мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

ikizler burcuyum lanetim tamamen buradan geliyor zaten :37: eski nişanlım da ikizler, son erkek arkadaşım da ikizlerdi :37:

ben de ilhan mansıza çok aşıgım yaa, o ankara da top koştururkene o armada da takılıyor diye sabah akşam oraya gidiyordum ama hiç görememiştim :52::52:

Ikizler zor burc. Katlanmasi da zor, gecinmesi de zor ama cekici burc. :27:
Ben sef a asik oldum sen futbolcuya. Eski platonik askim Matt Damon'du:) Muzmin olmamizin nedenini bulduk sonunda. Voila. :23:

Ikizler zor burc. Katlanmasi da zor, gecinmesi de zor ama cekici burc. :27:
Ben sef a asik oldum sen futbolcuya. Eski platonik askim Matt Damon'du:) Muzmin olmamizin nedenini bulduk sonunda. Voila. :23:

hee bizim gözümüz yükseklerde belli oldu şimdi :27: ilhan mansızı begeniyirum ama gidiyorum kel emraha aşık oluyorum işte :122::122:

burcumu seviyprum ben aslında en azından canım sıkılmıyor kendimle bir arada kaldıgım zaman :27: ama artık lanetli olduguma inanmaya başladım :37:

He yapıyom,bazen ayağım da sallıyorum bazen de meme veriyorum uyutmak için..:60::60::60::60:
Ayy çıkıyorum ben parmaklarımın ayarı bozuldu..:27::27:

dur kız çıkma ne güzel konuşuyorduk şurda kendi aramızda :27::33::33:

He yapıyom,bazen ayağım da sallıyorum bazen de meme veriyorum uyutmak için..:60::60::60::60:
Ayy çıkıyorum ben parmaklarımın ayarı bozuldu..:27::27:

Niyekine topiginiz ayarsiz mi demek istiyon. :1:

hee bizim gözümüz yükseklerde belli oldu şimdi :27: ilhan mansızı begeniyirum ama gidiyorum kel emraha aşık oluyorum işte :122::122:

burcumu seviyprum ben aslında en azından canım sıkılmıyor kendimle bir arada kaldıgım zaman :27: ama artık lanetli olduguma inanmaya başladım :37:

dur kız çıkma ne güzel konuşuyorduk şurda kendi aramızda :27::33::33:

Hmm kel emrah mi ilginc bir sendrom o zaman. Hani ben azindan saclari Matt Damon'a benzesin istiyorum. :32:

Lanetli degilsin, karsina cikan erkeklerde is yok. :24:

Birak ciksin evli diye ezikliyor bizi. :60:

Hmm kel emrah mi ilginc bir sendrom o zaman. Hani ben azindan saclari Matt Damon'a benzesin istiyorum. :32:

hee doğru onun kocası var dimii, ona yemek hazırlaması lazım ilgilenmesi lazım falan :52::52: kıskançlıktan dediklerime bak yarabbimmm :30::30:

bende kaşı gözü ilhan mansıza benzesin istiyordum benzeye benzeye top sakalı benzedi :60: :60:

ben hemen bi çarşıya gidip geliyorum :10: siz konuşun ben yokken ben gelince hepinize yetişriim :8:

hee doğru onun kocası var dimii, ona yemek hazırlaması lazım ilgilenmesi lazım falan :52::52: kıskançlıktan dediklerime bak yarabbimmm :30::30:

bende kaşı gözü ilhan mansıza benzesin istiyordum benzeye benzeye top sakalı benzedi :60: :60:

Ahaha yerlerdeyim. :60: Kesin ikizler burcusun..:34:
ben hemen bi çarşıya gidip geliyorum :10: siz konuşun ben yokken ben gelince hepinize yetişriim :8:

Kendi kendime konusurum o zaman topikte kimse kalmadi. :24:

Son düzenleme:

Topik değil parmaklarım ayarsız:27:ayıplı konulara girmeye meyilli..:52::52:
Hadi kaçtım ben,hayırlı akşamlar.:42:

Ohoooo senin önce bu karamsarlıktan kurtulman lazım.
Zamanında yaşamış olduğum kötü tecrübelerden sonra ASLA sevmicem,ASLA evlenmicem diyem ben..
Kiminle tanışsam sadece canlarını acıtmak için,dalga geçmek amacın da olan ben.
Hatta eşimle yazışırken bile dalga geçiyordum onunla,çünkü iyi insanların,sevebileceğim bir insan olabilme ihtimali yoktu bana göre.
Eşime bile yazmıştım "sadece vakit geçiriyorum,çok dikkate alma beni" diye.
Amaaaaaa ne oldu? Kısmetim oymuş.
Az önce yazdığımı tekrar yazayım üstüne basa basa..
Öyle bir an gelecekki pat diye SEVİYORUMMMM ve evet eşim olacak bu adam diyeceksin.
İnşallah. :16:

bende gelimmi :27::27::27:

true gitsin ben gelim:27:
o evli ben bekarım:23::23:
Hoş geldin kitap arkadaşım ASMUNİKAL :16:

Soyle iki kavga yapin da topigin rating i artsin. Yoksa sinek avliyoruz. :60:
bence de... :1:

ben de bekarım, ben de müzminimm, ben de geleyim mii :23::23::23:
hoş geldin. :34:

Sefdim ben bu kizi. Topige , yardimci alicam kiz seni. :21:
İkinci başkana (yani bana) sormadan yardımcı almıyorsun umarım Lucky. :1:

( Biz de kavga edelim. Konu sürekli "yeni mesajlar"da çıksın da gelen giden çoğalsın! -Aman Tövbe ben kimse ile kavga etmek istemem. İşin şakasındayım- )

Hepinize hoş sohbetler kızlar,güzel bir akşam geçirmeniz dileğiyle.:42:
True, lütfen evli olsan da ara sıra gel sayfamızı şereflendir. :54:

Ahaha yerlerdeyim. :60: Kesin ikizler burcusun..:34:

Kendi kendime konusurum o zaman topikte kimse kalmadi. :24:

geldim ben geldim, ama sen yoksun :53: ben kendi kendime konuşayım o zaman :24:

hoşbulduk :42:

( Biz de kavga edelim. Konu sürekli "yeni mesajlar"da çıksın da gelen giden çoğalsın! -Aman Tövbe ben kimse ile kavga etmek istemem. İşin şakasındayım- )

durun kavga etmeyinn :45: ben 3. yardımcı olabilirim :42:

True, lütfen evli olsan da ara sıra gel sayfamızı şereflendir. :54:

Seninle ben cok kotu kavga edicem 1 gun o da bugun.:1: Topige sahip cikmiyorsun , nerelerden topluyorum her gun. :))

geldim ben geldim, ama sen yoksun :53: ben kendi kendime konuşayım o zaman :24:

hoşbulduk :42:

durun kavga etmeyinn :45: ben 3. yardımcı olabilirim :42:

Ve Turk filmlerindeki gibi naz araya girip kendini feda eder. :55:

Bugun canim skkindi gideyim biraz diye makyaj malzemesi alayim dedim, bir etek ve sac boyasiyla eve dondum. :27:

Ve Turk filmlerindeki gibi naz araya girip kendini feda eder. :55:

Bugun canim skkindi gideyim biraz diye makyaj malzemesi alayim dedim, bir etek ve sac boyasiyla eve dondum. :27:

neyse en azından kozmetige ucundan dokunmuşsun :27::27:

ben bayılıyorum alışverişe yaa, çarşıya gittigim zaman hiç elim boş dönemiyorum :30:

Back
X