Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Bugün bir hikaye dinledim onu paylaşıp öyle kalkayım.

Peygamber efendimiz bir gün sabah ezanına uyanamamis.
Bilal ezan da esselatu hayrun minen nevm eklemiş ve peygamberimizi o şekilde uyandirmis.
Peygamber efendimizin o kadar çok hoşuna gitmiş ki o sesleniş.
Demiş ki
Ya Bilal bundan sonra sabah ezanlarında muhakkak o sözü de ekle ezanimiza.
O günden sonra sabah ezanlarinda o söz de yer almış.

Namaz, uykudan daha hayırlıdır.

Canım Bilal Habesim, sen de ki iman sende ki kalp öyle güzel ki
Şimdi nasıl nurlusundur kimbilir?
Peygamber efendimizle oturmuş cennetin en güzel köşkünde huzur dolu sohbet ediyorsundur.
İnşallah bizi de anarsiniz da biz de sizlere layık insanlar oluruz.
Peygamber efendimize layık ümmet Oluruz

Harikasın etiket yapicam inşaallah hep seni beraberiz bundan sonra yaş kaç nerelisin anlat bakam
Çok sevinirim yaş neredeyse 32 olmak üzere samsunda yaşıyorum 6 aylık bir bebem var şimdilik çalışmıyorum evdeyim benden bu kadar bu arada akşam ve yatsıyı da kıldım çok şükür

Yeni topigime bakıp çıkıyorum hiç topik başkanı olmak bana göre değil. Yorumcu olmak en güzeli
Çocuk anaokuluna başladı anaokuluna başlayanlar topigi açtım
Hayırlı olsun kuzu bende nerelerde bu diyorum bizleri unutma ama güzel dua ve sözlerinden mahrum bırakma

Çok sevinirim yaş neredeyse 32 olmak üzere samsunda yaşıyorum 6 aylık bir bebem var şimdilik çalışmıyorum evdeyim benden bu kadar bu arada akşam ve yatsıyı da kıldım çok şükür
Allah kabul etsin canım bebeğin küçükmüş daha maşallah yinede çabalıyorsun kılmak için ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…