- 27 Haziran 2013
- 1.344
- 1.527
- Konu Sahibi enteldantell
Aksam ezanina az kaldiKıldim çok şükür kuaföre gidip geldim yazamadım
Su an abdestli olursan kilman daha da kolaylasir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam ezanina az kaldiKıldim çok şükür kuaföre gidip geldim yazamadım
Ne güzel teşvik ediyorsunuz Allah razı olsun sizdenAksam ezanina az kaldi
Su an abdestli olursan kilman daha da kolaylasir
Allah sizden de razı olsun : )Ne güzel teşvik ediyorsunuz Allah razı olsun sizden
Allah sifanizi versinArtık ayakta duracak takatim kalmadı biraz dinlenecem kardeşlerim
Zor bir hastalık geçiriyorum
Borçtan kurtulmanın hafifliğiSelamünaleyküm hanımlar başlığı görünce hemen bakayım dedim. Bende bu konudan muzdaribim namaza başlıyorum adam regl günümden sonra çok zor geliyor böyle böyle 2-3 hafta oyalanıyorum tam başlıyorum sonra yine regl bu şekilde devam ediyor. Şeytan işini çok güzel yapıyor Sizleri ne motive ediyor biraz bana da ilham olur musunuz?
Selam aleyküm hayırlı cumalar kardeşim dinlenmek ne mümkün Rabbim razı olsunAllah sifanizi versin
Cok gecmis olsun dinlenin tabii ki
Çok mantıklı aslında bende deniyim Allah razı olsunBorçtan kurtulmanın hafifliği
Farz namazlardan sonra edilen duaların kabulü
Aklıma gelenler bunlar şu an için
Regl döneminden sonraki ilk namazı kılarken kendimi ben de çok zorluyorum bu genel bir durum sanırım
Bu durumu aşmak için de regl iken ezan okundugunda namaz değil de tesbih çeken kişiler vardı araya sogukluk girmesin diye
Aleykum selam yeni gordum nasil oldunuz ?Selam aleyküm hayırlı cumalar kardeşim dinlenmek ne mümkün Rabbim razı olsun
Bugün diş takılacak ilk gün dua beklerim
Ağrılarım devam ediyor bir taraftan hastalık bir taraftan diş biraz yorgunumAleykum selam yeni gordum nasil oldunuz ?
diş kolay atlatılmıyor çok büyük geçmiş olsunAğrılarım devam ediyor bir taraftan hastalık bir taraftan diş biraz yorgunum
Şimdi abdest aldım akşam namazıni kılacağim
Kazasını kılacağim gece nasil geçti bilmiyorum uyumaya çalışıyorum ama uyumak mi imkansız kafamda aynı anda sesler görüntüler çaktı tüm gece ne uyuyabildim ne de ayakta durabildim bir Dr s gidip bu uyku sorunu için çözüm bulmam gerekiyor galibadiş kolay atlatılmıyor çok büyük geçmiş olsun
maşallah Allah kabul etsin : )
dün yatsıyı kılmış mıydınız ?
inşallah kısa sürece çözüme ulaşırsınızKazasını kılacağim gece nasil geçti bilmiyorum uyumaya çalışıyorum ama uyumak mi imkansız kafamda aynı anda sesler görüntüler çaktı tüm gece ne uyuyabildim ne de ayakta durabildim bir Dr s gidip bu uyku sorunu için çözüm bulmam gerekiyor galiba
Tamam inşallah elimden geleni yapacağıminşallah kısa sürece çözüme ulaşırsınız
ama bu gece için isterseniz yatsının farzı ile vitrini kılmaya gayret edin en azından alışana kadar borcunuz kalmasın
Allah kabul etsin supersinYatsı ve vitr namazı kılındı
Rabbim razı olsun kardeşim dua eder dua beklerimAllah kabul etsin supersin