• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

---nanlmaz vahet---

Hera

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
5.857
82
363
Baba cinayeti tasarladı, anne uyguladı ve 7 yaşındaki küçük kızları açlıktan öldü.

Avustralya'da bir anne ve baba, 7 yaşındaki otistik kızlarını aç bırakarak öldürmekten suçlu bulundu. Avustralya'nın ABC News televizyon kanalının haberine göre küçük kızın cesedini inceleyen doktorlar "Şimdiye kadar bu ülkede meydana gelen en korkunç açlığa bağlı ölümdü. Küçük kızın bedeni o kadar kurumuş ki sadece deri kemikti ve mumyalara benziyordu" dediler.

Anne baba olmak için uğraşan o kadar çok insan varken :gitme:

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın :kızgın:

Hey Allahım sen bunları bildiğin gibi yap :Saruboceq: :oklava: :oklava::kızgın:

Bugün okumuştum bu haberi :çok üzgünüm: Ne denilebilirki :çok üzgünüm:

:1shok:Canım bakmak istemiyorlarsa en azında bir yuvaya bıraksaydılar hiç yoksa
:kızgın:Bizler hep evlatları için canını seve seve veren anneler biliyorduk :1hug:ama maalesef son zamanlarda böyle adi ve canavar anneler türedi:1shok: annelerin o tertemiz adını da lekelediler ya daha ne diyeyimsenağlama

cocuk orada yasam savası verirken kendilerinin bogazından nasıl lokma gecmıs kı ...yazıklar olsun boyle anne ve babaya ...cocuguna bakmayacaksan dunyaya getirmeyeceksin kardesim yazık yazık ...boylelerine insan bile diyemıyorum canıler

Daha neler duyucaz acaba neler.Yazıklar olsun bu insan kılığında dolaşan adi yaratıklara

ayy okudum gazetede...
icim acidi resmen yaa mafoldumben
3 kizlari daha varmis,devlet korumaya almis...
ne vicdansiz anne babaymis yaa

bu annelere neler oluyor böyle anlayamıyorum
RABBİM SEN BİZİ BÖYLE CANİLERDEN KORU
evladına bunu yapan insanlığa neler yapmaz

Back