Nacizane tavsiye:baktınız bir senede hamile kalamıyorsunuz hemen doktora gıdın

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
13
43
Kızlar merhabalar, bilmiyorum kaç kişi okur bu yazımı ben yaklasık 8-9 senedir hamıle kalamıyorum. benım cok ıhmalkarlığım oldu. ben hiç korunmadım ve hamılede kalamadım ve en kotusu bunun için doktora bile gitmedim. ne zamanki yüreğimize bebek ateşi düştü, ne zamanki anne olmak istedim o zaman bu siteyı buldum. bilmediğim bisürü yazıyla karsılastım prolactın, yumurta rezervı , sperm hareketsızlığı inanın hepside bizde varmış:KK43: hepsinin aşılması zaten epey zaman alacaktı ama ben ne yaptım ay bir ay sonra gıderım dr falan dedım. arkadaşlarımın , etrafımdakı insanların yada netten okuduğum bitkisel kürleri falan denemeye çalıştım. denedimde tabı sonuçlar hep negatif. benı tanıyan arkadaşlar bilir çokta sıkıntı yapmadım genelde pozitifimdir. böyle bitki falan derken aradan bir sene daha boşuna gitti.
düşünsenize aklım öyle karısıkmışkı mantıklı dusunememısım bile. 8 yıl hamıle kalama sonra bıtkılerden medet um biraz komık:)))))))))))))
neysekı tüp bebek yaptırmaya kara verdık, ve dr gittik o ay kist oluşmuş yapılamadı, bir ay doğum kontrol ilacı kullandım ve bu gun reglımın ıkıncı gunu şükürki kistim gecmış yarın tüp bebek tedavısıne baklıyoruz. ama benden sıze tavsıyem arkadaslar ben senelerımı boşuna gecırırken hıc farkında olmamısım gecen zamanın halbukı her yenı duyduğumuz seyı denemek zaten bır ayımızı (bır regl donemını) alıyor bızden. baktınız kısa zamanda kalamadınız bence cıddı taktıklerden geçmenız gerekır. ay cok konustum yıne.hadi dikkatlı olun ...akannehir

öyle yaptım canım... bir sene hamile kalamadım ve doktora gittim hormonlar normal, rahimde kist yok , eşimin spermioramı güzel sıra benim tüplerde ,bu ay tüplere bakılcak ama ben korkuyorum biraz anestezi alacak olmama rağmen...
ayy inşallah hamişimdir de bu ay kurtuluruz bu sıkıntıdan...

1.5 senedir içimde öyle bir kor varki ; Keşke daha önceden drlara gitseydim diyemeceğim çünkü gittim ama Önemli olan çok iyi bir doktor seçimi hep gittiklerim oyaladılar dayadı doğumkontrol ne var ki dediler..Dedikleri gibi olmadı ve şuanda çok iyi bir doktorum var ama giden zamanım ve maddiyat oldu..
Hala bekliyorum umutla
GELME UMUDUNA GEBEYıM HERGÜN ..

X