NABIZ SAYISI

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
KIZLAR NABIZ SAYINIZ KAÇ ACABA ?KENDİNİZİ NASIL HİSEDİYORSUNUZ ..MESELA BİR HALSİZLİK ÇÖKTÜ BAKTINIZ MI NABZINIZA..?

GENÇLERDE VE ZAYIFLARDA HIZLIOLUYORMUS.AMA BENDE ŞİŞMANDA DEĞİLİM

DOKTORA GİTTİM NORMAL DİYORLAR KALPTE SORUN YOK 62 ANORMAL MI KI

koştuğunda veya hızlı yürüdüğünde kaç oluyor hiç baktın mı .

bende de tam tersi.en dinlenmiş halimde bile en az 100 gelir nabzım.120 ve yukarı olduğunda çarpıntım çok oluyor kalbim yerinde çıkacak gibi..
ben tiroid hastasıyım bir de demir eksikliği var ,o yüzdenmiş..ama pek çözümü de yok ne yazık ki.
düşük nabız sorun değil,yükseği sorun zaten.

O A N EN YAŞIYORSUNUZ PEKİ HALSİZLIK MİDE BULANTISI BELOC İYİ GELİYORMS DOKTORNUZ VERDİMİ İLAÇ

Ben daha 90 ın altını görmedim.110 lara çok çıkıyor.
Tansiyon ölçerken heyecanlanıyorum sanırım.Hani kolumu sıkıyor filan,o ara nabzım yükseliyor diye düşünüyorum.

O A N EN YAŞIYORSUNUZ PEKİ HALSİZLIK MİDE BULANTISI BELOC İYİ GELİYORMS DOKTORNUZ VERDİMİ İLAÇ
evet o ilacı verdi ama devamlı kullanmıyorum ben.tirodimi düzenleyince daha rahat oluyorum.ama doktorum zaten dedi ki tiroid hastası olarak 100 den düşük olması olası değil diye.
çarpıntı aniden geliyor,klabim çıkacak gibi oluyor.halsizlik de mide bulantısı da yok.mide bulantısı düşük tansiyonda olur zaten genelde.
sizin az 62 atıyormuş sorun ne ki?

benim nabzım 100-120 arasıdır.bir defa 75 e düştü nefes alamıyorum zannettim.

halsizlik veriyor birde tek atımlar var ara 3 sanıye gibi doktor bırşey yok dedi ama niye oluyor anlamadım acıkcası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…