- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #4.741
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘Aminnn ecmain ...
NAMAZ VAKTi CANLAR Hayırlı Sabahlar
Eki Görüntüle 2925721
@ASSOSyal
@Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
@Migim
i p e k
clara
@DEMREE
@Magnifiaque
@Cemoos
@28mn
@yasemin8085
@Zeynebim2020
@Assos32
@Masallardiyarii
@teolog8579
@Kelebegimmmxxxx
@madammor
@Hannaz
@Cilekkokusuu
@Nefes0858
@Benim adim karpuz
@Buralardutluuugdu
@Asliq
@Bidar Sultan
@yorgun anneanne
@MinnosPrenses
@Mavera4268
Günaydın canımGünaydın canlar
Tatil tatil beni de unutmazmis ya varya sen tam bir bal, tereyağ kaymaksinGünaydın nurummmbugün bizede tatil
Aşk olsun onuturmuyum seniTatil tatil beni de unutmazmis ya varya sen tam bir bal, tereyağ kaymaksin
İnşallahAşk olsun onuturmuyum senipazartesi kesin başlıyormusun
Salı günü bende gelicem inşaallahİnşallah
Tatil de yeni bitmisken.
Pazar günleri tutmayacagim sadece . Bir başlarsam devamı gelir.
Borç borç nerde nafile bende borc çokSen borç mu tutucan nafile mi ?Kahve __Kokusu
Benim de borç neyse bitsin de borçlar nafile de nasip olur inşallahBorç borç nerde nafile bende borc çok
Amin canım inşallah... gece kalkicakmisin savuraBenim de borç neyse bitsin de borçlar nafile de nasip olur inşallah
Sahursuz oruç biraz manasını kaybediyor sanki kalkmak istiyorum.Amin canım inşallah... gece kalkicakmisin savura
Maşallah ⚘⚘⚘⚘⚘Olur gider merak etmeyin, benim hamilelik dogum emzirme filan 3 yıllık oruc vardi, kışın tuttum, bi de 3 aylarda tuttum, bitmisti.i p e k Kahve __Kokusu
Çok erken yatmak lazım ..senin çocuklar benim kurs var. nasıl uykuyu alicaz iyi ayarlamak lazim. bencede manasız sahur olmadan canım ..Sahursuz oruç biraz manasını kaybediyor sanki kalkmak istiyorum.
Belki kaza namazı da kılarım biraz sabah ezanına kadar.
Sabah ezanına 1 saat kala uyansam süper olur
Aminnn kuzum inşallah bizde öderizOlur gider merak etmeyin, benim hamilelik dogum emzirme filan 3 yıllık oruc vardi, kışın tuttum, bi de 3 aylarda tuttum, bitmisti.i p e k Kahve __Kokusu
Olur inşallah ya alırız. Biraz daha erken yatarız gece. Kalkmak daha kolay olur o zaman.Çok erken yatmak lazım ..senin çocuklar benim kurs var. nasıl uykuyu alicaz iyi ayarlamak lazim. bencede manasız sahur olmadan canım ..
Hayırlısı artık canım bakalım bismillah deyip başlayalım da gerisi gelir inşaallahOlur inşallah ya alırız. Biraz daha erken yatarız gece. Kalkmak daha kolay olur o zaman.
Sabah namazını da erken kılıp hemen uyuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?