Naci Çelik' e Meme Büyütme Ameliyatı olanlar

Christian_Louboutin

Tek askim ve iki kizim
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
700
19
Kızlar uzun süredir araştırıyorum meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum kafam çok karıştı. Önce Barış Çakır a karar kılmıştım herkes yok o damla yapıyo dedi. Eşimde öyle sarkık durucaksa hiç olmasın dedi. Bu sefer Naci Çelik' e karar kıldım. Hangi silikon ve türünün sana yakışacağını 3 boyutlu bilgisayarda hazırlayıp gösteriyomuş sanırım. Doğru mu? Bide fiyatları çok yüksek denildi Onep klinikte ameliyat yapıyor mu? Kaça yapıyor bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi acaba?

Ben biraz yardımcı olabilirim.Evet öncelikle 3 boyutlu çalışma yaptıgı dogru,ameliyat öncesi hangi boyutun,hangi protez türünün sende nasıl duracagını görebiliyorsun,ona göre seçiyorsun kiii bu çok güzel bir şey,hiç birşey kafana takılmıyor(Damlamı olsa iyi dururdu,yuvarlakmı...?)v.b.Fiyat olarak 6000,8000 arsı tutuyor.Ameliyat şekline,protez türüne baglı olarak..Onepte önceden görev yapıyordu,şimdi Bagdat cad.sinde Prago klinikte görev yapıyor.Ben bugün aradım,muayene olmak istedim,gün içerisinde alıp gidemiyormuşuz.Önümüzdeki hafta yurtdışına çıkıyormuş,Aralık ikinci haftası ancak muayene olabilirmişim:KK50: çok geç.Ben yeni yıla kadar biraz toparlanmak istiyorum.Bakalım,hayırlısı,nasip v.b.

canım ben 1,5 sene önce naci çeliğe gögüs büyütme ameliyatı oldum..hangi protezin kişiye yakışacağına 3 boyutlu çalışma ile naci bey gösteriyor..Hastaya uygun tekniği seçiyor,eğer bir hastaya kas zarı teknik uygun ise kas zarı uyguluyor ki bana kas zarı teknik uyguladı..bundan 15 gün önce de ablam ameliyat olduı,ona da dual plan şeklinde protezi yerleştirdi..hem yubvarlak proteze uygun tasarım yapıyor,hem de damlaya uygun tasarım yapıyor,tasarım da kişi hangisini beğenirse onu uyguluyor..ablama yuvarlak protezi de uygun görmüştü,ama biz tasarımda beğenmedik duruşunu,damla daha güzel durmuştu ve damla prortez uyguladı..şu an mentor v,allergan ve arion gibi farklı proıtezler kullanıyo diye biliyorum,ama içlerinde en yumuşağı ve kapsülenmeme garantşisini veren protez arionmuş.. bn sonuçtan çok memnunum.. çok doğal bir görüntü oldu,hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun

çok teşekkürler canım sen daha yaptırmadın sanırım

Yok canım,daha yaptırmadım.Araştırıyorum,bakalım kime nasip olacak.Önümüzdeki hafta yurt dışı gezisi olmasaydı iyi olurdu,biraz aceleciyim de.Parayıda hazırladım sayılır,biran önce olmak istiyorum.Yeni yılda birazda olsa iyileşiyim ama dimi :KK52:

Sana yardımcı olacak bir link gönderiyorum.Bu sitede ameliyat öncesi ve sonrası resimler var.Resimleri tıkladıgında daha detaylı bilgilere ulaşıyorsun kaç cc lik silikon takıldıgı gibi..Hadi kolay gele..:KK1:
XXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
saol tatlım.

Ben Barış Bey e de randevu aldım. Önce mail yoluyla ulaştım yeni muayenehanesi açılmış randevu al gel dedi. Bakalım onada gidicem. Ben ameliyattan korkuyorum ya karnıma ağrılar giriyo. Sen ne istiyosun karar verdin mi damla , yuvarlak?

Ben yuvarlak istiyorum.Barış beye bende muayene oldum,barış bey damla kullanıyor,bide istedigim büyüklüge pek sıcak bakmadı.Onun tasvip etmedigii büyüklüğüde istemek,sanki ameliyat sonrası bir sorunla karşılaşıcagım,sonrada barış beye neden böyle oldu dedigimdede-Ama sana demiştim,sen büyük istedin...diyecekmiş,pişman olacakmışım gibi geliyor.Benim istedigim büyüklügü anlayıp,bana daha ılımlı yaklaşan bir doktora olursam,ameliyat sonrasınıda rahat geçirecegimi sanıyorum.Ben beni anlayan bir doktor buldum.Seninde hangisine kafan yatarsa ona karar kıl derim ben.Ama açıkcası,bende korkuyorum.Bazen vaz geçiyorum.Benimde kafam karışık açıkcası.Sanki gögüslerimi yaptırırsam,yani vücudumu begenmiyip yaptırıyorumya,Ne bilim başka yerimde başka şeyler çıkacakmış diyede biraz manevi hissiyatlar yaşıyorum zaman zaman... Nasip diyorum,bakalım artık..

Banada çok oluyor diyorum göğsüyle sağlık sorunu yaşayan onca insan varken ben beğenmiyorum falan diye. :KK43: Sen şimdi hangi doktorda karar kıldın ameliyat günü aldın mı?

Bide ben Barış bey ' e siz damla kullanıyorsunuz dediğimde bana sen gel geldiğinde hem yuvarlak hemde damla örneklerine berarber bakar karar kılarız dedi. Ama ondan önce daha önemli bi konu var protezin nereden yerleştirileceği yeni bi teknik var kas zarı altı bunlarda konuşulmalı dedi. Araştırdım kas zarı altı yapan doktor pek yok ağrısıda az oluyomuş.Bide ben koltuk altından istiyorum çoğu doktor bu tekniğide uygulamak istemiyor. Genelde göğüs altı kesisi tercih ediyor.

nedense ben hiç bi zaman damla istemedim.cünkü yuvarlak protez takılmıs okadar çok güzel göğüs gördüm ki.damla kullanılan da yuvarlak kullanılan da doktorlarım tarafından gösterildi,ve her zaman en beğendiklerim yuvarlak silikonlar oldu.cok doğal,dolgun ve diri duruyor.damla silikonlar da cok doğal.ama hep diyorum,eğer benim gördüğüm tarz silikon kullanılmış damla göğüslerim olsaydı,ben yine dolgulu südyen kullanırdım üstleri doldurmak icin.tabi zevkten zevke göre değişir.ben öyle seviyorum diye herkes böyle sevcek diye bişey yok.zaten tek bir doğru yok.olsaydı bukadar cok çeşitli protez olmazdı.
Ama bence yuvarlak silikonlar daha diri duruyor.benim gördüğüm her göğüs mükemmeldi.ve bende yuvarlak high profil yaptırıyorum.insallah hersey gönlünüze göre olur

ayrıca meme dokum da hiç yok.hatta doktorum ilk muayenede gerçekten cok ihtiyacın var.senin için gercekten cok gerekli bu ameliyat demişti.cünkü uzun ince bi yapım var.zaten zayıfım,göğüs de yok,hepten kuru bişey görünüyorum.tahta gibi.350 cclerim iyi olur inşallah :) ben büyük istiyorum.ve ileride pisman olmak istemiyorum.cünkü ameliyattan sonra kücük bulup 2.ci ameliyatı düsünen okadar cok insan var ki :KK43: bende zaten kücük sevmiyorum.olabildiğince büyük olsun :KK31:

canım bende çok zayıfım bide emzirme dönemi geçirdim iyice bağrımdaki kemikler çıktı. Emzirdiğim dönem bomba gibiydiler giyicek iç çamaşırı bulamıyodum. Şimdi yok gibi oldular.:KK43:
Ameliyattan sonra birkaç ay sonra çoğu kişi küçük yaptırdığını düşünüp pişman oluyomuş çok duydum bende.
Aynı şeyi bende yaşamak istemediğim için yaptırmışken büyük olsun istiyorum. Senin Doktorun nerde masrafın ne kadar olacak?

kas zarı altı yeni bi teknik ama gerçekten güzel sonuçlar veriyor..kas altı kadar ağrılı olmadığını söylüyorlar..inşallah istediğinize uygun bir sonuç elde edersiniz.şimdiden geçmiş olsun.. bu arada fiyatla ilgili bişey yazamadım çünkü burada yazmak yasak mı değil mi bilemiyorum, o yüzden kusura bakmayın.

Ben nişantaşında bir doktor buldum,ismi Gürsel Turgut,internetten araştırabilirsin..İstedigim büyüklügü onaylıyor,Çok iyi bir muayene şekli var,bu zamana kadar gittigim hiçbir doktor bu şekilde muayene etmedi dogrusu.Sana olabilecek büyüklügü söyliyim,sonradan hayal kırıklıgına ugrama diye iyice muayene etti.Bana 400cc bile oluyor yani.Bende emzirdim,gögüslerimin üst kısmında boşalma oldu,ama sarkık degilmiş,o konuda şanslıyım.Barış bey bana 280cc en fazla demişti..Bu açıkcası sana gönderdigim forumdaki resimlere bakınca çok küçük geliyor.Bide dedigim gibi ben sütyen takmadan bile dolaştıgımda,sanki sütyen takmışımda üst kısımları dolu dolu görünmesini istedigim için yuvarlak protez istiyorum.Gürsel beyin muayenesi ücretsiz,onada muayene olmanı isterim.İnan farkı anlayacaksın.Ameliyat içinde 6000 ytl istedi.Düşünürsen yardımcı olabilirim.Ben eger bir aksilik çıkmazsa,yani para konusunda az bir eksigim kaldı,önümüzdeki hafta olabilirim gibi geliyor.Bakalım hayırlısı diyorum yinede,eger pişman olacaksak,sorun yaşayacaksak Allahıma dua ediyorum,nasip etmesin inşallah.

X