- 19 Şubat 2014
- 2.493
- 2.843
- 333
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Allah kabul etsin inşallah5 vakit kıldım Rabbim kabul eder inşallah
Çok güzel olurakşam ve yatsı namazini da kıldım Allah kabul etsin inşallah ❤
bu arada kizlar , burada aktif olan birkac kisi toplanıp zikir ,dua yapalım mi su zor günlerde ne dersiniz
hangi zikir veya duayi edelimÇok güzel olur
tekrardan namaza başladım kıldıkca yazarım insallah ikindiyi bekliyorum
çok sevinirim canimRabbim kabul etsin
bugün hepsini kıldım, akşamı vaktinde kilar yatsiyi da gece yatmadan kilarim biraz geç vakitte . Gece 1 gibi yatıyorum yatmadan kilmak istiyorum eskiden öyle yapardım, cok daha huzurlu mutlu hem de abdestli yatmış oluyorm.
ah canım başlaaa
eğer namazın tadını bir alırsan hiçbir yerde o tadı bulamazsınnnn
şimdi bahaneler de yokk evdesinnnnnnn bunu fırsata çevirebilirsinn
namazlarından sonra hep dua edersenn inan bir süre sonra alışkanlık haline gelmiş olurrr
rabbim kıldığın namazları kabul etsin
hoşgeldinnn canim iç huzurum oyle güzel artti ki cok iyi hissediyorum kendimiçokta güzel olur canımm
Devam cnm şimdi ikindiyi kılacağımmemurhanim nerelerdesin namazlara devam mi sabah ogle kılındı mi :)
Allah kabul etsinDevam cnm şimdi ikindiyi kılacağım
benim de valla . bide sabah namazı düzeni otursa tam olcakNamaz kıldıkça huzur doluyor içime.cok şükür
Ise giderken çok güzel kılıniyordu .şimdi evdeyiz rahatlık geldi .şeytani sevindiriyoruzbenim de valla . bide sabah namazı düzeni otursa tam olcak
sabaha 3 4 alarm kurucam birde telefonu uzağa koymak lazım mecbur kalkıyorsun ben eskiden öyle yapıyordum şimdi aklıma geldiIse giderken çok güzel kılıniyordu .şimdi evdeyiz rahatlık geldi .şeytani sevindiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?