Namaz Yasaklansın

Şunu da söylemem gerekir
ilk yorumda haberin doğruluğundan şüphe ediyorum dedim
Başka bir haber kaynağı da bulamadım
Elimdeki tek kaynağıın başlığı da buydu
Buradaki iyi niyet de tartışılır o yüzden

kanıtta kanıt..
bunu akp'den biri deseydi kanıta falan gerek duyulmazdı..
başlıkla içerik bambaşka provekeden başka bişi değil

Öyleyse yalan bile olabilir.Bekleyip göreceğiz.

Sahsen ben böyle bir saldirinin olduguna inanmiyorum.

Eger birileri namaz kilmak icin soför dövse bicakla yolculara saldirsa, gazetelerde basayfalara tasir, habelerde bas bas bagirirlardi.

Bencede milletvekili elinde kanit varsa göstermeli aksi takdirde namaz kilan insanlara iftira edip karalamaya calsiiyor..

Son düzenleme:
demekki elinde bıçakla uşak garajını istila eden böyle bi grup var, görgü tanıkları vardır, o terörü yaşayanlar vardır yoksa neden durduk yere soru önergesi verilsin

Bilmiyorum canım bir yandan yakıştıramıyorum aynı dine inandığım insanlara bir yandan bu ağır suçlama gerçektir diye umuyorum

Ama mantık olarak bakınca böyle bir şey olsa haber yapılır diye düşünüyorum

UŞAK EMNİYET MÜDÜRÜ: OLAYDA BIÇAK YOK, SADECE SÖZLÜ TARTIŞMA VAR
Konuyla ilgili Uşak Port ekibine bir açıklama yapan Uşak İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, söz konusu olayın abartıldığı gibi olmadığını ifade etti. Toprak, “Olayda anlatıldığı gibi bıçak kullanılmış değil. Namaz kılmak isteyen yaklaşık 20-25 kişilik bir işadamı grubu ve diğer yolcular arasında tartışma çıkmış. Daha sonra taraflar arasında birbirinden şikayetçi olma durumu olmuş. Konu Adliye’ye intikal etti. Ben bununla ilgili görüntülere baktım. Görüntülerde bıçak kullanılması söz konusu değil” diye konuştu.
FİRMA YEKİLİLERİ: HİÇBİR ŞEKİLDE OLAYIN TARAFI DEĞİLİZ
Firma yetkilileri ise konunun kendileriyle her hangi bir ilgisinin bulunmadığını ifade etti. Konuyla ilgili bilgi veren ve isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, “Yolcuların bir kısmı namaz kılmak istiyor, diğerleri buna karşı çıkıyor. Tartışma garajda da devam ediyor ve biz de tarafları yatıştırmak için araya giriyoruz. Olayda her hangi bir bıçakla yaralama veya terör estirilmesi söz konusu değil. Fakat taraflar bir birinden şikayetçi olduğu için konu adli mercilere intikal etmiştir. Firmamızdan kimse bu konuyla ilgili her hangi bir şikayette bulunmamıştır” şeklinde konuştu.

Demekki Milletvekili Hanım başlık kadar aşırı saçmalamış

20 saat yolculuk yapip inecegim yere 1saat kala 40 dakika sadece 1 yolcunun namaz kilmasini bekleyip köy arabasini kacirdigimi bilirim izmir-giresun sehayatlerimde..Kimse kusura bakmasin ben beklemek zorunda degilim.Hem sehirlerarasi seyahatlerimde hemde trb-giresun seyahatlerimde kac defa basima geldi.Sinirden catlardim beklerken..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama teror estirmek bıçakla saldırmak insanlara zarar vermek ve böylece ibdet etmek ile bu örneğin farklı

,
aslında olaylar var meryem var ki şikayetler olmuş. neyse soruşturma olur ortaya çıkar anya konya

Her ne olursa olsun o derece korkunç olmaması beni biraz rahatlattı açıkçası
Yoksa yine müslümanlar etiket yiyecekti

Ama ne kadar üzücü deo lsa tam gerçeği bilmek isterim

Hic inandırıcı degil bence dağ basinda yasamiyirlar heralde bi kamera mobesede mi yok bence uyfurma bi haber zira doğru dahi olsa o kişileri buluo cezalandirmak yerine namazi nasil yasaklanir anlamis değilim bu kişinin niyeti apacik ortada bence zorakilik kimseyi nanaza zorlayamazsiniz namaz kilanida kilmanak için zorlayamazsiniz

Evet bencede cok abartilmis ve gercekten artniyetli bir abartma olmus.

Chelzy;
Yasadigin olayda elbetteki haklisin.
Dinimizde ibadet ederken baska insanlari rahatsiz etmek asla kabul edilemez.
Birdaha olmaz umarim..

Kusura bakma ama bende bir kişi icin duran otobüste şoför de gormedim bizde yolculuk yapiyoruz ha cogunluk olur bunada kimse karsi olmaz ona birsey diyemem

bence firmalar talep doğrultusunda namaz vakitlerine göre mola verecek otobüs seferleri koyabilir, herkesin istediği olmuş olur böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…