Namaza engel olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.178
5.175
158
39
Arkadaşlar adetim e 4 gün var ve günlük ara kahverengi damla şekilde akintim oluyor bu akıntı namaz kılmaya engel mi?

Regl disindaki kanamalar engel olmuyor ancak her namazda abdest almaniz gerekir regl gununi sz bilirsinz erken gelms olabilir mi

Bi hocaya sormak lazm cok da yakinmis bilemedimsimdi 😕

Adet kanaması hariç kanama namaza engel olmuyor ama sizinki bilemedim, ben olsam adet olana kadar kılardım sanırım.

Canim bende sormustum iki adet arasindaki lekelenmeler engel degil ama seninki buyuk ihtimal adete donecek yani adet kanamasi. Yinede danis ama bence kilmamalisin.

Ama az ise özür sayiyorsunuz.. degilse adet sayip namaz kilmayin.

Benimde öyle adete yakın kahverengi akıntı olurdu sonra adete geçerdim ben kılmazdım sonuç Ta adet sokuluyor yavaşta olsa

İki ay hâli arasındaki temizlik süresine "tuhr hâli" denir. Bu süre 15 günden az olmaz, daha fazla olabilir. Buna göre, 15 günden daha evvel ortaya çıkan akıntılar, ay hâlinden sayılmazlar.Muayyen hal, en az 3 gün, en çok da 10 gün sürer. 3 günden (72 saat) az görülen akıntı ile, 10 günden (240 saat) fazla gelen akıntı muayyen halden sayılmaz. Bir hastalıktan geldiği kabûl edilir.

Arkadaşlar adetim e 4 gün var ve günlük ara kahverengi damla şekilde akintim oluyor bu akıntı namaz kılmaya engel mi?
Leke geldikten sonra 24 saat içinde gene gelirse regl sayılırsınız ve namaz kılamazsınız.. lekelenmelerle birlikte adetin 10 günü geçerse özür sayılırsın ve her vakit abdest alıp namaz kılman gerekir

Canım bence adet olmuşsun sökülemiyor gibi. Leke varsa abdest bozuluyo diye biliyorum yani iç çamaşırın tertemiz olması gerek. On gün devam ederse eğer ondan sonra kan gelse de abdest bozulmuyor. Sen yine bi hoca bul. Her vakitte gusl almak çok zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X