Şampuan ve Saç Kremleri Naneli şampuan kullanan var mı?

peri1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
497
8
116
Kahramanmaraş
herkese merhaba;
saç derisi gözeneklerini açmak için nane önerildiğini duydum. acaba kullanan varmı? yada naneli şampuan kullananınız oldumu kızlar. sçalrımdaki kaşıntıyı bir türlü geçiremiyorum. gözenekleri açmak için neler yapılır?

yardım edermisinizzzzz

Bir doktora görünsen sana uygun eczaneden ilaçlı sampuan vereceklerdir Bir türlü geçmiyorsa alerjik olabilir o yuzen özel sampuan kullanman gerekli daha fazla tahriş etmeden git bence..

Canım Dr a gittim defalarca. Kadın tipi saç dökülmesi dendi. Kullanmadığım şey kalmadı yağlı ekzemam var maalesef . Saçlarım nefes almadığını düşünüyorum artık. Ne yapacağımı şaşırdım... Yardım lütfen.

Ben head and shoulders'ın mentollü şampuanını kullanmıştım, gerçi bende herhangi bir sorun yok ama saç derisini kesinlikle ferahlatıyor. Kepek için kullanan arkadaşlarım da memnun kalmıştı :)

Naneli mentollu şampuan bnde kullandım ama banyodan çıkınca gözlerim kan çanagı oluyo ve yanıyıoo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…