• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

My home

es_esxxxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
559
1
116
Samsun
slm kızlar...bende bikaç resim atayım dedim..evimiz kıra ve küçük..malum istanbul evleri...eşyelarım biraz büyüük kaldı burda salon çok ufaktı..daralıyorum bazen..yatak odamı çekemedım belkı sonra ...bebişim uyuyordu...burada çok güzel evler var..önemli olan huzur tabıkı..maksat fikir olsun hepimize....yuvanızda mutluluklar dilerim:) $2012-12-20-0533.webp$2012-12-20-0537.webp$2012-12-20-0536.webp$2012-12-20-0535.webp$2012-12-19-0513.webp$2012-12-20-0538.webp$2012-12-20-0518.webp$2012-12-20-0517.webp$2012-12-19-0516.webp$2012-12-19-0515.webp$2012-12-19-0514.webp$2012-12-19-0512.webp$2012-12-20-0532.webp$2012-12-20-0531.webp$2012-12-20-0530.webp$2012-12-20-0521.webp$2012-12-20-0520.webp$2012-12-20-0519.webp$2012-12-20-0534.webp

ben evinizi hiç küçük bulmadım
çok şık yaşayan bir ev ayrıca hiç sıkışık durmuyor,kahverengi koltuklarınızın rengi ve modeli çok hoş,
abartıdan uzak sade bir eviniz var ,güle güle mutlulukla oturun ..

Teşekkür ederim eylül.aslında tek sorunum saolndaki masa..atsan atılmıyor işte misafir yemeğe geldiğinde koltuk çekmek zorunda kalıyorum..gerçi çokta mısafırım gelmıyor ama.orta sehpayı bebek yüzünden iptal ettim zaten köşeleri sertti.salon salon gibi deyil zaten oturma odası:)))biz rahatımıza düşkunuz biraz heryerde takılıyoz:))koltuklarım kir belli etmıyor o açıdan iyiy yani:))

sevdim evini, hele oturma odani... koltuk takimin ne kadar tatli
ve mutfagindaki haliya bayildim, cok hos secimler yapmisin
yalniz mutfak demisken: dinledigim bi doktor damacanalari kalorifer yanina koymayin, kaloriferin sicakligiyla plastik suya karisiyor dedi...
bebisinede kullaniyorsan suyu cok tehlikeli. gözüme carpmisken söylemek istedim, umarim haddimi asmamisimdir.

ALLAH evinde mutlu mesut yasamayi nasip etsin:34:

Benceevînizi tarif ederken çok mütavazı davranmışsınız. Beğendim eşyaların bir tarzı var:31:

çokkk tskr ederım..ya oturma odasındakı koltuğun kumaşını kendm seçip yaptrmıştm..kırlentlerıde çok sonradan kendım ekledim mor olanları ama sanki ağır kaçtı gibi geldi oraya..çok saolasın..mutfak halımda koyu renk olsun diye seçmiştim öle..:)su konusunda çok haklısın aslında orada deyildi bi haftadır orda mutfakta yerim yoktu koridorda gözüme batıyordu.bebişime 1 lıtrelıklerden verıyorum damacana vermıyorum ama yınede sağlıksız bencede alıcam ordan çok tsk ederım

bana hiç sıkışık gelmedi evin gerçekten çok güzel huzur mutluluk eksik olmasın inş

Kesinlikle arkadaslara katılıyorum canım...evin hiç de sıkışık ve küçük degil...eşyalarında çok güzel...lila koltukların benim ilk evlendigimdeki koltuk rengim ve kumaşım...iki koltuk takımının da modeli çok hoş..sıcacık bir görüntüsü var evinin...ben böyle heryeri oturulası evleri çok seviyorum tam benim tarzım...yemek odası yapıp binde 1 oraya girmek hiç bana göre degil.hele de süslerle örtülerle bi sürü tabak çanakla dolu vitrinlerrrr:53:bu yüzden senin evini çok sevdimmmm çok rahat şirin bi görüntüsü var.:16:

Bende kızlara katılıyorum çok şık çok huzurlu bir evin var çok begendim eşyalarınıda Allah huzurla oturmayı nasip etsin :nazar::emir_bebek:

:nazar:güle güle oturun bende beğendim evinizi hele mutfak halınızı çok sevdim mutlulukla oturun en kısa zamanda yatak odasını da bekliyoruz

eee tabikii sığmaz bu eve.şöyle pis bir surat ifadesi ve ses tonuyla diyorum ki: her yer eşya dolap küçük eve sığmaz.

çok kötü di mi bu şekilde konuşmak?

kızımın 1. yaş gunu kutlamasında hazırlıklar için koşturan bana kaynanamın lafı oluyor bu.hiç konu yokken ortada.o aklıma geldi küçük deyince

çok şeker bence masada yerinde kalsın.misafir gelince cekersiniz koltugu.herkes oyle yapıyor zaten.

mutluluklar...haset kıskanç insanlar herkesten uzak dursun.

Sebatiye önce sana yorum yapmak istedimmmmmm:)) benzer cümleleri bende dün arkadaşımdan duydum.
20 günlük evliyim, Ve Cok esyam var, eşyalarımi mutfağa sığdıramıyorum diye dert yanarken,
Ee büfe almamışsin konsol almamissin, masa da almasaydin bari. Cok hantal eşyaların var deyip moralimi sıfırın altına indiren arkadaşımdan duydum :((
Cok üzücü gerçekten :l

Konu sahibi arkadaş, evin Cok guzel, aslında salonun sıkışık degil Ama belki sen daha ferah olsun istiyor olabilirsin. Dediğin gibi ıstanbul evleri ne yazıkki:l
Koltuklarina Ayrica bayıldım. Cok kibarlar. Güle güle ağız tadıyla oturmak nasip olsun :*

Sebatiye önce sana yorum yapmak istedimmmmmm:)) benzer cümleleri bende dün arkadaşımdan duydum.
20 günlük evliyim, Ve Cok esyam var, eşyalarımi mutfağa sığdıramıyorum diye dert yanarken,
Ee büfe almamışsin konsol almamissin, masa da almasaydin bari. Cok hantal eşyaların var deyip moralimi sıfırın altına indiren arkadaşımdan duydum :((
Cok üzücü gerçekten :l

Konu sahibi arkadaş, evin Cok guzel, aslında salonun sıkışık degil Ama belki sen daha ferah olsun istiyor olabilirsin. Dediğin gibi ıstanbul evleri ne yazıkki:l
Koltuklarina Ayrica bayıldım. Cok kibarlar. Güle güle ağız tadıyla oturmak nasip olsun :*

bence oyle diyenlere hemen hakettiği cevabı vermek gerekiyor.mesela benim kaynanama sadece ve sadece "kudur" deyip arkamı dönüp gitmem gerekiyordu.
sen de acele etmek istememedim sonra çok daha iyisini alacagım demeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
bence oyle diyenlere hemen hakettiği cevabı vermek gerekiyor.mesela benim kaynanama sadece ve sadece "kudur" deyip arkamı dönüp gitmem gerekiyordu.
sen de acele etmek istememedim sonra çok daha iyisini alacagım demeni tavsiye ederim.

ah ben senin evini yerimmmm:)))))insan bu kadar mı tarzını konuşturur evinde.....konsol falan almamıssın keşke eşya alırken seninle konussaydım ama benim çok aceleye geldi ya doğru dürüst bakmadım bunlar olsun dedim halbuki kılı kırk yaran bennn neyse benimkini boşverelim şimdi.senin sepetlerin kutuların mı vaarrrr ne güzeller ikea yaniye gittiğin anlaşıldı....oğluşunun odasına bayıldım görmeyi çok istiyorum belki yazın geliriz istanbula nasılsa buraya 5 saat:))))eşyaların koltukların çok güzel canım benim.o evd e bi çocuk olduğu hiç belli olmuyo canım arkadaşım benim tertemiz missss gibi.şaka gibi envlerimizi buralardan görmek.bende lojmandan kurtulabilsem bi iki sene daha burdayım ondan sonra bağlasalar durmam:))))

canım bişey merak ettim.banyoda makinenin üzerinde hasır kutular var güzel bi de mufakda var onları ne amaçlı kullanıyosun canım çok abes bi soru oldu ama.

canım bişey merak ettim.banyoda makinenin üzerinde hasır kutular var güzel bi de mufakda var onları ne amaçlı kullanıyosun canım çok abes bi soru oldu ama.

TATLIM BİRİnde tokalarım birinde makyaj malzemelerım var banyodA elimin altında rahat oluyo ..yatak odasında saç makyaj falan yapmıorm çunku...:))

Back
X