Teşekkür ederim canım...Güzelmiş...Güle güle kullanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım...Güzelmiş...Güle güle kullanın
teşekkür ederim canım elimde mobilyaların o firmaya ait resimleri olduğu için onları koydum. seni yanıltmış olmasın. evet ürünlerin bir kısmını evgörden bir kısmını berke mobilyadan farklı bi mağazadan. ayrıca ürünlerin parçalarındada değişiklikler olduğundan fiyatta biraz farklı hesaplanmış oldu. Yanlış anlamış olman normal o yüzden.bildiğim kadarıyla salon yatak odası ve salon koltukları ev gör mobilyanın nasıl ayrı ayrı yerlerden aldınız?? ben mi yanlış biliyorum??
ama yine de güzel güle güle kullan
Çok teşekkür ederim canım, Allah sizlerede gönlünüzdekileri nasip etsin inş...Güle güle kullan inşallah canımBen hepsini çok beğendim zevklerimiz aynı sayılır bende uzun zamandır bu yatak odası ve yemek odasını çok beğeniyorum salon koltuğunda çok güzel avangard çok beğendim huzurla mutlulukla kullan inşallah
![]()
Çok sağol canım sende güle güle kullan inş. Doğrudur inegöl mobilya mekanı zaten ama ordan gidip alma şansımız yoktu. Kısmet napalım :)vaaay sende avangard cısın bende evimin mobilyalarını bu şekilde aldım ama benimki biraz daha farklı ağır.
bu mor koltuk takımı inegölde 2000 tl aynısı hemde birebir kalitede iyi.
pazarlık edilse belki 1.500e bile iner.
güle güle kullan:)
çok teşekkür ederim canım. Ben henüz eşyaları teslim almadım düğüne daha var. Ama evgör mobilya tanıdığım bildiğim bi firma, arkadaşlarım orda çalışıor. Sıkıntı yaşamayacağından eminim inş. Herşey gönlünce olsun....güle güle kullan hepsi çokkk güzel
bende evgör mobilyadan yemek odası takımı almayı düşünüyorum fakat ben istanbulda olmadığım için pek güvenemiyorum sen memnun musun ?
Çok sağol canım. İnş. seninde istediğin gibi olsun....Hayırlı olsun çok zevkli ve zarif tercihler bende salonu o model istiyorum sadece rengi farklııı
Amin inş. çoook teşekkür ederim :)hepside çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah....
mobılyaların markası ne yatak odası cok hosuma gıttı
çok teşekkür ederim. Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin inş...yatak odası takımınıza bende bayıldım ınsallah bızede almak kısmet olur ıyı gunlerde kullanın ınsallah
çok teşekkür ederim, Rabbim hepimize güle güle oturmayı nasip etsin inş...Salonunuzu çok beğendim morlu filan...
Bir de ayaklı oluşları çok hoş.
Güle güle oturun inşallah![]()