- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.161
bu dizideki kızın ünlü bi sowwrryyy si var [video=youtube;LYeLle8vsXw]http://www.youtube.com/watch?v=LYeLle8vsXw[/video] bi video daha var ama kızarsn diye koyamadım
ben bayılıyorum o diziye amaaaakşam izleyip yarın yiyecem başını sen merak etme
ben bayılıyorum o diziye amaaaolsun sen beğenmesen de olur
beğen canım mutlu oluruminat degil mi begenecem işte
beğen canım mutlu olurum
bu arada nurdan yardım et napacam ben ne biçim olacam düğünde iğrencim resmen
ben kendi kendime verebiliyordum 5 sene once 41 kiloydumbi şekilde motive edeceksin kendini tatlım bunun başka yolu yok ki :26: diyetisyene falan mı gitsen acaba, biri kontrol edince daha mı iyi kilo verirsin ki :26:
ben kendi kendime verebiliyordum 5 sene once 41 kiloydum
ta ki 2 sene önceye kadar ama beynim uçtu ve bende hiç bir halt yapamıyorum artık rezilim
diyetisyen bana 1 ayda anca 5-6 kilo verdirir benim 15 kilo vermem lazım ve yapacağımm da ama siz de bana destek olunbu psikolojiden çık ve diyet konusunda uzman yardım al Luna cım, yoksa düğüne doğru kiloları vermedikçe daha da çok gerileceksin ve mutsuz bir gelin olacaksın yapma kendine bunu
diyetisyen bana 1 ayda anca 5-6 kilo verdirir benim 15 kilo vermem lazım ve yapacağımm da ama siz de bana destek olun
Bu ne ya? Siteye ne olmuş.Kizlar site degismis. Siz alisana kadar ben bi beyin kampina girip gelecegim.Kendinize iyi bakin hoscakalin.
Bu ne ya? Siteye ne olmuş.
Bu şarkıyı armağan ediyorum KK'ya.Aslinda guzel olmus , sadece alisma sureci lazim.
Bu şarkıyı armağan ediyorum KK'ya.
Sabah sabah bunu acamam.Zaten suan bir mektup yaziyorum kafam karismasin.
Bu da sana gelsin o halde!
Çok severim.
İşlerim var. Bir süre giremem herhalde. :SBen sevmedim.Cikiyorum islerim var. Sende biraz foruma adapte olmaya calis. Bundan sonra boyle.
Iyi sen gelene kadar duzeltmeler biter.İşlerim var. Bir süre giremem herhalde. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?