MÜZİŞ'in çok isteyipte sonunda aldığı mobilyaları :)

aynı yatak odasını hafta sonu gordum ama dolabı farklıydı en cezbeden seyde o aynanın raylı olup altından bır suru gızlı rafların cıkmasıdır yaa tuvalet aynasında 3000 tl gordum sen kaca aldın

aynı yatak odasını hafta sonu gordum ama dolabı farklıydı en cezbeden seyde o aynanın raylı olup altından bır suru gızlı rafların cıkmasıdır yaa tuvalet aynasında 3000 tl gordum sen kaca aldın
evet canım en çok cezbeden raflı şifonyeri oluyo. Ben toplu aldım mobilyaları ama ortalama sadece yatak odası 4500 tl ye geldi..
ama piyasada ona benzer daha uygun olanlar var. Benim mobilyanın ayak oymaları ve kenarlarındaki kristal taşlardan dolayı işçilik çok olduğundan daha pahalı.

Bahara salonumu değiştirmek istiyordum , güzel fikir oldu bana , güle güle kullan.

Son düzenleme:
kanepelerin üniten çok kullanışlı ayrıca salon koltukları da öyle yalnız beyaz mobilyada tereddütlüyüm sararırmı diye ama havesini almış olursun güle güle iyi günlerde kullanın canım:nazar:

kanepelerin üniten çok kullanışlı ayrıca salon koltukları da öyle yalnız beyaz mobilyada tereddütlüyüm sararırmı diye ama havesini almış olursun güle güle iyi günlerde kullanın canım:nazar:
Çok teşekkür ederim canım. Beyaz benide biraz düşündürdü ama sararma olmaz deniyo. Hayırlısı bakalım artık....

Back
X