Kadıncağız pek yol yordam bilmiyorsa, adamın ailesi de saf belleyip oyalıyorlardır, valla adrese gerek yok, elinde boşanma ilamı, tazminat kazandığına dair mahkeme kağıdı, çocuk için alacağı iştirak nafakasına dair mahkeme kararı vardır, alsın onları, gerekirse çocuğun nüfus kağıt fotokopisini, çocuğa ait vukuatlı nüfus kayıt örneği de alsın, adamın tc falan kabak gibi çıkar zaten, icra kararı çıkartacak merci adres tespiti yapar, en azından ben öyle biliyorum, adam mutlaka bir yere kayıtlı, devlet bulur.
Herhangi bir yerde bordrolu çalışıyorsa maaşına haciz koyuyorlar, bir yerde çalışmıyorsa adresine icra kağıdı gidiyor, icra kağıdı bir kere icra müdürlüğünden çıktı mı muhtara bile teslim edilse tebliğ edildi sayılıyor bildiğim kadarıyla, bu arada seneler geçmiş kazandığı nafaka miktarı 10 sene öncesinin miktarıdır, gitsin ilçesine bağlı aile mahkemesine nafaka artırım davası açsın, harç parası biraz daha uygun oluyor artırım davalarında.
Ben Kanuni işlerden anlamıyorum diyorsa kendi bağlı olduğu muhtarlığa gitsin, fakirlik belgesi alsın, geçmiş nafaka haklarını da yedirmesin, çatır çatır nafakasını da alsın.