- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #5.141
Spor yormustur canımGünaydın
Çok Yorgun kalktım bugün
Neyse ki namaz kılayım
Hoşgeldin canım bu günden itibaren etiket yapicam senide ,Beni de alın aranıza kızlar
Dogumdan sonra ara verdim maalesef. Artık başlamak istiyorum
Şuan reglim ama 3gun sonra başlayacağım inşallah.
14 bnle kapattımSpor yormustur canım
GünaydınnMehmet Taştimur on Instagram: "﷽ ➢ Ankebut Suresi ➢ 56 ⤳ Ayet ๑ سُبْحَانَ الْلَّهِ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ وَلَا إِلَهَ إِلَّا الْلَّهُ وَالْلَّهُ أَكْبَرُ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ سُبْحَانَ اللَّهِ وَبِحَمْدِهِ سُبْحَانَ اللهِ العَظِيمِ
431 likes, 2 comments - mehmettastimurr on June 16, 2021: "﷽ ➢ Ankebut Suresi ➢ 56 ⤳ Ayet ๑ سُبْحَانَ الْلَّهِ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ وَلَا إِلَهَ إِلَّا الْلَّهُ وَالْلَّهُ أَكْبَرُ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ سُبْحَانَ اللَّهِ وَبِحَمْدِهِ سُبْحَانَ اللهِ العَظِيمِ أستغفر الله ๑...www.instagram.com
Hayırlı Sabahlar Canlar
@Cevizli tarçinli kek
Wilma11
@N u r
@Emma3
@DEMREE
@Magnifiaque
@Cemoos
@yasemin8085
@Zeynebim2020
@Assos32
@Masallardiyarii
@teolog8579
@madammor
@Hannaz
@Cilekkokusuu
@Nefes0858
@benim adim karpuz
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
@seker14
@aypare-
@Asyaa561
@Havva Aras
@MinnosPrenses
@Saliha40
@Rokoko_
GeyikliGece
@nanim
@Limonlu Su
ASSOSyal
@Asliq
LesaM
Allah kabul etsin Rabbim daimi namaz kılmaya nasip etsinGünaydınnşeytana yenilmedim bu gün de kıldım çok şükür
Bende yatsıyı kılamadımAllah kabul etsin Rabbim daimi namaz kılmaya nasip etsin
Ben dün akşam kılamadım diye çok üzüldüm ama gelince hemen yatsı ve kazasını kılıp yattım
Bazen kılmasam mı diye düşündügüm oluyor ama kalkıp kılıyorum
5 vakit namaz vazgeçilmezimHep kıldıkça kılası gelir insana
Seninle özel ilgileneceğim namaza devamlılık sağlayana kadar eğer istersen canım birakmani istemiyorumBende yatsıyı kılamadımyeni başladım üzüldüm geri de çokça. Sabah da kalkamasam diye düşündğm ama dedim geri kalk şeytana nalet 10 dk sonra zaten kalkcan kalk namazını kıl. İnşallah daimi kılarız
Çok mutlu olurum canımSeninle özel ilgileneceğim namaza devamlılık sağlayana kadar eğer istersen canım birakmani istemiyorum
Tamam günlük rapor istiyorum ama senden kaytarmadan kilsanda kilmasanda yazcan buraya timammiÇok mutlu olurum canımbazen şeytana uyup tembellik ediyorum meyilliyım bırakma beni
Tamam sözTamam günlük rapor istiyorum ama senden kaytarmadan kilsanda kilmasanda yazcan buraya timammi
Günaydın kirazimmmm sahanemmSabah namazını kıldık çok şükürgünaydın canlar
Allah razı Olsun canım sen kilibiliyormusun namazlarınıAllah kabul etsin
Allah razı Olsun canım sen kilibiliyormusun namazlarınıkonuşamadık hiç
Tamam teşekkür ederim reglim biter bitmez yazmaya baslicam bende insallahHoşgeldin canım bu günden itibaren etiket yapicam senide ,
Yeni başladıysan olabilir canım.. zamanla kıldıktan sonra oturuyor lezzet alıyor insan. kilmayinca huzursuzluk başlıyor istikrar çok önemli bir vakit bile olsa kıl devamı gelecektir kildikcaBazen aksıyor ne yalan söyleyeyim
Ama özen gösteriyorum, daha iyi olmaya cabaliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?