• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Myo inositol kullanımı

eleanorancalimon

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2023
994
815
23
Merhaba kizlar. Ben pcos sebebiyle myo inositol kullanicam, gecen sene femara ve obitrelle ile hamile kalmistim sonra dusuk yaptim. Eczaci icinde folik asit olan bi takviye tavsiye etti, 2000mgr myo inositol de var icinde. Bunu ne zaman kullanmaliyim, hemen baslayabilir miyim yoksa reglin ilk gunu falan mi baslanmali?

Merhaba kizlar. Ben pcos sebebiyle myo inositol kullanicam, gecen sene femara ve obitrelle ile hamile kalmistim sonra dusuk yaptim. Eczaci icinde folik asit olan bi takviye tavsiye etti, 2000mgr myo inositol de var icinde. Bunu ne zaman kullanmaliyim, hemen baslayabilir miyim yoksa reglin ilk gunu falan mi baslanmali?
Canım ne yaptın kullandın mı? Nasıl başladın

Kimse bi sey yazmayinca 3 ekim'de basladim, ama 1 ekim'de yumurtam catlamis ve hamile kalmisim meger gec baslamis oldum. Yine de iyi oldu icindeki folik asit hamilelikten haberim yokken fayda saglamistir bence.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle 💐 düşük sebebiniz belli miydi ve kan sulandırıcı vs kullanıyor musunuz şuan?

Back