- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.721
Yine kayiplardasin kuzuNe kadar harika bir söz
Harikasın etiket yapicam inşaallah hep seni beraberiz bundan sonra yaş kaç nerelisin anlat bakamBuraya yazdıktan sonra gittim öğleni kıldım şimdide ikindiyi kıldım çok şükür❤
Bencede kuzu eve git kıl baya vakit geçiyordurİş çıkışına 5 dk kala ikindi namazı kıldım çok şükür elhamdulillahbence iyi oldu
Yeni topigime bakıp çıkıyorum hiç topik başkanı olmak bana göre değil. Yorumcu olmak en güzeliYine kayiplardasin kuzu
Nasıl oldu anaokuluYeni topigime bakıp çıkıyorum hiç topik başkanı olmak bana göre değil. Yorumcu olmak en güzeli
Çocuk anaokuluna başladı anaokuluna başlayanlar topigi açtım
Çok sevinirimHarikasın etiket yapicam inşaallah hep seni beraberiz bundan sonra yaş kaç nerelisin anlat bakam
Cuma günü gidecez biz daha deneyimsizizNasıl oldu anaokulu
Hayırlı olsun kuzu bende nerelerde bu diyorum bizleri unutma ama güzel dua ve sözlerinden mahrum bırakmaYeni topigime bakıp çıkıyorum hiç topik başkanı olmak bana göre değil. Yorumcu olmak en güzeli
Çocuk anaokuluna başladı anaokuluna başlayanlar topigi açtım
Amin canımBugün ki namazlarımi kıldım çok şükürAllah hepimizinkini kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin canımÇok sevinirimyaş neredeyse 32 olmak üzere samsunda yaşıyorum 6 aylık bir bebem var şimdilik çalışmıyorum evdeyim benden bu kadar bu arada akşam ve yatsıyı da kıldım çok şükür
Tamam canım ama hatırlat yine bende kafa yok unuturum kaç reket kilicaz sayı varmı aklındaKahvem yarın perşembe gece kaza namazına birlikte duruyoruz inşallah?
O ceylan vardı burada daha önce kuzu kaçırdım ben onu
Ferda kacmazdı aslında da nasıll oldu anlamadımO ceylan vardı burada daha önce kuzu kaçırdım ben onu
O ceylan vardı burada daha önce kuzu kaçırdım ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?