Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inş. Güzel dileklerin için sağol. Doğru düşünmüşsün günlük kullanım nedeniyle koyu renk tercih ettim oturma odasında. Salonumda ferah olsun istedim. Çalışan bayan için kullanışlı olmasıda önemli tabi :)bütün parçaları ayrı ayrı çok beğendim. inşallh evinde de görürüz.salon ve yatak odası takımları çok şık...kanepe ve tv ünitesi oturma odasına girecek sanırsam. onlar da çok güzel .kullanışlı bir ünite modeli. kanepe de koyu renk olmasıyla ideal bi seçim olmuş her gün kullanılan bir yer için doğrru bir karar cnm. güle güle kullanmak nasip olsun sana.
Teşekkür ederim canım. Hepsi 14.700 TL tuttu. Üstelik tanıdık vasıtasıyla indirim yapılmış hali bu, yoksa 16.000 TL den fazla tutuyodu.Hepsi birbirinden şık, güle güle oturun çok beğendim. Bunların hepsi ne kadar tuttu acaba?
Çok sağol tatlım hepsini aynı yerden almadım ama ortalama üç ürün 13.500 TL ye geliyo tanıdık indirimli fiyatı :)Ayy cnm bunları görünce içim bi hoş olduu, çünküü bende yemek odası yatak odası ve koltuk takımlarının aynısını almayı düşünüyodumm, kaça aldım bu 3 parçayıı merak ettim.
Gülee gülee huzur içinde kullan inş. hepsii çok güzel cnmm![]()
Çok teşekkürler canım, hepimiz için öyle olsun inş...hepsi birbirinden güzel canım ağız tadıyla oturman dileğiyle güle güle kullan![]()
Canım benim seninde dediğin gibi zevkler ve renkler birbirini tutmuyo. Diğer konuda haklısın büyük ve ferah olan odada oturmak tabiki daha iyi ve bende öle düşünüyorum. oturma odası ise genelde daha çok kalabalık ortamlarda çocukları oyalamak veya kadınların erkeklerden bağımsız daha rahat muhabbet etmeleri için çok işe yarıyo. Ben kendi adıma bi evde misafir odası ve oturma odasının olmasından yanayım ama bu demek değilki oturma odasında oturcam bende salonda oturma taraftarıyım. Oturma odası benim için kurtarıcı bi oda olarak kullanılacak :)Allah agiz tadiyla kullanmani nasip etsin , mutlu gunlerde ama mobilyalarina baktim ve
dusundumki zevkler ve renkler hakikaten tartisilmiyor
sanirim bunlar avagard model oluyor belkide adini yanlis yazdim , bana cook uzaklar.
birde genel bir seye deginmek istiyorum. bakiyorumki hep salon ayri oturma odasi ayri doseniyor
evin en buyuk odasinda rahatca oturmak varken, niye orasi bir dunya para harcanarak alinan ve dogru durust
kullanilmayan takimlarla muze haline getiriliyor?ve kucuk odalardan biride oturma odasi yapilip oturuluyor hic anlamiyorum.
tabi herkesin zevki ve tercihi. ama dedigim gibi bana uzak geliyor.
Canım benim seninde dediğin gibi zevkler ve renkler birbirini tutmuyo. Diğer konuda haklısın büyük ve ferah olan odada oturmak tabiki daha iyi ve bende öle düşünüyorum. oturma odası ise genelde daha çok kalabalık ortamlarda çocukları oyalamak veya kadınların erkeklerden bağımsız daha rahat muhabbet etmeleri için çok işe yarıyo. Ben kendi adıma bi evde misafir odası ve oturma odasının olmasından yanayım ama bu demek değilki oturma odasında oturcam bende salonda oturma taraftarıyım. Oturma odası benim için kurtarıcı bi oda olarak kullanılacak :)
Canım benim daha güzelleride sizlerin olsun inş...hayırlı olsun,her parçası çok güzel. güzel günlerde kullanın inş
Çok sağol canım hepimiz iyi günlerde kullanalım inş.bu acidan bakmamistim akil akildan ustun iste.
tabi ben bunu ancak calisma odamla yapabilirim. normal oturma odasi kadar konforlu olmasada .
cunku birde kizim var onun odasi , bizim yatak odasi ve calisma odasi seklinde ev.
gule gule kullan canim esyalarini.
Amin canım çook sağol. Rabbim herkeze ağız tadı versin inş...Hepsi birbirinden güzel,ağız tadıyla oturun..