Bebek İkinci El Nania Baby Ride 0-13 kg Ana Kucağı Oto Koltuğu

ewet allah yardımcınız olsun biz 1 tanesinin masrafına yetişemiyoruz.rabbim rızıklarını artırsın
haklısınız canım işte bende bu yüzden sıfır almak istemiyorum bi kaç ay sonra kullanamayacagım diye satamamda anca mahalleden birine veririm...o yüzden markalı almaya korkuyorum ve bu yüzden markayla işim olmaz
eşim gelsin fotografları gösterecegim malum ben calışmadıgım için eşimede danışmak istiyorum ama sen kimseye satma şimdilik ben size dönerim

2 ana kucagıda satılmadı hala ilgilenenler bakabilir son fiyat teki 40 tl

merhaba ben ankarada oturuyorum 30 tl olsun alayım bi de kargosu var bakalım ankaraya ne kadara gelecek bilginiz var mı ....

Merhaba 30 tl olmaz 50 demiştim 40 düştüm zaten ankara ya ne kadar tutar hiç bilmiyorum onu 15-20 arasını geçiçegini sanmıyorum

bişey daha sormak istiyorum anakucağının arkası tamamen yatıyor mu yeni doğan bebek yatabiliyoru değil mi? puset kaç kg gelir acaba?

Son düzenleme:
canım ptt kargo ile görüştüm kilosu 6,5 tl ama diyo boyu eni hepsi hesaplanıyo diyo bu puset katlanıyomu acaba kargoda çok turarmı boyuta da bakılıyormuş çünkü

Puset kilosu 3 kilo geliyor 21 tl kilosu tutarsa 4 tl de taşıma bedeli tutar 25 diye tahmin ediyorum ben.
Ama en hesaplamayı duymamıştım ben

canım ptt kargo ile görüştüm kilosu 6,5 tl ama diyo boyu eni hepsi hesaplanıyo diyo bu puset katlanıyomu acaba kargoda çok turarmı boyuta da bakılıyormuş çünkü

hepsi buradadan baktınmı bilmiyorum o şekle geliyo ben sordum dün ptt kargoya istanbula 15 tl dediler ankara için bilmiyorum ama 20 den fazla tutmaz diye düşünüyorum bide aştiye yakındanız isterseniz otobüs fiyatını sorayım burdan terminalden

Otobüs mavinine 1 paket sigara parası veriyorsunuz alıyor :))) annemler bana memleketten bişey yollarken öyle yapıorlar :))

Canım 40 dan aşağı olmaz eğer ürünü alırsan gördüğünde sende bana hak vericeksin

35 yaparsan ikisi de satılacak bak bir alıcı daha var :) dimi istanbul82

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…