hayırdır
sen deyince baktım 80,90 arası birşey
BENİM 50-60 ARASIDA BAZEN HALSİZLİK OLUYOR.ZAYIFMISINIZ?
GENÇLERDE VE ZAYIFLARDA HIZLIOLUYORMUS.AMA BENDE ŞİŞMANDA DEĞİLİM
BENCE SENIN KI NORMALyaşım 24 hiç 70 in altına düşmez ölçtüğümde 75,85 arası gidip gelir
heyecan yaparsamsam da 90 ı buluyor
BENCE SENIN KI NORMAL
bende de tam tersi.en dinlenmiş halimde bile en az 100 gelir nabzım.120 ve yukarı olduğunda çarpıntım çok oluyor kalbim yerinde çıkacak gibi..
ben tiroid hastasıyım bir de demir eksikliği var ,o yüzdenmiş..ama pek çözümü de yok ne yazık ki.
düşük nabız sorun değil,yükseği sorun zaten.
O A N EN YAŞIYORSUNUZ PEKİ HALSİZLIK MİDE BULANTISI BELOC İYİ GELİYORMS DOKTORNUZ VERDİMİ İLAÇ
evet o ilacı verdi ama devamlı kullanmıyorum ben.tirodimi düzenleyince daha rahat oluyorum.ama doktorum zaten dedi ki tiroid hastası olarak 100 den düşük olması olası değil diye.O A N EN YAŞIYORSUNUZ PEKİ HALSİZLIK MİDE BULANTISI BELOC İYİ GELİYORMS DOKTORNUZ VERDİMİ İLAÇ
evet o ilacı verdi ama devamlı kullanmıyorum ben.tirodimi düzenleyince daha rahat oluyorum.ama doktorum zaten dedi ki tiroid hastası olarak 100 den düşük olması olası değil diye.
çarpıntı aniden geliyor,klabim çıkacak gibi oluyor.halsizlik de mide bulantısı da yok.mide bulantısı düşük tansiyonda olur zaten genelde.
sizin az 62 atıyormuş sorun ne ki?
benim nabzım 100-120 arasıdır.bir defa 75 e düştü nefes alamıyorum zannettim.