• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Günaydın, ben de namaz kılmak o kadar çok istiyorum ki... Allah'a sukur sağlığım sihatim yerinde, yeni dogum da yaptim 🤲 ki namaz zaten borcum ve benim kılmak lazım ,Lohusalıgim 3-5 güne biter,kanama azalıyor, öyle bi ağırlık oluyor ki tövbe Allah'ım abdeste gitmiyor ayaklarım, biri kolumdan çekse sürüklese öyle kılıcam anca, o derecedeyim
Kardes.... rabbicealni...... duasını cok oku diline dola aklına geldikçe oku ins faydasını bulursun...

Günaydın, ben de namaz kılmak o kadar çok istiyorum ki... Allah'a sukur sağlığım sihatim yerinde, yeni dogum da yaptim 🤲 ki namaz zaten borcum ve benim kılmak lazım ,Lohusalıgim 3-5 güne biter,kanama azalıyor, öyle bi ağırlık oluyor ki tövbe Allah'ım abdeste gitmiyor ayaklarım, biri kolumdan çekse sürüklese öyle kılıcam anca, o derecedeyim
Etiketliyorum kuzu senide Rabb'im yardımcı olur inşaallah aramıza katılırsın sende 🤗

Namaz Vakti Canlar 📢 🕋 🛐
Screenshot_20211008-130717~2.jpeg

HİÇ BÖYLE BİR DOSTUNUZ OLDUMU ?
Screenshot_20211008-130700~2.jpeg
Screenshot_20211008-130710~2.jpeg

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
morrmenekse morrmenekse
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11
i p e k i p e k
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
Masallardiyarii Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor Madammor
Hannaz Hannaz
Cilekkokusuu Cilekkokusuu
Nefes0858 Nefes0858
Karpuzlu araba Karpuzlu araba
D u t D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne yorgun anneanne
OraEtLabora OraEtLabora
A aypare
L Limonlu Su
Havva Aras Havva Aras
Minnosprenses Minnosprenses
Saliha40 Saliha40
Rokoko_ Rokoko_

O kadar güzel bir dost ki insanı kendisine getiriyor.
Allah im bizleri onun şefaat sancağı altında hep bir araya toplanmamizi nasıp etsin.
Peygamberimiz düşünsenize bize şunları dese :

"Sen beni dünyadayken unutmadın sunnetlerimden geri durmadin salavat dilinden dusurmedin benj görmediğin halde benim ahlakimi örnek aldın sen beni dünyada unutmadın ben de seni ahirette unutmayacağım sana şefaatcı olacağım "

İşte asıl mutluluk işte baki mutluluk işte gerçek dostluk o zaman olur.

Allah im layık eyle bizleri kendine layık eyle.
Peygamberimizin ahlakiyla süsle bizi. Ölene kadar o kıyafeti üzerimizde tasimamizi nasıp eyle.

Duamı yaptım. Namazımı kıldım şimdi dünyadaki sorumluluklarimi yerine getirme zamanı geldi.
Allah im herkesin namazını kabul eylesin.
Amellerini güzel eylesin.

Öğreten ve öğrenenin âdetli olması hâlinde eğitime devam ediliyor, bahsettiginiz gibi yapılıyor, uygulama bu şekilde.
Kocası bilmeden karşı çıkmış.
Açsın interneti, hocalarin verdigi cevaplari okusun.
Sakin ol kuzucum, rahat ol, seni ilgilendiren bir durum değül 🙂

Öğreten ve öğrenenin âdetli olması hâlinde eğitime devam ediliyor, bahsettiginiz gibi yapılıyor, uygulama bu şekilde.
Kocası bilmeden karşı çıkmış.
Açsın interneti, hocalarin verdigi cevaplari okusun.
Sakin ol kuzucum, rahat ol, seni ilgilendiren bir durum değül 🙂
Çok cahil kuzu sinir oldum anlatıyorum yok olmuyor

Back