim 3 ay once saclarim yandi ve neler cektigimi anlatamam, koyu renktenrofleye dondum,belimdeki saclari küt kestırmek zorunda kaldım ve haftasonu sureklı koptugu lastık gıbı uzadıgı ve dokuldugu ıcın bıtkısel boyayla koyu kestaneye boyattım,cunku rofleye devam etseydi daha cok kopucakti dokulucekti,amacım bı kere boyatıp en az 1 sene boyatmamaktı ama o kadar sımsıyah kı ne yapacagımı bılemıyorum, sanirim seninki benimki kadar yanik degil,o yuzden sakin oynama derim, ama yipratmadan actiririm dersen onu bilemiyorum

Sakin actirma derim 3 ay once saclarim yandi ve neler cektigimi anlatamam, koyu renktenrofleye dondum,belimdeki saclari küt kestırmek zorunda kaldım ve haftasonu sureklı koptugu lastık gıbı uzadıgı ve dokuldugu ıcın bıtkısel boyayla koyu kestaneye boyattım,cunku rofleye devam etseydi daha cok kopucakti dokulucekti,amacım bı kere boyatıp en az 1 sene boyatmamaktı ama o kadar sımsıyah kı ne yapacagımı bılemıyorum, sanirim seninki benimki kadar yanik degil,o yuzden sakin oynama derim, ama yipratmadan actiririm dersen onu bilemiyorum

lastikleşme olayı evet uçlarında oldu benimde dediğin gibi kopuyordu (yıkarken yumuşacıktı) kurutmazsam saçımı hemen uçları kıvırcıklaşıyordu. üstelik saçlarım düz olmasına rağmen , benim de belime 4 parmak kaldı fakat uçlarındaki kırıklardan dolayı uzamıyor kıyamıyorum da çok çağresizim gerçekten ya teşekkürler bilgi için..

of naptınız siz saçları mahvetmişsiniz.Sarı saç sevdasından vazgeçmeni tavsiye ederim.Lastik olan yerleri komple kestririp boyadan uzak durmalısın :31:

malesef sarı saç sevdası beni mahvetti yeni uzattığım saçlrımı küt kestirmiştim yaa çok kötüydü 2 yıl geçti saçım yeni yeni parlamaya başladı keçelikten kurtuldu çok şükür :66:
of naptınız siz saçları mahvetmişsiniz.Sarı saç sevdasından vazgeçmeni tavsiye ederim.Lastik olan yerleri komple kestririp boyadan uzak durmalısın :31:

dışardan bi çok insana tuaf gelebiliyor ama gerçekten sarı yani çok farklı ya sarışın görünce yolda böyle bakıyorum bi gün biri dövücek heralde kıskanclıkla bakıyorum çünkü ya mantıklı bi zaman aşımı varmı mesela 1 yıl sonra tekrar yaptırsam kopar mı çok korkuyorum kısalır saçım diye :(

dışardan bi çok insana tuaf gelebiliyor ama gerçekten sarı yani çok farklı ya sarışın görünce yolda böyle bakıyorum bi gün biri dövücek heralde kıskanclıkla bakıyorum çünkü ya mantıklı bi zaman aşımı varmı mesela 1 yıl sonra tekrar yaptırsam kopar mı çok korkuyorum kısalır saçım diye :(

oriel kullanılmış bölgenin üstüne tekrar oriel kullanılırsa kopar. ancak 1 sene kadar bekleyip yanmış bölgeleri kesip tekrar sarıya dönebilirsin.

saçlarına iyi bakarsan bi zaman aşımı yok ama orealli yerlere tekrar oreal değerse kopar saçın.. benim saçım şimdiyine sarı ama ben hiç oreal kullandırmadım 2 yıldır...çünkü ben koyu kahve yaptıkdan bi ay bile beklemeden açtırmıştım saçlarımı kopma olmadı ama püskül püskül olmuştu o yüzden kestirdim...sen bu süreyi biraz daha uzun tutup 3-5 ay gbi, bu süredede saçına bakım yaparsan kestirmeden açtırılabilir bence.

valla sarışınlara bende hep bakıyorum çok kıskanıyorm:17: sarı içimde hep ukte kaldı ama saçlarımı bi mavi siyah bi kızıl yaptığm için sarıya gitmem imkansız:31:

saçlarına iyi bakarsan bi zaman aşımı yok ama orealli yerlere tekrar oreal değerse kopar saçın.. benim saçım şimdiyine sarı ama ben hiç oreal kullandırmadım 2 yıldır...çünkü ben koyu kahve yaptıkdan bi ay bile beklemeden açtırmıştım saçlarımı kopma olmadı ama püskül püskül olmuştu o yüzden kestirdim...sen bu süreyi biraz daha uzun tutup 3-5 ay gbi, bu süredede saçına bakım yaparsan kestirmeden açtırılabilir bence.

kafayı yemek üzereyim :)

yani zaman geçsede geçmesede daha önceden oriyel değdiği için kopar diyorsun sanırım :43:

valla sarışınlara bende hep bakıyorum çok kıskanıyorm:17: sarı içimde hep ukte kaldı ama saçlarımı bi mavi siyah bi kızıl yaptığm için sarıya gitmem imkansız:31:

şimdi alış veriş merkezinden geldim herkez mi sarışın olur ya :43:

hemde uçlarınada baktım çok sağlıklı duruyordu :43:

üzerine tekrar oreal değerse kopar diyorum bende kopma olmadı ama cok yıprandığı için dayanamayıp kestirdim,ama ben bi ay olmadan açtırmıştım... sen kışı belki koyu geçirebilirsin bakım yaparak...baharda falanda tekrar açtırırsan kopma falan ollmaz bence
kafayı yemek üzereyim :)

yani zaman geçsede geçmesede daha önceden oriyel değdiği için kopar diyorsun sanırım :43:

sarıya donmek zor iştir bende koyu kumraldan dondum yavaş yavaş once kahveye sonra rengını 3 ton kırıp karamele aralardada platın balyajlarım var gyet güzel duruyorlar

Back