Ben nişantaşında bir doktor buldum,ismi Gürsel Turgut,internetten araştırabilirsin..İstedigim büyüklügü onaylıyor,Çok iyi bir muayene şekli var,bu zamana kadar gittigim hiçbir doktor bu şekilde muayene etmedi dogrusu.Sana olabilecek büyüklügü söyliyim,sonradan hayal kırıklıgına ugrama diye iyice muayene etti.Bana 400cc bile oluyor yani.Bende emzirdim,gögüslerimin üst kısmında boşalma oldu,ama sarkık degilmiş,o konuda şanslıyım.Barış bey bana 280cc en fazla demişti..Bu açıkcası sana gönderdigim forumdaki resimlere bakınca çok küçük geliyor.Bide dedigim gibi ben sütyen takmadan bile dolaştıgımda,sanki sütyen takmışımda üst kısımları dolu dolu görünmesini istedigim için yuvarlak protez istiyorum.Gürsel beyin muayenesi ücretsiz,onada muayene olmanı isterim.İnan farkı anlayacaksın.Ameliyat içinde 6000 ytl istedi.Düşünürsen yardımcı olabilirim.Ben eger bir aksilik çıkmazsa,yani para konusunda az bir eksigim kaldı,önümüzdeki hafta olabilirim gibi geliyor.Bakalım hayırlısı diyorum yinede,eger pişman olacaksak,sorun yaşayacaksak Allahıma dua ediyorum,nasip etmesin inşallah.