- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #4.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de ayni sukur Gidip yatsi kilim
Allah kabul etsin canımBende de ayni sukur Gidip yatsi kilim
Amin cumlemizinkini insallah cok sukur sabah namazlarim hep tam mutlulugu sabah namazinda buliyorumAllah kabul etsin canım
Yaz canım girdikçe istikrar oluşuyor mative ediyorMasallah , ben de kör topal ilerliyor, yazayim buraya guzel oluyor.
Sabahları da bekliyorum kuzu seni buraya o zaman ben uyanık oluyorum geneldeAmin cumlemizinkini insallah cok sukur sabah namazlarim hep tam mutlulugu sabah namazinda buliyorum
Havalardan kuzu galiba şuan ev kal gidelim diyor hiç halim yok toplamaya ,Bi kaç gğn içinde izine çıkıcam çok yakınım
Ama hiç halim yok yorgun bitkin hissediyorum
Evet var Kuzum normalde bir saat aramiz ama namaz vakitleri baya degisiyorSabahları da bekliyorum kuzu seni buraya o zaman ben uyanık oluyorum genelde
Çok varmı saat farkı
Olsun sen yaz yine ben uyanık oluyorum çoğu vakit namazdan sonraEvet var Kuzum normalde bir saat aramiz ama namaz vakitleri baya degisiyor
Y’a masallah sana yazim insallahOlsun sen yaz yine ben uyanık oluyorum çoğu vakit namazdan sonra
Allah kabul etsin canim çıktı mı iştenAkşamla yatsı kaldı çok şükür