güle güle,mutlulukla oturun....![]()
Teşekkürler canım, çok sağol...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle,mutlulukla oturun....![]()
Elin değmişken,mutfakta dolaplardan sarkan dantelleri ve kapılardaki havluları da kaldırsan keşke :)
Güzel mobilyalar ve hoş renkler seçmişsin.Tek sorun biraz fazlalık sanırım.
Güle güle oturun.Sade haliyle düşünce pek güzel eviniz.
Amin inş. canım. Rabbim herkeze nasip etsin...evin çok güzel allah sağlık huzur vemutlulukla oturmayı nasip etsin
güzel düşünce ve fikirlerin için çok teşekkür ederim. Doluluk konusunda çok haklısın çeyiz yerleştirilirken beni vurucaklardı zaten :) kendimi bildim bileli çalışıyorum ve sürekli çeyiz alıyorum. Insan alıp kenara koydukça ne kadar fazla olduğunu farkedemiyor. Aldıklarını bile unutuyor. Havlulara gelince malum çeyiz serilince adetten kapılara atarlarya ondan kaldı. Ama zaten eve el atmaya fırsat bulursam kaldırcam onlarla birlikte birçok şeyi. Yorumların için teşekkürler canım.
çok teşekkür ederim sağolasınn.fazla eşyalarımı bende kaldırdım canım
eşyalarını sıkıldıkça kaldırıp farklı olanları koyarsan hm bu kadar kalabalık görünmez hemde havan değişir madem çalışyorsun sen işin kolayına bak
ne kadar az eşya okadar ferahlık
ayrıca salonuna bayıldım![]()
Canım ben çok beğendim evini..bence her oda kendi içinde uyumlu..evet biraz aksesuar kalabalığı olabilir ama yeni gelin evleri genelde böyle oluyor zamanla heves alınınca sadeleşir..hatta sen böyle mutluysan sadeleşmese de olur:) güle güle aşkla oturun 3 ay spnra Allah bana da nasip etsin -amin-..
Herşey çok güzel ve özenle seçilmiş. Ben de vitrinini, salondaki dekorların bazılarını ve özellikle mutfak tezgahının üstünü kalabalık buldum. Nasıl rahat ediyorsun mutfakta? Temizlerken de mi sıkılmıyorsun
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
salonda büfenin önündeki vazoyu kaça nereden aldınız çok güzel benim evime de çok güzel olur almak isterim
ALLAH güle güle oturmak nasip etsin evinizde çok beğendim.
baya degisiklik yaptim demissin, merak ettim, resim ekleyebilir misin tekrar yeni haliyle![]()
DÜĞÜNE 5 AY KALDI, 3 AY KALDI, DAHA ÇOK VAR DERKEN 2 AYLIK EVLİYİM ŞUAN. NE ÇABUKTA GEÇTİ ZAMAN. RABBİM BUNDAN SONRASI İÇİN HUZUR, MUTLULUK, SAĞLIK, HAYIRLI EVLATLAR VE AİLE SAADETİ NASİP ETSİN İNŞ. DARISIDA BÜTÜN KARDEŞLERİME OLSUN... EVİMİZ TAMAMEN BENİM ZEVKİME GÖRE DÖŞENDİ, EŞİM PEK KARIŞMAZ BU KONULARA. EVİMİZ ESKİ BİNA, MUTFAK DOLAPLARIDA ESKİ MODEL AMA BUNADA ŞÜKÜR TABİKİ. BU ARADA EV SİZE ÇOK RENGARENK GELECEKTİR. BEN CANLI RENKLERİ CIVIL CIVIL OLMAYI ÇOK SEVİYORUM NAPİM
MUHTEMELEN BEĞENENDE ELEŞTİRENDE OLACAKTIR. HER FİKRE SAYGIMIZ SONSUZDUR. HADİ BUYURUN BAKALIM...
![]()
güle güle otur evinde herşey çok güzel mobilyaların falan yanlız bana vitrinin içi ve mutfakta çok fazla eşya var gibi geldi bence o eşyalar mutfağını ve vitrinini dağınık göstermiş biraz...
tv ünitende kalabalık geldi ...
senin içinde zor olur onca eşyayı temizlemek