- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #4.881
Helal olsuncanim. Estagfirullah.Havva cim senin etiket olmamış çok özür dilerim tekrar yapacağım gözümden kaçmış helal et hakkını
Düşündüğün için çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsuncanim. Estagfirullah.Havva cim senin etiket olmamış çok özür dilerim tekrar yapacağım gözümden kaçmış helal et hakkını
Kardes.... rabbicealni...... duasını cok oku diline dola aklına geldikçe oku ins faydasını bulursun...Günaydın, ben de namaz kılmak o kadar çok istiyorum ki... Allah'a sukur sağlığım sihatim yerinde, yeni dogum da yaptim ki namaz zaten borcum ve benim kılmak lazım ,Lohusalıgim 3-5 güne biter,kanama azalıyor, öyle bi ağırlık oluyor ki tövbe Allah'ım abdeste gitmiyor ayaklarım, biri kolumdan çekse sürüklese öyle kılıcam anca, o derecedeyim
Aminn inşaallahKardes.... rabbicealni...... duasını cok oku diline dola aklına geldikçe oku ins faydasını bulursun...
Etiketliyorum kuzu senide Rabb'im yardımcı olur inşaallah aramıza katılırsın sendeGünaydın, ben de namaz kılmak o kadar çok istiyorum ki... Allah'a sukur sağlığım sihatim yerinde, yeni dogum da yaptim ki namaz zaten borcum ve benim kılmak lazım ,Lohusalıgim 3-5 güne biter,kanama azalıyor, öyle bi ağırlık oluyor ki tövbe Allah'ım abdeste gitmiyor ayaklarım, biri kolumdan çekse sürüklese öyle kılıcam anca, o derecedeyim
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar ❤
AminnnnnnEtiketliyorum kuzu senide Rabb'im yardımcı olur inşaallah aramıza katılırsın sende
O kadar güzel bir dost ki insanı kendisine getiriyor.Namaz Vakti Canlar
Eki Görüntüle 2929652
HİÇ BÖYLE BİR DOSTUNUZ OLDUMU ?
Eki Görüntüle 2929653 Eki Görüntüle 2929654
ASSOSyal
morrmenekse
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
A aypare
L Limonlu Su
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
Kıyamam ben sana yaaa
Evet okuttu eldiven takarak okuyorlardı ben kurana 2012 de gittimKızlar bir sorum var, adetliyken hocalarımız Kur'an okuttumu öğrenirken !!
Kur'an'a dokunmadan okudunuz mu ?
ASSOSyal
morrmenekse
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
L Limonlu Su
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
Bizimki de öyle yapıyor.. komşumla gidiyorduk kocası tutturdu okunmaz oyleyken nasıl hoca o diye göndermiyor eşini günah diye kadını ilim öğrenmek ten etti çok sinirliyim şuanEvet okuttu eldiven takarak okuyorlardı ben kurana 2012 de gittim
Çok cahil kuzu sinir oldum anlatıyorum yok olmuyorÖğreten ve öğrenenin âdetli olması hâlinde eğitime devam ediliyor, bahsettiginiz gibi yapılıyor, uygulama bu şekilde.
Kocası bilmeden karşı çıkmış.
Açsın interneti, hocalarin verdigi cevaplari okusun.
Sakin ol kuzucum, rahat ol, seni ilgilendiren bir durum değül
Harika söz. .. namaza gidiyorum. Hemen ...NAmaZ Vakti Canlar
Eki Görüntüle 2929852
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos