n11 den parfüm alan var mı ?

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Kızlar n11 den kuzenime bi parfüm alıcaz 75 tl chopard sanırım parfümün adı ama güvenemiyoruz bir sürü satıcı var bu sitede güvenilir bildiğiniz satıcı var mı yarımcı olun?

Kızlar n11 den kuzenime bi parfüm alıcaz 75 tl chopard sanırım parfümün adı ama güvenemiyoruz bir sürü satıcı var bu sitede güvenilir bildiğiniz satıcı var mı yarımcı olun?
Ben aldım ordan Beauty&Best diye bir satıcıdan 212 sexy parfümü. Orjinaldi. Zaten n11 orjinallik garantisi veriyor diye biliyorum eğer orjinal olmazsa, iade edebilirsiniz . N11 e de bildirirseniz satıcıya ödemeyi yapmaz.

Ben aldım ordan Beauty&Best diye bir satıcıdan 212 sexy parfümü. Orjinaldi. Zaten n11 orjinallik garantisi veriyor diye biliyorum eğer orjinal olmazsa, iade edebilirsiniz . N11 e de bildirirseniz satıcıya ödemeyi yapmaz.
Çok satıcı olduğundan vermiyor iste yani bir çok kişi orijinal değil diyor

Çok satıcı olduğundan vermiyor iste yani bir çok kişi orijinal değil diyor
Benim aldığım parfüm orjinaldi canım, dediğim kullanıcıdan alabilirsin.
Hiç olmadı zaten wish alacakmışsınız. Lidyanadan alın orda da 75 Tl idi yanlış hatırlamıyorsam eğer.

Parfumdemoda diye bir dükkan var orda.Fiyatları gayet uygun ve kesinlikle parfümler %100 orijinal.Emin olmazsanız da geri iade yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…