• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Nania Baby Ride 0-13 kg Ana Kucağı Oto Koltuğu

canım valla ilk 4 ay mafoldm ben tabi benim ikizlerim var inş.uslu bi kızın olur:)

:) ben de ikizim olsun diye çok içimden geçirmiştim.. ama herkes ne kadar zor olduğunu söylüyordu.. maşaallah büyütmüşsün sen.. bakalım biz kız da sağlıkla doğar ve uslu olur inşaallah :)

aynı ürün bana 16 tl ye geldi sehir şehir farketmiyo agırlık ücreti standart yer yere aynı bende bu kulupten bi arkadaştan aldım kapıda ödeme yaptım 16 tl ödedim bilginize :40:

aynı ürün bana 16 tl ye geldi sehir şehir farketmiyo agırlık ücreti standart yer yere aynı bende bu kulupten bi arkadaştan aldım kapıda ödeme yaptım 16 tl ödedim bilginize :40:

canım ben sana söylemiştim 15 tl diye sen bana inanmamıştın :)

merhaba ben ana kucağını almak istiyorum en son fiyatı ne kadar ve ben bursadan elden almak istiyorum benimde ikizlerim olacak birde 6 yaşında bir kızım var kızımdan bir tane ana kucağı var bir tane daha ihtiyacım var onun için almak istiyorum bursanın neresinde oturuyorsunuz sizden nasıl alabilirim

merhaba ben ana kucağını almak istiyorum en son fiyatı ne kadar ve ben bursadan elden almak istiyorum benimde ikizlerim olacak birde 6 yaşında bir kızım var kızımdan bir tane ana kucağı var bir tane daha ihtiyacım var onun için almak istiyorum bursanın neresinde oturuyorsunuz sizden nasıl alabilirim

maalesef dün satıldı ana kucagı inş.istediğin gibi bişey bulursun bebişleri allah bağıslasın

Back