Bebek İkinci El Nania Baby Ride 0-13 kg Ana Kucağı Oto Koltuğu

canım ptt kargo ile kilo başı 7.5 tl

sen ne yaptın aldın mı?
ben ptt kargo işini anlamıyorum.. ürün ptt şubesine geliyor sen gidip oradan mı alıyorsun.. yoksa normal kargo gibi getirip elden teslim ediyorlar mı
bir de bu kilo başı 7,5tl şehre göre değişiyor mu biliyor musunuz

ben optimum nickli bursalı bi arkadaş varya ondan puset anakucagını 15 tl aldım. dün parasını gönderdim oda bugün öglen göndercek puseti.şehirden şehire farketmiyor galiba. eşim kargodaki arkadaşına sormuşta ptt ile 2 tl farketi aramızda kilo başı demiş.
ptt daha hesaplı yani.yok evin adresini veriyorum eve getiriyolar ptt kamyonu.şubeyde geliyor ama artı 1 tl veriyorsun eve geliyo evin adresini yazrsan.kapıdada kargo ücretini ödedim.

ptt sayfasında böle yazıyor
Adresten Alım Ücretleri (Her bir gönderi İçin)
0 – 10.000 Gr. : 4,00 TL
10.001 – 20.000 Gr. : 6,00 TL
20.001 – 30.000 Gr. : 8,00 TL
30.001 – 50.000 Gr. : 20,00 TL

bana yine bursadan bişidicem nickki arkadaş allah razı olsun chiccco biberonu hediye yolladı içine 10 parça flan bebk kıyafetide koymuş büyük bi paketti.ben kargo ücretini kapıda ödedim 7.50 vermiştim kilosuda 1 kilo 200 gramdı

istanbul hangi semtteiniz peki.etrafımda bulursam yardımcı olurum.ben 100 tl demirden beşik almıştım içinin yatagı flan tüllü flan sinekligi var altınada eşyalarını koyuyorsun çok kullanışlı.markalı degil ama mahhelle esnafından almıştım.söktük bazanın altına koymuştuk.bebegime onu tekrar kuracagız.yani hem ucuz hem kullanışı tavsiye ederim

sağol.. şişlideyiz.. henüz mobilyacı falan gezmeye vaktimiz olmadı.. bakacağız artık birşeyler.. çok sağol

sana mail attım canım..

ana kucağı ile hiç alakası yok ama birşey dikkatimi çekti.. size de sorayım:)
hani mesajlarımızın altında çıkan hamilelik takvimleri var ya (tabii ekleyenlerde çıkıyor)... bazılarında bebek başka şekilde duruyor, bazılarında başka.. yani bazılarında bebek yukarı doğru duruyor bazılarında aşağı.. doğum zamanı yaklaşmasıyla mı alakalı.. yani bilinçli yapılmış sanki.. öyle mi, biliyor musunuz

evet canım doğum yaklastıkça bebek başaşagı dönüyoo..

Iyi değerlendir canım son 3 ayı bol bol gez ve uyu yoksa bebiş seni baş aşagı yapıcak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…