Nakliye konusunda yardım !

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
Konuyu açmak için en uygun yerin burası olduğunu düşündüm, annem kesin bilen birileri vardır oraya sorsana dedi :) KK dayanışmasına inanıp güveniyoruz ailece :)

Yakın zamanda taşınmamız söz konusu, bununla ilgili olarak iyi bir firmaya ihtiyacımız var. Daha önce bir firma gelmişti taşınmamızda ne koli ne başka şeyle uğraşmamıştık, en ufak şeyleri bile onlar yapmıştı ancak Anadolu yakasında idi. En son taşınmamız ise inanılmaz sıkıntılı geçti, kendi arababımla defalarca gidip eşya kolileyip getirdik, onlar sadece mobilya beyaz eşya gibi şeyleri almıştı. Şimdi ilk tanımıma uyan bildiğiniz firmalar varsa, tecrübe ettiğiniz, olumlu olumsuz yardımcı olur musunuz? Avrupa Yakasındayız.

Arkadaşlar konu güncel, Beylikdüzü Beykentten Avcılara nakliye yardımı istiyorum

canım ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum ama iller arası bir taşıma şirketi olmalı benim için...önerisi olan yok muuuuuuuuuuuuuuuu

iller arası ise yardımcı olabilirim :) nereden nereye sizin?

biz istanbuldan izmire taşınmıştık tek kelimeyle berbattı herşey sorunluydu,kelebek nakliyat kanal d ana haberde fln çıktılar tüketici derneği ödülü fln var güya sigortalı ama hepsi fosssssssssss çıktı çok kötü şekilde tecrübe ettim,soyer var onun iyi oldugunu duydum

arkadaşlar yeni nakliyat yaptım maalesef cok cok iyi arastirma konusunda bir baslik acma gerekiyor ve benim hala yetkim yok sanrim baslik acma konusunda.bize cok sukur iyi bir firma diyemicem ama iyi insnalar denk geldi. izmir metropol nakliyatla tasindik. ama cok sorunlu oldu sinir bozucu.
esyalarımın genelini kendim toplamıştım zaten. 1000 liraya anlastik sokum yapma vs konularinda anlastik. pazarlik yaptık 1400den 1000 liraya dustuler. ben son gune kadar bazi esyalarimi kullanacagım icin bir kısım seyleri birakmstim adamlar gelince toplarim hemen diye. ama afedersiniz tuhaf bişi oluyosunuz tasinirken..esyalari nerdeyse fazlasiyla belirttigimzi halde vede 3+1 dedigimiz halde adamlar geldikten 1 saat sonra soylenmeye basladilr siz iste herseyi soylememissiniz ki bes kere konustuk adamla nerdeysee. esyalar fazla bu kadar esya bu arbaya sigmaz. bu fiyata bu tasinmaz vs. az buz parada deil aydından izmire 1000 lira vericez. esyalar kendimizden toplu. surekli para koparmaya calsiiyorlar. gidene kadar soylendiler.hatta bir kac koltuk dısarda tasındı. yagmurdan ıslandi. onun ustune konan iskandiav koltuklarimdan biri kırıldı eski diye cok soylenmedim ama adamlr ustune birde bu zaten kırılacakti yenge bu zaten sıgmaz yanımmıza almak zoundamiyiz deiler. divan geldi bunu napicaksin dediler. değişik... nakliye firmasini cok iyi bulmak gerekiyor bence isim vererek tavsiye edin. en sonunda diğer eve gcitigmizde bir adam geldi ne alakaysa siz az para oduyorsunuz bu fiyat olmaz daha fazla odeyin dediler Allahtan az esyamiz kalmisti. anlaştigimiz halde daha fazla para istediler ki nakliye firmasnin internet sayfasinda sozlesme uustune sozlesme yapilamaz yaziyordu. bizden ekste fazla fiyat talep ettiler kabul etmeyince de en azindan işcilere 100 lira daha fazla para at dediler. kabul etmedik. işciler iyi cıktı Allahtan. ne diyeyim Allah tasınan herkesin yardımcısı olsun benimki izmir metropol taşımacılıktı

X