мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

beğen canım mutlu olurum:16:
bu arada nurdan yardım et napacam ben ne biçim olacam düğünde iğrencim resmen:14:

bi şekilde motive edeceksin kendini tatlım bunun başka yolu yok ki :26: diyetisyene falan mı gitsen acaba, biri kontrol edince daha mı iyi kilo verirsin ki :26:

bi şekilde motive edeceksin kendini tatlım bunun başka yolu yok ki :26: diyetisyene falan mı gitsen acaba, biri kontrol edince daha mı iyi kilo verirsin ki :26:
ben kendi kendime verebiliyordum 5 sene once 41 kiloydum
ta ki 2 sene önceye kadar ama beynim uçtu ve bende hiç bir halt yapamıyorum artık rezilim

ben kendi kendime verebiliyordum 5 sene once 41 kiloydum
ta ki 2 sene önceye kadar ama beynim uçtu ve bende hiç bir halt yapamıyorum artık rezilim

bu psikolojiden çık ve diyet konusunda uzman yardım al Luna cım, yoksa düğüne doğru kiloları vermedikçe daha da çok gerileceksin ve mutsuz bir gelin olacaksın yapma kendine bunu :50:

bu psikolojiden çık ve diyet konusunda uzman yardım al Luna cım, yoksa düğüne doğru kiloları vermedikçe daha da çok gerileceksin ve mutsuz bir gelin olacaksın yapma kendine bunu :50:
diyetisyen bana 1 ayda anca 5-6 kilo verdirir benim 15 kilo vermem lazım ve yapacağımm da ama siz de bana destek olun :25:

Arkadaslar Robin Williams intihar etmis. Depresyondaymis. Bir varsin bir yoksun hayat boyle anlamsiz iste. :( O yuzden evlenemiyoruz cart mis curt mus uzulmeyin , uzulmeye degmez bu hayat. Neresinden yakalarsaniz kardir. Mekani cennet olsun. :(

Olu Ozanlar Dernegi; Can Dostum izlemediyseniz mutlaka izleyin.

Son düzenleme:
Back
X