- 7 Ocak 2009
- 7.072
- 11.478
- 773
- 34
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #7.941
Arkadaşımızın adına okundu Ablamda okudu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah
11. SIRA =)i p e k
~BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ~
OKUNACAK DUALARIMIZ
=) 1 FETİH SURESİ
=) 1 VAKIA SURESİ
NİYETLENME HAKKINDA
ZORUNLU OLMAMAKLA BERABER 2 REKAT NAMAZ KILIP KENDI ADINIZA NİYETLENEBİLİRSİNİZ.
BAŞKASINADA NİYETLENIRKEN ONCE ALLAH RIZASI İÇİN PEYGAMBER EFENDİMİZE VE AILESİNE, BEDİR SAVASINDAKI ŞEHİT OLAN TÜM MÜBAREK ZAATLARIMIZA, ALLAH DOSTLARINA ÖLMÜŞ OLANLARIMIZIN RUHLARINA DAHA SONRA DUA SAHİBİ (ADI-NİCKİ) KARDESIMİZİN NİYETINE OKUYORUM DİYEBİLİRSİNİZ.
NOT =) HERKES ŞİMDİDEN NIYETLENSIN KENDI ADINA Kİ ÖNDEN GİDENLER OLABILIR
BİLDİRİM SAATİ VE MAZERET HAKKINDA;
HERGUN AKSAM SAAT 22.00 DA YENİ KİŞİYE GEÇİLECEKTİR
22.00 'A KADAR BİLDİRİMLERİNİZİ TAMAMLAMIS OLUN LÜTFEN.
HER AKSATILDIĞINDA KARMAŞIKLIKLAR OLABILIYOR TEK RİCAM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMANIZ ZAMANINDA BİLDİRİMLERİNİZİ YAPMANIZ..
REGL OLAN KİŞİLER MUTLAKA BENI ETIKETLEYEREK BİLDİRİM YAPSIN. REGL BİTİMİNDE KALDIĞI KISIDEN DEVAM EDEREK BİLDİRİMLERİNİ SIRASIYLA YAPSIN LÜTFEN
EĞER BİRİKMESİNİ İSTEMIYORSANIZ ÖNDEN GİDEBİLİRSİNİZ
FAZİLETİ HAKKINDA
HERGUN 3 ADET VAKIA +1 FETİH SURESI OKUMAK MADDİ VE MANEVİ MUTLULUĞUMUZUN SIRRI OLACAKTIR. BUNA INANIN HEM ÖZEL HEM İŞ HAYATINIZDAKİ FARKI ZAMANLA HISSEDECEK VE GÖRECEKSİNİZ.
ZENGİNLİK DUASI OLARAK GECER
TABİ ÖNCELİĞİMİZ ALLAH RIZASI ICIN OLMALI
Vakıa Suresi Okumanın Faziletleri (Faydaları) ve Sırları Nelerdir?
1- Vakıa Suresini sık sık okuyan mümin kullar, kıyamet gününü ve dünyada yaptıkları her şeyden hesaba çekileceklerini hatırlar. Bu ise, müminlerin küçük büyük tüm günahlardan uzak durmasını sağlar.
2- Vakıa suresi, Bakara ve Rahman suresi gibi bolluk ve bereket getiren surelerden biridir. Surenin okunduğu hanede işsiz varsa iş bulur, bekar varsa evlenir.
3- Günde 40 kez sabah ve akşam namazlarından sonra Vakıa Suresini okumak, mümin kulları her türlü kaza ve beladan korur.
MAZERETLİ OLAN ARKADASLARIMIZ
1) @rana20
2)Wilma11
3)Aijoo
4)
LİSTEMİZ
@Ada-anne
Wilma11
@visnetozu
@Assos32
Eymen-in Clnar-in Annesi
@rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
@sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Magnifiaque
Morrmeneksee
@mavikelebek34
Aktif Lora
@SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
SUHAN
Gecmis olsun canimMorrmeneksee Kizlar kusura bakmayin ama beni
listeden cikartirmisiniz bas donmesi ve bulantilardan ayaga kalkamiyorum bu ara okuyamam
İyi düşünmüşsünuz canım İstanbul felç olmuş haberleri izledim.Kahve __Kokusu
Yatsı Namazımı daha kalmadım bebegimin uyumasi ni bekliyorum kayinvaldem deyiz zor gittik 15 dk var aramızda eve dönüş 1 saat gosteriyor trafik felç olmuş 0/0 80 trafik var dışarıda şuan bu gecede burada kalacağız dönüş zor olur diye ama kılacağım birazdan yatsıyı
11. SIRA =)i p e k
OKUNACAK DUALARIMIZ
=) 1 FETİH SURESİ
=) 1 VAKIA SURESİ
NİYETLENME HAKKINDA
ZORUNLU OLMAMAKLA BERABER 2 REKAT NAMAZ KILIP KENDI ADINIZA NİYETLENEBİLİRSİNİZ.
BAŞKASINADA NİYETLENIRKEN ONCE ALLAH RIZASI İÇİN PEYGAMBER EFENDİMİZE VE AILESİNE, BEDİR SAVASINDAKI ŞEHİT OLAN TÜM MÜBAREK ZAATLARIMIZA, ALLAH DOSTLARINA ÖLMÜŞ OLANLARIMIZIN RUHLARINA DAHA SONRA DUA SAHİBİ (ADI-NİCKİ) KARDESIMİZİN NİYETINE OKUYORUM DİYEBİLİRSİNİZ.
HER AKSATILDIĞINDA KARMAŞIKLIKLAR OLABILIYOR TEK RİCAM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMANIZ ZAMANINDA BİLDİRİMLERİNİZİ YAPMANIZ..
REGL OLAN KİŞİLER MUTLAKA BENI ETIKETLEYEREK BİLDİRİM YAPSIN. REGL BİTİMİNDE KALDIĞI KISIDEN DEVAM EDEREK BİLDİRİMLERİNİ SIRASIYLA YAPSIN LÜTFEN
FAZİLETİ HAKKINDA
HERGUN 3 ADET VAKIA +1 FETİH SURESI OKUMAK MADDİ VE MANEVİ MUTLULUĞUMUZUN SIRRI OLACAKTIR. BUNA INANIN HEM ÖZEL HEM İŞ HAYATINIZDAKİ FARKI ZAMANLA HISSEDECEK VE GÖRECEKSİNİZ.
1- Vakıa Suresini sık sık okuyan mümin kullar, kıyamet gününü ve dünyada yaptıkları her şeyden hesaba çekileceklerini hatırlar. Bu ise, müminlerin küçük büyük tüm günahlardan uzak durmasını sağlar.
2- Vakıa suresi, Bakara ve Rahman suresi gibi bolluk ve bereket getiren surelerden biridir. Surenin okunduğu hanede işsiz varsa iş bulur, bekar varsa evlenir.
3- Günde 40 kez sabah ve akşam namazlarından sonra Vakıa Suresini okumak, mümin kulları her türlü kaza ve beladan korur.
1) @rana20
2)Wilma11
3)Aijoo
4)
LİSTEMİZ
@Ada-anne
Wilma11
@visnetozu
@Assos32
Eymen-in Clnar-in Annesi
@rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
@sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Magnifiaque
Morrmeneksee
@mavikelebek34
Aktif Lora
@SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
SUHAN
Bak şu fındığın yaptığınaMorrmeneksee Kizlar kusura bakmayin ama beni
listeden cikartirmisiniz bas donmesi ve bulantilardan ayaga kalkamiyorum bu ara okuyamam
Aman iyi olsun da bulantima da sukurGecmis olsun canimÇok zor dönemler insallah tez gecer
Guzel kalplimBak şu fındığın yaptığınasiz iyi olunda canım yine okursun.. sıran gelince ben sana okurum kendi adıma
Geciyor canim ben oğluma hamileyken çok cektim suyu dahi cikarir mi insanAman iyi olsun da bulantima da sukurAllah razi olsun
Guzel kalplimHakkinizi helal edin yari yolda birakmak istemezdim
Allah razi olsun kahvem
Allah razi olsun bu gunlerim bitsin listeyi bitircem insallahGeciyor canim ben oğluma hamileyken çok cektim suyu dahi cikarir mi insanZor oluyo cok iyi anliyorum ama geciyor insallah. Bu arada senin icin okudum Fetih&Vakıa Rabbim sağlıcakla versin evladını
Kizzz sen doğurda ben başka birşey istemiyorumAman iyi olsun da bulantima da sukurAllah razi olsun
Guzel kalplimHakkinizi helal edin yari yolda birakmak istemezdim
Allah razi olsun kahvem
Valla bende uzulemiyorum yeterki olsun mide bulantisi benim icin hic bisey hamdolsun bugunumeKizzz sen doğurda ben başka birşey istemiyorumsenden ..
güzel güzel yaşa bulantini ayyy uzelemiyorum bile bulantina
Ben haftalarca kusmustum kız olcak bu kızzzz
Enfeksiyonun nasıl oldu canım gintin mi tekrar doktora sende canımValla bende uzulemiyorum yeterki olsun mide bulantisi benim icin hic bisey hamdolsun bugunumedesteginiz icin Cok tesekkur ederim iyiki varsiniz
Bu sabah inşallah alarmımızı kurduk eşimle namaza başlayacağız tekrardanEki Görüntüle 2994619
Eki Görüntüle 2994621
Sabah ezanıyla başlatıp, yatsı namazına kadar bütün gün.
1 saatani ayırıp koca bir günü zikir dua şükürle geçiriyorsun
Rabb'im 5 Vakit huzuruna varanlardan eylesin
Namaz vakti Canlar
orjinal19
LesaM
Saliha40
D u t
aypare ackerman
Minnosprenses
ASSOSyal
C Calcifer
@Kkubra96
K Kitapkontesi
Wilma11
Aijoo
clara
i p e k
Magnifiaque
Morrmeneksee
Tubismavis
SUHAN
@Bidar Sultan
Amazing family
@cevizli tarcinli kek
@Zeynebim2020
@kizkizakiz
Cemoos
@snow3414
yorgun anneanne
@Birdiyetmeselesi
Butimar-
Eymen-in Clnar-in Annesi
Iron Butterfly
Bende çok kustum,mide bulantısından ayağa kalkamadım. Kesin kız diyordum,erkekmişKizzz sen doğurda ben başka birşey istemiyorumsenden ..
güzel güzel yaşa bulantini ayyy uzelemiyorum bile bulantina
Ben haftalarca kusmustum kız olcak bu kızzzz
Yok cicegim daha rdvum yarinEnfeksiyonun nasıl oldu canım gintin mi tekrar doktora sende canım
Hadi inşaallahBu sabah inşallah alarmımızı kurduk eşimle namaza başlayacağız tekrardan
Bizim espri aramızda ben kız olmasini istiyorum arada magiye takılıyorum canım sağlıklı olsun daBende çok kustum,mide bulantısından ayağa kalkamadım. Kesin kız diyordum,erkekmiş
Yanılttı beni valla belli olmuyormuş
Okudum canım
11. SIRA =)i p e k
OKUNACAK DUALARIMIZ
=) 1 FETİH SURESİ
=) 1 VAKIA SURESİ
NİYETLENME HAKKINDA
FAZİLETİ HAKKINDA
1) @rana20
2)Wilma11
3)Aijoo
4)
LİSTEMİZ
@Ada-anne
Wilma11
@visnetozu
@Assos32
Eymen-in Clnar-in Annesi
@rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
@sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Magnifiaque
Morrmeneksee
@mavikelebek34
Aktif Lora
@SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
SUHAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?