Müziş'in 2 aylık yeni gelin evi - maaşallah, sübhanallah, barekallah...

• Konu Sahibi Konu Sahibi muzoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yatak odanın mobilyasına bayıldım gerçekten çok hoşşşşşşş..tuvalet aynandan yaptırmayı düşünüyorrum yaza evime geçince:1::3:salon mobilyanlada takım galiba oda çok güzel olmuş morda beyazla çok yakışıyor yatak örtünüde mor yada siyah kullan bence tabi zevk senin

çok teşekkürler. evet yatak odası salon yemek takımı ve koltuk takımı hepsi aynı model takım.

canım senden bir ricam olacak tuvalet aynanın kapağını açıp resmini koyarmısın rafları nasıl kullanışı nasıl merak etim.bide hangi marka

şifonyerin kapağı açık zaten kapalı olunca o camdan rafların olduğu bölüm görünmüyor. Raf derken çekmecelerini mi kastediyorsunuz anlamadım. Markası yok ben evgör mobilyadan aldım mobilyalarımın hepsini.

:38: :38: :38: çook mutlu günlerde oturun inşllh.....Çok güzel ama temizlik yaparken biraz zorlanabilirsiniz ,,,, Eşyalarınız güzel 6. numaralı resimde şampuan sepetinin altındaki beyaz şey kirli sepeti mi.....??? :44: :44: :44: çok değişik ve de çok güzel durmuş..Nerden aldınız acaba...........:26:

çok teşekkür ederim, sağol canım. Darısı isteyen herkeze inş. Evet kirli sepeti ben onu 2-3 sene önce tüyapta züccaciye fuarı vardı ordan almıştım. Zaten şuan piyasadada vardır bi aralar çok modaydı çünkü.

Öncelikle güle güle otur inşallah.
Koltuk takımlarının benzer modelini alıcam ama bizim tek odamız olcak o yüzden kullanışlı oluyor mu yani gündelik kullanım için ?
yatak oda takımının adı nedir benim beğendiğim modele cok benziyor istikbal benim ki.
Ama aynasına bayıldım senin takımının sırf aynası için alabilirim yani.

Öncelikle güle güle otur inşallah.
Koltuk takımlarının benzer modelini alıcam ama bizim tek odamız olcak o yüzden kullanışlı oluyor mu yani gündelik kullanım için ?
yatak oda takımının adı nedir benim beğendiğim modele cok benziyor istikbal benim ki.
Ama aynasına bayıldım senin takımının sırf aynası için alabilirim yani.

teşekkürler canım. açıkçası gündelik için pek tavsiye edemem. şöyle söyliyim biraz süngerleri sert yani pek rahat olmayabilir, mobilya ayaklar sürekli kullanım için biraz sıkıntı yada alt tarafındaki gizli destek ayakların fazla olması gerekiyo. kadife kumaş çok toz topluyo ve oturup kalktıkça yön değiştirdiği için alacalı görünüyo. benim izlenimlerim bunlar. yatak odam evgör mobilyanın inci (sedef) yatak odası modeli. bende senin gibi en çok şifonyer aynası için aldım o takımı ama kristal taşları, metal kulpları ve oyma ayaklarda ayrı bir ahenk katmış. emin ol canlısı resimden çok daha güzel ve şık duruyo kesinlikle tavsiye ederim canım.

şifonyerin kapağı açık zaten kapalı olunca o camdan rafların olduğu bölüm görünmüyor. Raf derken çekmecelerini mi kastediyorsunuz anlamadım. Markası yok ben evgör mobilyadan aldım mobilyalarımın hepsini.

evet içinden raflar görünüyor da çok azı görünüyor rafların şeklini kullanım alanını görmek istiyorum onu diyorum,okadar mı açılıyor sadece:26:

evet içinden raflar görünüyor da çok azı görünüyor rafların şeklini kullanım alanını görmek istiyorum onu diyorum,okadar mı açılıyor sadece:26:

evet canım okadar açılıyor sadece. ama kozmetik eşyaları koymak için yetiyor. anlıyacağın kullanışlı. bide çocuk geldiğinde tamamen kapatıyorsun hiç bişey gözükmüyor, onlarda karıştıramıyor iyi oluyor :)

canım maşallah her şey tabiki harika kendi zevkin olması gerekiyor ve zevkine göre çok güzel döşemişsin ancak tek şey şu an yeni gelin evi olması nedeniyle aldığın her şeyi hevesle kullanmaya çalışmışsın.Bende 3,5 yıllık evliyim ancak tecrübelerime göre fazla aksesuar daha sonra çocuk olunca çocuklu misafir geldikçe sıkıntı oluyor.Ve benim şu an evim olabildiğine sade.Ama gene de ehevsini al yarın bebişin olunca mecbur sadeleştircen zaten:nazar:

canım maşallah her şey tabiki harika kendi zevkin olması gerekiyor ve zevkine göre çok güzel döşemişsin ancak tek şey şu an yeni gelin evi olması nedeniyle aldığın her şeyi hevesle kullanmaya çalışmışsın.Bende 3,5 yıllık evliyim ancak tecrübelerime göre fazla aksesuar daha sonra çocuk olunca çocuklu misafir geldikçe sıkıntı oluyor.Ve benim şu an evim olabildiğine sade.Ama gene de ehevsini al yarın bebişin olunca mecbur sadeleştircen zaten:nazar:

çok haklısın canım. şimdiden çoğunu kaldırdım bile. zamanla dediğin gibi hepside kaldırılacak :)

özellikle salonunu çok beğendim canım dekoratif ürünlerin çok hoş. rabbim huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.. bende 9 aylık gelinim ilk zamanlar çok süslüydü evim ama artık sadelik daha da iyi geliyo bana.. hem temizlik açısından da rahat edersin. banyondaki klozet takımını nerden aldın hoşuma gitti benimde banyoma uyuyor aynı zamanda oyüzden merak ettim

çok teşekkür ederim, sağol canım. Darısı isteyen herkeze inş. Evet kirli sepeti ben onu 2-3 sene önce tüyapta züccaciye fuarı vardı ordan almıştım. Zaten şuan piyasadada vardır bi aralar çok modaydı çünkü.
Çok hoş durmuş gerçekten......Ayrı bir hava vermiş banyoya....Ben daha ilk kez gördüm , bilgilndirdiğin için teşekkür ederim...

özellikle salonunu çok beğendim canım dekoratif ürünlerin çok hoş. rabbim huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.. bende 9 aylık gelinim ilk zamanlar çok süslüydü evim ama artık sadelik daha da iyi geliyo bana.. hem temizlik açısından da rahat edersin. banyondaki klozet takımını nerden aldın hoşuma gitti benimde banyoma uyuyor aynı zamanda oyüzden merak ettim

çok teşekkür ederim canım, ama zamanla benide öyle oluyor sadeleşiyor. klozet takımınıda baya oldu ama bi taç mağazasından almıştım bahçelievlerden.

:nazar:DÜĞÜNE 5 AY KALDI, 3 AY KALDI, DAHA ÇOK VAR DERKEN 2 AYLIK EVLİYİM ŞUAN. NE ÇABUKTA GEÇTİ ZAMAN. RABBİM BUNDAN SONRASI İÇİN HUZUR, MUTLULUK, SAĞLIK, HAYIRLI EVLATLAR VE AİLE SAADETİ NASİP ETSİN İNŞ. DARISIDA BÜTÜN KARDEŞLERİME OLSUN... EVİMİZ TAMAMEN BENİM ZEVKİME GÖRE DÖŞENDİ, EŞİM PEK KARIŞMAZ BU KONULARA. EVİMİZ ESKİ BİNA, MUTFAK DOLAPLARIDA ESKİ MODEL AMA BUNADA ŞÜKÜR TABİKİ. BU ARADA EV SİZE ÇOK RENGARENK GELECEKTİR. BEN CANLI RENKLERİ CIVIL CIVIL OLMAYI ÇOK SEVİYORUM NAPİM :D MUHTEMELEN BEĞENENDE ELEŞTİRENDE OLACAKTIR. HER FİKRE SAYGIMIZ SONSUZDUR. HADİ BUYURUN BAKALIM...:nazar::nazar::nazar:

eviniz eşyalarınız çok güzel olmuş hayırlı olsun ben halılarınızın markasını ve modelini merak ettim

canım her şey güzel içine sinerek ve seve seve döşemişin evini ne güzel aynı güzellikte anılar biriktirin inşallah.:)(:

canım altın renkli kelebekli duvar saatini nereden aldığını sorabilir miyim umarım eskiden aldığın bir şey değildir. salonum altın renklerinde o yğüzden soruyorum. Bu arada güle güle, sağlık ve huzurla otur.

herşey çok güzel öncelikle Allah bir ömür boyu mutluluk versin.Ardından beni o danteller çok düşündürdü olmasalar daha iyi işten başka bişey değil yıka ütüle...

Back
X