• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naneler

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Slm kizlar
Benim bi arkadasim var, sagolsun bahcesinden ara ara nane getirir bana.
Cok kullanmamamiza ragmen kurutup dondurup bi sekilde harciyordum
En son bayagi getirmis ve icinde minik minik bocekler var.
kesinlikle ayiklamaya vaktim yok.
Bu boceklerin kendi kendine gitmesi icin bi yol var mi? Yoksa atmak zorunda kalacagim hem emek hem de ziyan uzuluyorum.
Bir de arkadasim cok kirilgan onu kirmadam artik getirme nasil diyebilirim?

Slm kizlar
Benim bi arkadasim var, sagolsun bahcesinden ara ara nane getirir bana.
Cok kullanmamamiza ragmen kurutup dondurup bi sekilde harciyordum
En son bayagi getirmis ve icinde minik minik bocekler var.
kesinlikle ayiklamaya vaktim yok.
Bu boceklerin kendi kendine gitmesi icin bi yol var mi? Yoksa atmak zorunda kalacagim hem emek hem de ziyan uzuluyorum.
Bir de arkadasim cok kirilgan onu kirmadam artik getirme nasil diyebilirim?
Sirkeli suda bekletin üste çıkarlar zaten
Taze naneyi heryerde kullanabilirsiniz
Ama istemiyorsanız sizde başkasına verin ziyan olmasın

Canım bazen bitki bitleri istila ediyor her türlü yeşilliği,tamamen yeşil oluyor ve zor farkediliyor,ayıkladım desen bile içinde mutlaka kalır.At bence.Ben böyle olunca hiç güvenemiyorum,içinde kalmıştır diye.Ayrıca nane sevenler,balkonda yetiştirmesi çok kolay,toprak altı köklerinden saksıya dikin,kolayca yetişir.Naneler başlığını görünce,kim ne nane yemiş bakayım dedim,meğer gerçek naneymiş:D

Naneleri genis bir legene koyun sirkeli su yapin bocekler hemen uste cikar suzersiniz birda suda bekletiriisniz bocek filan kalmaz

Iyi fikir. Lazim olunca isterim diyince acik kapi kalmis oluyor

Canım nasıl pişmaniye çekti :)
Naneyi yaz geliyo içeceklerin içine atabilirsin özellikle limonatanın saf suyun içinde bile olur
Kahvaltıda yiyebilirsin tazecik
köftenin içine koyabilirsin salataya doğrayabilirsin
Çorbaların içine bütün bütün atabilirsin dehşet aroma verir

Naneleri temizleyip kurulayin, buz kaliplarina esit sekilde paylastirip uzerlerine sizma zeytinyagi ekleyin ve dondurun. Donmus kupleri ertesi gun cikartip kilitli buzdolabi posetlerine koyun. Salatalariniz icin prtik sekilde cikartip kullanabilirsiniz hem de nane ziyan olmamos olur.

Naneleri temizleyip kurulayin, buz kaliplarina esit sekilde paylastirip uzerlerine sizma zeytinyagi ekleyin ve dondurun. Donmus kupleri ertesi gun cikartip kilitli buzdolabi posetlerine koyun. Salatalariniz icin prtik sekilde cikartip kullanabilirsiniz hem de nane ziyan olmamos olur.
Süpermiş bu fikir

Back
X