- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.441
Kör nefsine deki : benim namazlarim eksik geldiğinde, kıldığım nafile ve sünnet lerden tamamlanacak .. gel yavaş yavaş başlayalım de⚘ farzlara bir alıştırayım bu kör nefsi . Sonra hepsini tamam edecegim insaalah
Calciye okumuyormuyuz ?Liste
@orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
@Calcifer
K Kitapkontesi
Amine Busra
@Emma3
i p e k
Kahve __Kokusu
Magnifiaque
Sıradaki arkadaşımız K Kitapkontesi için okuyoruz canlar Allah Kabul etsin
Geceye diğerleri de ins .. rgl olcmHey maşallah sen listeyi bitirmişsin
Süpersin ogretiriz sana.Namaz kılmayı bılmıyorum. Acaba hem kılıp hem nasıl öğrenebılırım?
Ben gözümün goreceği yere kitabı koyup ordan bakıp okurdum. Zaten bir iki kılmaya insan hemen öğreniyor.Namaz kılmayı bılmıyorum. Acaba hem kılıp hem nasıl öğrenebılırım?
Süpersin ogretiriz sana.
Ben ilk nogrenirken resimli kitabı secde koyacağım yere koyarak baka baka taklit ederek öğrendim... cok sure bilmezdim bildiklerimiz kilardim yavas yavas süre ezberledim
Okundu canım ona dünCalciye okumuyormuyuz ?
Ayy calciyu kacirmisim ben en son aypareye okudum bugun okurum hemenOkundu canım ona dün
Tamam canım dalgın misin neler yapiyonAyy calciyu kacirmisim ben en son aypareye okudum bugun okurum hemen
Konu başlığın harika olmuş.
Hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah güzel kalpli kahvem
Ayyy sonunda olmuş inanamadim kızlar umarım daha çok sohbetler katılımlar olurTopigin ismi hayirli olsun
Canım play Store'den şu uygulamayı indirNamaz kılmayı bılmıyorum. Acaba hem kılıp hem nasıl öğrenebılırım?
Calciye dun okumadik kaptan bugun onun sirasiydi. Ben mi yanlis hatırlıyorumOkundu canım ona dün
Okuduk diye hatırlıyorum bugün herkes bildirim yaptı canım bakayım yinede geçmişe canım hata olmasınCalciye dun okumadik kaptan bugun onun sirasiydi. Ben mi yanlis hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?