- 20 Eylül 2018
- 607
- 943
- 53
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #8.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım dua arkadaşlarım hepinizin ağzına yüreğine sağlık Rabbim tez vakitte tüm dualarımızı kabul etsin AminnnR rana20
Kahve __Kokusu KIZLAR IKINIZINDE FETIH+VAKIA SURELERI TAMAMLANDI EKSIK YOK ALLAH KABUL ETSİN
Aminn ranam sendende Allah razı olsun canım benimAllah razı olsun canım dua arkadaşlarım hepinizin ağzına yüreğine sağlık Rabbim tez vakitte tüm dualarımızı kabul etsin Aminnn
Ssevincli ablasına okudum. MorrmenekseeBİLDİRİMLER (HEPSİ)
Madammor İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Wilma11 (M)
Aijoo İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Wilma11 (M)
sweetgirlcandy İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Wilma11
i p e k İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (M)
Wilma11
Ssevincli İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (m)
Wilma11
Ssevincli Ablası İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (m)
Meybuz (m)
Wilma11
Aktif Lora
Morrmeneksee İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (M)
B butimar -(M)
Aijoo (M)
Meybuz
Wilma11
mavikelebek34 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (m)
visnetozu (m)
Butimar- (m)
Aijoo (m)
Wilma11
Meybuz
Aktif Lora İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN
Butimar- (m)
Aijoo
visnetozu (m)
Wilma11
Meybuz
Minnosprenses
Ben geriden geliyordum yetiştim size akşam okuyacağım inşallahBİLDİRİMLER (HEPSİ)
Madammor İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Wilma11 (M)
Aijoo İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Wilma11 (M)
sweetgirlcandy İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Wilma11
i p e k İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (M)
Wilma11
Ssevincli İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (m)
Wilma11
Ssevincli Ablası İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (m)
Meybuz (m)
Wilma11
Aktif Lora
Morrmeneksee İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (M)
B butimar -(M)
Aijoo (M)
Meybuz
Wilma11
mavikelebek34 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (m)
visnetozu (m)
Butimar- (m)
Aijoo (m)
Wilma11
Meybuz
Aktif Lora İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN
Butimar- (m)
Aijoo
visnetozu (m)
Wilma11
Meybuz
Minnosprenses
Tamam cnm sıkıntı etme yaa ben hatırlarma amaclı paylasıyrmBen geriden geliyordum yetiştim size akşam okuyacağım inşallah
Kağıttan sılmısım de burdan silmemişim panik yok ztn yınede kontrol ediyorum
Kendimi zan altında hissediyorum yetiştim ama çok şükürTamam cnm sıkıntı etme yaa ben hatırlarma amaclı paylasıyrm
Yok yok kendınızıde cok kasmayın oyle ben paylasım yaparım ama hatırlatma amacıyla kendınıze cokta yuklenmeyın her zaman derımKendimi zan altında hissediyorum yetiştim ama çok şükür
Tamam balımmYok yok kendınızıde cok kasmayın oyle ben paylasım yaparım ama hatırlatma amacıyla kendınıze cokta yuklenmeyın her zaman derım
Merhabalar bende yaklasik 1 senedir düzenli kılıyorum. İlk başlarda zorlandım evet ama bunu yendim nasıl mı ...Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
Çok Şükür bende bir yıldır kılıyorum . Düzenli bir şekilde kilinca gerçekten arkası geliyor , istikrar çok önemli, maneviyat bir de tabiki. insan neden namaz kildiginin kimin huzurunda olduğunun farkında olunca daha lezzetli oluyor namaz kılmak ..Merhabalar bende yaklasik 1 senedir düzenli kılıyorum. İlk başlarda zorlandım evet ama bunu yendim nasıl mı ...
Şeytan beni ne kadar zorlasa da önce abdestimi aldım sonrası zaten hemen geliyor.
Tekbir aldığımda etrafımda meleklerin hepsi burada evimde ve beni izliyor deyip dikkatlice kıldım nasılda hoşuma gitti.
Derdim varsa namaz bitiminde selam verip sanki yakın arkadaşımla dertlesiyormus gibi konuştum çok da rahatladım yeri geldi orada ağladım ama içim rahatlayarak kalktım . Bilemiyorum tabi ama ben hep böyle düşündüm ve böyle yaparak çok şükür kılmaya özen gösteriyorum.
Aleykümselam canım dua için mı namaz için icinmi katılmak istiyorsunSelamun aleyküm arkadaşlar bende katılmak istiyorum araniza. Beni de alırsanız sevinirim.