myom ameliyatı olacağım...

Rabbim eski sağlığına kavustursun. Tez ayağa kalkarsın inşallah.

anım bende 24 yaşındayım 2015 haziran ayında rahim içinde 7cmlik myom farkettik tesadüfen. kanama sancı vs etkisi yok. 1 yıllık evliyim. şuan çocuk düşünmediğim için çocuğa engel mi bilmiyorum ama riski vardır elbet. dr lar en kötüsünü söylüyo. rahmin bile alınabilir amelyatta ne olur bilmemeyiz diyorlar korkutuyorlar. araştırma hastanesine gidiyorum kontrole henüz bir büyüme yok. ancak hiç uzman dr a görünemedim. hep asistanlar var. kime randevu alsam o hastanede aynı adamla karşılaşıyorum canımı sıkıyor. özele gittim. istersen alırız dedi istersen çocuk düşününce alırız dedi. birisi laporoskopik alırız birisi sezeryanla alırız dedi.birisi birden fazla myom var dedi. kafam çok karışık

Srni çok iyi anlıyorum benzer şeyler yaşadım ben de... bana da rahmini alabiliriz demişlerdi dünya başıma yıkıldı. Sonra istanbulda bu konuda uzman olan bir doktora gittim. Doktor güldü bir miyom yüzünden rahim alınır mı 23 miyom çıkardım bir bayandan gene rahmi almadım ben öyle kolay mı gebelik isteyen birine bunu yapmak. Deuimce içime su serpilmişti. Yine de Ameliyattan sonra ilk sorduğum soru rahmim duruyor mu aldılar de mi diye ağladıydım. İnsanın psikolojisini bozuyorlar doktor gelip duruyor deyinxe susmuştum :)

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin miyomun küçüknolmadığı için bitkisel tedaviler de kolay kolay cevap vermez. Yinw de ameliyat düşünmezsen ibrahim saraç oğlunun miyom için soğan kürünü dene derim.

Ameliyatyan bir yıl sonra bebek düşündük düşündükten 10 ay sonra hamile kaldım bebeğim oldu. Ameliyat bebeğe engel değil. Ben bundan da korkuyordu yok yapışıklık olur mu yok yumıeralık iltihaplanır mı türlü türlü şeyler geliyor inasanın aklına.

Allah selamete çıkarsın sana tavsiyem internete kötü senaryolara çok takılma

Sogan kurunu denemek istiyorum ama elim varmiyor :) denedin mi etkisi oldu mu ?
Birde egen myomu sezeryanl alirlarsa bebegimde sezeryan dogmak zorundaymis oda canimi sıktı.
Hangi dr a gittin ? Bana ozelde olma devlette arastirmada ol diyorlar.

Sogan kurunu denemek istiyorum ama elim varmiyor :) denedin mi etkisi oldu mu ?
Birde egen myomu sezeryanl alirlarsa bebegimde sezeryan dogmak zorundaymis oda canimi sıktı.
Hangi dr a gittin ? Bana ozelde olma devlette arastirmada ol diyorlar.
İyi bir doktor olduktan sonra özel olması daha iyi bence. Ben istanbulda jinemed hastanesine gitmiştim Doç.dr. Alpaslan Baksu doktorumdu.
Soğan kürünü denemedim ama deneyen arkadaşlar etkisini görmüştü fakat miyom küçük olunca tesirli oluyormuş. Sen öylw ya da böyle ameliyat olursun gebelik zor olur benimki rahim dışındaydı seninki bir de içindeymiş daha zor olur. Gebelikte çok çabuk büyüyor çünkü bebeğin küçük olur erken doğum riski yüksek olur.

Bu arada Laparoskopi olsan bile sezeryan olacaksın çübkü rahmini kesecekler zaten önemli olan rahmin kesilmesi kasılmayla zarsr gördüğü için doğum beklenmeden alınıyor bilgine...

Haa ameliyat olmasan da miyomlu olduğun için sezeryan doğum olursun çünkü kanaman çok olur iyi bir dokyora gidersen sana bunları anlatır zaten. Ben de istemiyordun doktorum anlatınca mecbur olduğumu anladım iyiki olmuşum diyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…