• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Myom

LTFYECTNKAYA

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2019
6
0
6
30
Merhaba, Rahim duvarına gömülü 7 cm kistik dejenere myom tespit edildi doktorlar ameliyat olmam gerektiğini ve rahmin alınma ihtimalinin olduğunu söylediler.yeni evliyim ve çocuğum yok. Düşük yaptım, myom bebeğin gelişmesini engelliyor ve 8-9 haftalıkken kalbi duruyor. Ameliyat tarihimi aldık ama çok korkuyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı, yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, Rahim duvarına gömülü 7 cm kistik dejenere myom tespit edildi doktorlar ameliyat olmam gerektiğini ve rahmin alınma ihtimalinin olduğunu söylediler.yeni evliyim ve çocuğum yok. Düşük yaptım, myom bebeğin gelişmesini engelliyor ve 8-9 haftalıkken kalbi duruyor. Ameliyat tarihimi aldık ama çok korkuyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı, yardımcı olabilir misiniz?
Ben miyom aldırdım. Benimki 5.5 cm idi. Onun dışında 5.5 cm den küçük 4 tane daha myom aldılar. Benim miyom rahmimi sola doğru itmişti. Ultrasonda ilk senin rahmin solda diyerek farkettiler hatta :) neyse Laparoskopi oldum özel bir hastanede.o yüzden de hiç kanama olmadi. Aynı gün taburcu oldum. Şu an izi bile yok çok şükür. Rahim de duruyor. Benim de duvardaydı. Dikişlerim kendiliğinden düştü. 10 cm lik miyomu bile rahmi koruyarak alabiliyorlar. Bence en kötü ihtimali söylemişler size. Hani olurda kanama olursa durduramazsak falan diye. Bana da demişlerdi boyle

Back