Nace Testi Yaptıran Var mı? Acilll!!!

Olayın iyi yanı da bu aslında. Gidip bir tüp kan veriyorsunuz sonrasında 5-6 gün bekleyip sonucu alıyorsunuz. Genlab'ta yaptırdığım test için çok güvenli olduğunun güvencesini de veriyorlar. Sonuç zaten şu kadar yüzde şu kadar ihtimal olarak verilmiyor. Direkt öyle ya da değil diye normal veya anormal olarak verildi.

fiyatını buradan yazmak istemezsen özelden yazıp yollarmısın
inşallah hamıle kalırsam bende yaptırmak istiyorum çunku yaşımda büyük
bütün hepsini ekletince ne kadara mal oluyor

Merhaba, bu konu 1 aydır kafamı çok meşgul ediyordu. Gerçekten bir çok seçenek var ve herkes çok fazla kafa karıştırıyordu. Neyse ki kendi araştırmamı yapmaya karar verdim. Türkiye'deki testleri araştırdığımda Nace test öne çıkıyordu. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarımdan da aldığım desteklerle, Avrupa ülkelerinde de en çok kullanılan test olduğunu öğrendim ve Genlab Group’la iletişime geçtim. Çok heyecanlıyım!! Umarım sonuçlarım beni rahatlatır…

bir para vermeden yaptırdım.
devlette oluyor bu test.
insallah sonuclarım temiz cıkar.
faydası olur diye tecrubemi paylasıyorum.

Merhabalar,11. haftada ben de Nace testini yaptırdım.Geniş olan testlerini yaptırdık.Çok memnun kaldık eşimle.Allah'a şükür sonuçlar çok güzel çıktı.Tek tek bütün kromozomları tarıyorlar.

Bizde araştırdık ama prena yurtdışı sonuç veriyor ve açıkca güvenemedik

Ben doktoruma sormustum guvenilir oldugunu soylemisti. Almanyada buyuk bir firma ile anlasmalilar. Zaten raporun numarasina kadar herseyi elinize ulastiriyorlar. Biz memnun kaldik.

Arkadaşlar bende GenLab a geniş olan tarama için kan verdim fiyat bilgisi soranlar olmuş geniş olan 2600tl ama yine kendi bilgilerinize göre trizomi 13-18-21 e bakılıyor değişiklikde yapılıyor sanırım bunlar arasında ona göre fiyat veriliyor olabilr sonucunuzu gösterip ona göre yönlendiriliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…