- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Bende bu aralar oyleyim, hirsimi alisveristen cikariyorum.
Ya sen anlatsana cidden attin mi nisani ne oldu.
nişanı çok önce atmıştım ben bu sefer daha nişan olmadan şalterlerim attı
haziranda nişanımız olacaktı ama 7 nisanda yıldönümümüzü o kadar özensiz kutladı ki ben de tepki gösterdim, o da sanırım bunu kaldıramadı, bi süre düşünmek istedi :26: suçluluk psikolojisi yani
Gozume carpti 7 nisan , naz ve E de, hala silmedigine gore bir umut var. Hem o kutlamiyor hem arayi o mu veriyor. Ne yaptin anlat bakiyim. :26:
ismim nurdan bu arada keşke naz olsa
ayrılmadık aslında, sadece kafa dinlemem lazım biraz, kendi problemlerim var dedi. hatta msj ın sonuna da herşey güzel olacak diye eklemişyani tam ayrılık değil ama eger eski halimize dönmezsek, aynı hödüklükle devam ederse ayrılırım çok sevsem de ayrılırım, öyle bir evlilik istemem çünkü
şöyle ki bizim 2 aydır sorunlarımız vardı zaten. sabah 10 akşam 10 çok yoğun çalışıyor. bu arada çok ihmal ediyordu beni, ama ben söyleyince hep abarttıgımı düşünüyordu. ben yıldönümümüzde ona eski konuşmalarımızdan bazı bölümleri hazırlayıp bi kutuya koyup verdim. yanında da çift anahtarlıkları oluyor onlarla beraber, hani ileride evimiz olunca kullanırız gibisineama o hem o gün yoktan yere kavga çıkardı, bide arabadan inerken alelade laf olsun diye kutladı sonra benm hediyeyi görünce de utandı sanırım aradi beni teşekkür etmek için ama ben saydım sövdüm ona o da altta kalmamak için bagırdı çağırdı tel i kapattı sonra ben de msj attım, eskisi gibi olalım ya da böyle devam etmesin diye. o bunun için zaman istedi yani bide herşey güzel olacak demiş işte, bekliyorum bende
Arkadas Naz deyince Naz'dir dedim. Ikinizde ikizlersiniz biraz zor bir iliski. Bana kalirsa biraz abartmissin. Erkekler ozel gunleri cok onemsemiyor, huylari bu. Sen dusunceli davranmissin o kaba. Biraz daha agirdan alsaydin saymasaydin , sovmeseydin o utanip geri gelirdi belki . Sen simdi biraz uzattigin icin zaman istemis ama ne icin zaman istemis onu anlamadim. Arada iliskinizi mi tartiyor, yoksa baskasina mi bakiyor . Erkek milleti bunlarin isi belli olmaz. Cok fazla ara koymasina izin verme. Iplerin elinde oldugunu goster.
canımm emrah hiç bir zaman çok romantik bir adam olmadı, ama bu adam sebepsiz yere bana hediye alan birisi, askerde onu ziyarete gittigimde cebindeki anahtarlıgı çıkardı verdi bana, benden bi hatıra olsun yanında, nasıl olsa ileride ikimizin evi olacak orada kullanacagız diesöyledigi çok güzel sözler oldu hep hiç bi zaman son 2 ay kadar öküz olmadı sevgililer gününde bile kendince kutlama yapabilmek için gece 12 de şiirler yazıp gönderen birisi, söz konusu yıl dönümü ki ben ona hep dedim, bir doğum günlerimiz bir de yıl dönümü bunları unutma die ee şimdi unutmamış iyi güzel ama öyle duygusuz bir kutlama yapıyor ki çok degersiz hissettim kendimi benm istedigim pahalı hediyeler şu bu değil ama bi sarılsaydı, güzel bi söz söyleseydi yetecekti bana zaten onu bile yapmayıp tam ben arabadan inecekken, hee bu arada yıldönümümüz kutlu olsun, benm de kutlamam ancak bu kadar olur, diye lakayt davranamaz bana
hee bu ara onun söylemesine göre taammen kendisini toplaması için. problemleri varmış onları halledecekmiş, ve herşey güzel olacakmışben ondan oldugundan farklı bir adam olmaısnı istemiyorum, sadece eskiden oldugu gibi, benm onu sevdigim zamanki gibi olmasını istiyorum. bunu çok istiyorum gerçekten, ben onu çok seviyorum çünkü bu ara konusunda da adımı atan asla ben olmam 3 gün ömrüm kaldıgını söyleseler yine ona adım atmam tamamen geri dönme zamanına kendi karar verecek, ben onu zorlamış olmayacagım ki döndükten sonra bahanesi kalmasın. ya eskisi gibi olsun, ya da ayrı olalım ama hiç olmazsa mutlu olalım. ben son 2 aydır hiç mutlu degildim
Erkeklerin hangisi romantik ki, hele Turk erkegi bildigin okuz gibi davranir. Eski gunlerdeki gibi davranir mi bilemem ama sende sunu cok iyi biliyorsun ki ikizler erkeginin gunu gunune uymaz. Bir gun romantik iken oteki gun okuz olabilir. Zaten senin ona cekende bu degil mi. Ne olacagi belli olan monoton biriyle de surdurmezsin.
Adimi sen atmayacaksin. Farzedelim 3 ay sonra geldi , bu seni mutlu edecek mi. Bu 3 ayda iliskiniz sogumuyacak mi?
Adimi atmasan da en azindan ona bir tarih sun. O gun gelmezse bitirirsin. Tabi bu benim yapacagim sekil olsa da karar yine de senin.
benim düşüncem o kadar uzun süre beklemeyecegi yönünde :44: yani kafamda da şöyle bişey var daha 1 hafta oldu bugun. bu hafta da adım atmaz sanmıyorum, ama önünmüzdeki hafta içerisinde hangi gün izinli olacagını bilmedigim için tam bir tarih veremiyorum. ama eğer o haftada ses gelmezse beyefendiden, sosyal platformlarda onunla ilgili olan herşeyi temizlerimve 1 ay 2 ay her ne kadar zaman sonra benmle konuşmak istediginde ona söylerim sen artık benm eski sevgilimsin die
aynı durumu ben eski nişanlımda da yaşadım, 2 aydan fazla ara verdikonda hatalı ben oldugum için geri döndügünde hiç bişey dememiştim, ama 1 ay daha dayanmıştı ilişkimiz sonra bitmişti o yusden bu ara verme olaylarını pek sevmem ama kendisni toplayacaksa toplasın baaklım, benm zamanım çok
gerçi baan da iyi oldu yaa, yarın ankaraya gidecem geceler için direk plan yapmaya başladık arkadaşlarlanrmalde geç saate kadar durmam dışarda ama böyle olunca geceler benim
Bana uc gunden fazlasi zarar. 4. gun kabul etmem ben. Sanirim herkesin yapisi farkli.
Sende az degilsin ha cakall :) Yeni bir emrah bulursun belki.
normal küslüklerde benim sürem 24 saattir24 saati geçtiyse hadi yallah derim ama bu sefer kendi istedi bunu, problemlerim var dedi, ki belli var, 2 aydır ters giden bişeyler var, he benle ilgili yada degil bilemem, karar verecek olan o. benm istegim ileride ne o ne de ben pişman olmayayım gerisi zaten hallolur bi şekilde
yani emrahı seviyorum orası kesin ama kızı boş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya demişlero da beni boş bıraktı kendisi kaybeder
Sen arada kimseye de bakmazsin ben sana soyliyim. :)
Gunun sonunda kismetinse olur.
zaten kısmete karşı koyamayız ki
emrah benim eski sevgilim zaten, nişanlanmadan 1 sene önce beraberdik biz onunla sonra sevemiyorum snei dedi terk ettihiç koşmadım peşinden, aynı şehirde olmamıza ragmen karşılaşmadık bile sonra 1.5 sene önce yaklaşık face den ekledi beni, eski maillerimi görmüş aklına gelmişim o kadar çok tersledim ki onu anlatmama, taş olsa çatlardı gık demedi sana karşı en ufak bi his olursa içimde sana hiç bişey demeden çeker giderim, bi daha benden haber alaamzsın dedim, razıyım ben bekleyecegim dedi boşuna bekleme dedim, sana güvenmem dedim, ben çok değiştim ve sen bunu görene kadar gerekirse senelerce beklerim dedi bende inandım :2: ama tek bir gun bile sevmedigini hissetmedim ben, hala da seviyor biliyorum, sadece o kendindenki değişimi gördü ve korktu bence :26: düzeltmek de onun elinde, tamamen kendisi bilir
çarşamba akşamı kopkoplara gidiyorumo olsa asla gidemezdim, bekarlıgın tadını çıakrtıyorum
Bekar degilsin, beklemedesin.
Bana kalirsa gel gitleri olan bir tip. Bu sonda olmaz haberin olsun. Once terk etmis, sonra geri gelmis, simdi yine gidiyor.
Bende merak ettim bakalim sonuc ne olacak.
valla onun gelgirleri varsa benim bi giderim olur, daha da gelecek hal olamazben anlaşamadım diye babamdan vazgeçmiş insanım elin oplu koymaz bana geçmişi sildim ben çocuktuk o zaman ama şimdi yetiştik büyüdük, bir şansı var işte o şansı kullandı kullandı, kullanamadı kendi keyfi bilir mecliste çalışan yüksek yerlerden taliplerim var valla ağlar arkamdan
Canim ben ikinizi de tanimam , seni kirmakta istemiyorum ama bence cok fazla el altinda goruyor seni. Haklisin tek erkek o degil, bunlarin akli basina kaybedince geliyor.
he o el altında görme durumu var canım o kesingeçen göbek yaptın iyice dedim de beni alan almış satan satmış dedi ama geri döndüğü zaman diyecegim şey çok net " bana garanti ver eskisi gibi olacak mısın, yok ben uğaşamam diyorsan herkes kendi yoluna " ben kendimi biliyorum çünkü, ben istedigim gibi olmazsa evliliğim boşanırım, aman evlendim kırayım dizimi oturayım demem, daha çok uğraşırız. böyle bir evlilik de istemedigime göre, ya değişir ya da biter o daha benim inadıma denk gelmedi, şuan bile eminim benm adım atacagımı düşünüyor ama yemezler kendi kendine kudursun bakalım biraz
hep ben konuştum sen söyle bakalım, sen neden muzmin bekarsın
Tamam.
Yurt disindayim ben, imkanlar kisitli. Etrafimda erkek yok desem.
anaa hangi ülkedesin kiierkek mi yok etrafta ben de nedense hep türkiye de erkek yok sanıyordum
UK deyim. Varsa da bana denk gelmedi.
Aslinda United Kingdom= Birlesik Krallik. UK= Ukrayna diyenler var.UK ingiltere oluyor dimi :26: kör cahilim yeminle
türkiye ye gelsene, bir sürü arkadaşım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?