Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet 3 ve 4 gün önce si lekelenme oluyor henüz 4gun var abdest yeniliyorum ama içim rahat etmiyorRegl disindaki kanamalar engel olmuyor ancak her namazda abdest almaniz gerekir regl gununi sz bilirsinz erken gelms olabilir mi
MerhabaArkadaşlar adetim e 4 gün var ve günlük ara kahverengi damla şekilde akintim oluyor bu akıntı namaz kılmaya engel mi?
Öyle yapıyorum abdesti tazeliyorum sürekli çok teşekkür ederimMerhaba
Kahverengi akıntı namaza engel olmaz yalnız her namaz öncesi namaz abdesti almanız gerekli
senın profil resmini görünce karnım acıkıyorBi hocaya sormak lazm cok da yakinmis bilemedimsimdi![]()
Leke geldikten sonra 24 saat içinde gene gelirse regl sayılırsınız ve namaz kılamazsınız.. lekelenmelerle birlikte adetin 10 günü geçerse özür sayılırsın ve her vakit abdest alıp namaz kılman gerekirArkadaşlar adetim e 4 gün var ve günlük ara kahverengi damla şekilde akintim oluyor bu akıntı namaz kılmaya engel mi?
Rica ediyorumÖyle yapıyorum abdesti tazeliyorum sürekli çok teşekkür ederim
Canım bence adet olmuşsun sökülemiyor gibi. Leke varsa abdest bozuluyo diye biliyorum yani iç çamaşırın tertemiz olması gerek. On gün devam ederse eğer ondan sonra kan gelse de abdest bozulmuyor. Sen yine bi hoca bul. Her vakitte gusl almak çok zorArkadaşlar adetim e 4 gün var ve günlük ara kahverengi damla şekilde akintim oluyor bu akıntı namaz kılmaya engel mi?
Diyette olanlar bana tiklamasnsenın profil resmini görünce karnım acıkıyor![]()
Canım namaza engel oluyo o kahverengi leke kayınpederim hoca kesinlikle engel oluyo sonrasında kazasını kıl o kılamadığın namazlarınAdet 3 ve 4 gün önce si lekelenme oluyor henüz 4gun var abdest yeniliyorum ama içim rahat etmiyor
Iyi de 15 gun temizlikten sora olmuşsa adet baslangicidir kilmaz ama kaza da gerektirmez kiCanım namaza engel oluyo o kahverengi leke kayınpederim hoca kesinlikle engel oluyo sonrasında kazasını kıl o kılamadığın namazların![]()