nabzım hızlı atıyor

NMeltem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
385
13
48
kızlar dün gece sabah namazı kılarken farkettim kalbim çok hızlı atıyordu tansiyon aletiyle ölçtüm 103 çıktı bugünde aynı 105 falan ne yapmalıyım

Bi doktora git bence canım, ne olur ne olmaz.. Geçmiş olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun canım öncelikle en basit olarak ya sinirlenmişsindir ya stresten olabilir...
ama diğer yandan direk kendimi örnek vericem geçen yıl nisan ayında benimde çarpıntım oldu ama benimkisi 120-130 arasındaydı 3 gün acile taşındık dr. strestendir yada tartışma falan herhangi bişey geçirdiysen onun etkisindendir dedi bende hemşireyim kendim bi EKG çekermisiniz içim rahatlasın dedim çekildi peşinden birkaç tahlil istedi peşinde akciğer flmi falan yani ortada bişeyler dönüyo ama anlayamadık nolduğunu eşim sordu bişey yok ama uzman görmesi lazım dediler kardiyolojıye gitti EKO yaptı doktor ve doğuştan kalbim delikmiş bunu öğrendik inanmadık kesinlikle birkaç Dr.a gittik ameliyat olman lazım dediler ben olmak istemedim çok riskli bi ameliyat kalp ameliyatı çünkü masada kalırım diye korktum ama kalbimdeki delik 3 cm olmuş ve biz bunu hiç farketmedik yaşım 25 velhasıl gatada ameliyt oldum Elhamdülillah iyiyim şuanda çok zor dönemler atlattım şuan göğüs kafesimde 20 cmlik bir kesi mevcut Allah başka dert vermesin....
nabzım hızlı atıyo deyince yazma gereği duydum benim başımdan geçtiği için önüme geleni uyarırım bu konuda bence git bir ekg çektir bişey yoksa da ki inş.olmasın aklında bişy kalmasın..
bu arada benim ismimde meltem

Aslında kalp çarpıntısını önemsemezdim...yani arasıra bana da olur
amannn yoruldum yada çok çay içtim der geçiştirirdim

Kardelennnn gözümü korkuttun başına neler gelmiş yahuuuuu
çok geçmiş olsun

yok canım kesinlikle önemsenmeli bende öyle düşünüyodum önemsemezdim ama başına gelince anlıyo insan..
tşk ederim.

ayy canım çok geçmiş olsunn.. Bende gideceğim zaten ne olur ne olmaz göğüs ağrım çok var bide

kardiyolojiye gittim birşeyim yokmuş çok şükür çarpıntı için hap verdi

Ya bendede çok var kansızlıktan derdim uzun süredir. Bende gideyim en iyisi gözüm korktu

cok fazla kafein almismiydiniz cay kahve kola uzerine cikolata falan.yedinizmi bigun benimde ole oldu internette arastirdim hemen bu.sebepten dolayida olabiliyormus.ben.ogun cok kafein almistim bide istune cikolata yemistim fena olmustum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…