- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #4.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki ben varim, bayılırım oruc tutmayaKahve __Kokusu
clara
Pazartesi oruç tutmaya başlayacağım.
60 gün borcum var.
Bana bu uzun yolculukta kim eşlik eder acaba
Ohh Emosum da gelmiş hayırlı Sabahlar kuzumTabii ki ben varim, bayılırım oruc tutmaya
Hayırlı sabahlar bebeemOhh Emosum da gelmiş hayırlı Sabahlar kuzum
Burası da 45 bazen 3568 Aksaray
Yenilenmiştir inşaallah paketin özlüyorum seni burada olmayınca kuzuBurdayim kuzum çok şükür hayırlı sabahlar cümleten canlar
Günaydın Namazlarımı şimdiden çok özledim
Bitse de gelsem
Dua etsem sevgili Rabbime
Kilamadigimiz namazlari da burda kilamadim diye yazmak günahı açık etmek gibi geliyor bana ama bi yandan namaza alismak isteyen arkadaslar da olunca bilemedim.Gunaydin Kizlar Iki gecedir teheccud kiliyorum hamdolsun
Hasta olmanîn faydasi uyanip Durunca
Birde eger bir namazi kacirdiysak lutfen kimseye soylemeyelim ahirette sahitlik yapilirmis
Faranjit geciyorum Kuzum covidim diye korktum ama degilimKilamadigimiz namazlari da burda kilamadim diye yazmak günahı açık etmek gibi geliyor bana ama bi yandan namaza alismak isteyen arkadaslar da olunca bilemedim.
Allah teheccüdde yaptıklarını kabul etsin.
Nasil hastasin neyin var gecmis olsun.
Beni gece namazina uyandıracak arkadas isterim, esimin bazi akrabalari yapıyor biliyor musunuz.
Hayırli cumalar canımGünaydın hayırlı cumalar ❤
Kaçta istiyon kuzu saat olarakKilamadigimiz namazlari da burda kilamadim diye yazmak günahı açık etmek gibi geliyor bana ama bi yandan namaza alismak isteyen arkadaslar da olunca bilemedim.
Allah teheccüdde yaptıklarını kabul etsin.
Nasil hastasin neyin var gecmis olsun.
Beni gece namazina uyandıracak arkadas isterim, esimin bazi akrabalari yapıyor biliyor musunuz.