Başlık çok yanlış.Ben böyle bir şeyin olduğunu sandım başlığı görünce.Ayrıca bahsedilen olaylar olmuşsa o kişilerin Müslümanlıkla alakası yoktur diğer kişilerin canlarına kasıt barbarlıktır.
elinde kanıt olmadan soruşturma açın demez zaten. doğal olarak vardır.
Şunu da söylemem gerekir
ilk yorumda haberin doğruluğundan şüphe ediyorum dedim
Başka bir haber kaynağı da bulamadım
Elimdeki tek kaynağıın başlığı da buydu
Buradaki iyi niyet de tartışılır o yüzden
bence başlıkla haberin içeriği uyumsuz
kanıtta kanıt..
bunu akp'den biri deseydi kanıta falan gerek duyulmazdı..
başlıkla içerik bambaşka provekeden başka bişi değil
Öyleyse yalan bile olabilir.Bekleyip göreceğiz.
demekki elinde bıçakla uşak garajını istila eden böyle bi grup var, görgü tanıkları vardır, o terörü yaşayanlar vardır yoksa neden durduk yere soru önergesi verilsin
UŞAK EMNİYET MÜDÜRÜ: OLAYDA BIÇAK YOK, SADECE SÖZLÜ TARTIŞMA VAR
Konuyla ilgili Uşak Port ekibine bir açıklama yapan Uşak İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, söz konusu olayın abartıldığı gibi olmadığını ifade etti. Toprak, Olayda anlatıldığı gibi bıçak kullanılmış değil. Namaz kılmak isteyen yaklaşık 20-25 kişilik bir işadamı grubu ve diğer yolcular arasında tartışma çıkmış. Daha sonra taraflar arasında birbirinden şikayetçi olma durumu olmuş. Konu Adliyeye intikal etti. Ben bununla ilgili görüntülere baktım. Görüntülerde bıçak kullanılması söz konusu değil diye konuştu.
FİRMA YEKİLİLERİ: HİÇBİR ŞEKİLDE OLAYIN TARAFI DEĞİLİZ
Firma yetkilileri ise konunun kendileriyle her hangi bir ilgisinin bulunmadığını ifade etti. Konuyla ilgili bilgi veren ve isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, Yolcuların bir kısmı namaz kılmak istiyor, diğerleri buna karşı çıkıyor. Tartışma garajda da devam ediyor ve biz de tarafları yatıştırmak için araya giriyoruz. Olayda her hangi bir bıçakla yaralama veya terör estirilmesi söz konusu değil. Fakat taraflar bir birinden şikayetçi olduğu için konu adli mercilere intikal etmiştir. Firmamızdan kimse bu konuyla ilgili her hangi bir şikayette bulunmamıştır şeklinde konuştu.
20 saat yolculuk yapip inecegim yere 1saat kala 40 dakika sadece 1 yolcunun namaz kilmasini bekleyip köy arabasini kacirdigimi bilirim izmir-giresun sehayatlerimde..Kimse kusura bakmasin ben beklemek zorunda degilim.Hem sehirlerarasi seyahatlerimde hemde trb-giresun seyahatlerimde kac defa basima geldi.Sinirden catlardim beklerken..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
,Demekki Milletvekili Hanım başlık kadar aşırı saçmalamış
,
aslında olaylar var meryem var ki şikayetler olmuş. neyse soruşturma olur ortaya çıkar anya konya
20 saat yolculuk yapip inecegim yere 1saat kala 40 dakika sadece 1 yolcunun namaz kilmasini bekleyip köy arabasini kacirdigimi bilirim izmir-giresun sehayatlerimde..Kimse kusura bakmasin ben beklemek zorunda degilim.Hem sehirlerarasi seyahatlerimde hemde trb-giresun seyahatlerimde kac defa basima geldi.Sinirden catlardim beklerken..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?