teomak Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2009 56 15 13 Ağustos 2009 Konu Sahibi teomak #1 Nacı beye burnunu yaptıran arkadaşlar lütfen buraya tecrübelerını yazarmısınız..
D derenn Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2010 28 0 20 Temmuz 2011 Konu Sahibi teomak #2 teomak .!.: Nacı beye burnunu yaptıran arkadaşlar lütfen buraya tecrübelerını yazarmısınız.. Genişletmek için tıkla... ameliyata 2 haftam var ancak 6 ay önce kuzenim oldu. refakatçisi bendim, bütüüünn gece uyudu ben perişan oldum:) hiçbir sıkıntı yaşamadık, ancak ödemlerin geçmesi biraz zaman aldı
teomak .!.: Nacı beye burnunu yaptıran arkadaşlar lütfen buraya tecrübelerını yazarmısınız.. Genişletmek için tıkla... ameliyata 2 haftam var ancak 6 ay önce kuzenim oldu. refakatçisi bendim, bütüüünn gece uyudu ben perişan oldum:) hiçbir sıkıntı yaşamadık, ancak ödemlerin geçmesi biraz zaman aldı
E EstetikEditor ne mutlu TÜRKÜM diyene Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 6.979 147 20 Temmuz 2011 Konu Sahibi teomak #3 http://www.kadinlarkulubu.com/burun...aci-celik-hasta-yorumlari-burun-estetigi.html