Müziş'in 2 aylık yeni gelin evi - maaşallah, sübhanallah, barekallah...

• Konu Sahibi Konu Sahibi muzoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elin değmişken,mutfakta dolaplardan sarkan dantelleri ve kapılardaki havluları da kaldırsan keşke :)

Güzel mobilyalar ve hoş renkler seçmişsin.Tek sorun biraz fazlalık sanırım.
Güle güle oturun.Sade haliyle düşünce pek güzel eviniz.

Havluları ve birçok aksesuarı kaldırdım bile :) teşekkürler....

güzel düşünce ve fikirlerin için çok teşekkür ederim. Doluluk konusunda çok haklısın çeyiz yerleştirilirken beni vurucaklardı zaten :) kendimi bildim bileli çalışıyorum ve sürekli çeyiz alıyorum. Insan alıp kenara koydukça ne kadar fazla olduğunu farkedemiyor. Aldıklarını bile unutuyor. Havlulara gelince malum çeyiz serilince adetten kapılara atarlarya ondan kaldı. Ama zaten eve el atmaya fırsat bulursam kaldırcam onlarla birlikte birçok şeyi. Yorumların için teşekkürler canım.

fazla eşyalarımı bende kaldırdım canım

eşyalarını sıkıldıkça kaldırıp farklı olanları koyarsan hm bu kadar kalabalık görünmez hemde havan değişir madem çalışyorsun sen işin kolayına bak

ne kadar az eşya okadar ferahlık

ayrıca salonuna bayıldım:34::34::34:

Canım ben çok beğendim evini..bence her oda kendi içinde uyumlu..evet biraz aksesuar kalabalığı olabilir ama yeni gelin evleri genelde böyle oluyor zamanla heves alınınca sadeleşir..hatta sen böyle mutluysan sadeleşmese de olur:) güle güle aşkla oturun 3 ay spnra Allah bana da nasip etsin -amin-..

fazla eşyalarımı bende kaldırdım canım

eşyalarını sıkıldıkça kaldırıp farklı olanları koyarsan hm bu kadar kalabalık görünmez hemde havan değişir madem çalışyorsun sen işin kolayına bak

ne kadar az eşya okadar ferahlık

ayrıca salonuna bayıldım:34::34::34:
çok teşekkür ederim sağolasınn.:34:

Canım ben çok beğendim evini..bence her oda kendi içinde uyumlu..evet biraz aksesuar kalabalığı olabilir ama yeni gelin evleri genelde böyle oluyor zamanla heves alınınca sadeleşir..hatta sen böyle mutluysan sadeleşmese de olur:) güle güle aşkla oturun 3 ay spnra Allah bana da nasip etsin -amin-..

Çok teşekkürler. Rabbim seninde kalbine göre istediğin gibi nasip etsin yuvanı. :34:

Herşey çok güzel ve özenle seçilmiş. Ben de vitrinini, salondaki dekorların bazılarını ve özellikle mutfak tezgahının üstünü kalabalık buldum. Nasıl rahat ediyorsun mutfakta? Temizlerken de mi sıkılmıyorsun

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

salonda büfenin önündeki vazoyu kaça nereden aldınız çok güzel benim evime de çok güzel olur almak isterim

Herşey çok güzel ve özenle seçilmiş. Ben de vitrinini, salondaki dekorların bazılarını ve özellikle mutfak tezgahının üstünü kalabalık buldum. Nasıl rahat ediyorsun mutfakta? Temizlerken de mi sıkılmıyorsun

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

Teşekkür ederim. Evet haklısınız zaten baya değişiklikler yaptım evde. :)

salonda büfenin önündeki vazoyu kaça nereden aldınız çok güzel benim evime de çok güzel olur almak isterim

istoçtan almıştım baya oldu. teklemeye kalmış bir ürün olduğu için uygun fiyata almıştım 70 tl ye. ama çok daha pahalı bir üründe ama devamı yoktu...

baya degisiklik yaptim demissin, merak ettim, resim ekleyebilir misin tekrar yeni haliyle :34:

:nazar:DÜĞÜNE 5 AY KALDI, 3 AY KALDI, DAHA ÇOK VAR DERKEN 2 AYLIK EVLİYİM ŞUAN. NE ÇABUKTA GEÇTİ ZAMAN. RABBİM BUNDAN SONRASI İÇİN HUZUR, MUTLULUK, SAĞLIK, HAYIRLI EVLATLAR VE AİLE SAADETİ NASİP ETSİN İNŞ. DARISIDA BÜTÜN KARDEŞLERİME OLSUN... EVİMİZ TAMAMEN BENİM ZEVKİME GÖRE DÖŞENDİ, EŞİM PEK KARIŞMAZ BU KONULARA. EVİMİZ ESKİ BİNA, MUTFAK DOLAPLARIDA ESKİ MODEL AMA BUNADA ŞÜKÜR TABİKİ. BU ARADA EV SİZE ÇOK RENGARENK GELECEKTİR. BEN CANLI RENKLERİ CIVIL CIVIL OLMAYI ÇOK SEVİYORUM NAPİM :D MUHTEMELEN BEĞENENDE ELEŞTİRENDE OLACAKTIR. HER FİKRE SAYGIMIZ SONSUZDUR. HADİ BUYURUN BAKALIM...:nazar::nazar::nazar:

güle güle otur evinde herşey çok güzel mobilyaların falan yanlız bana vitrinin içi ve mutfakta çok fazla eşya var gibi geldi bence o eşyalar mutfağını ve vitrinini dağınık göstermiş biraz...
tv ünitende kalabalık geldi ...
senin içinde zor olur onca eşyayı temizlemek

Son düzenleme:
güle güle otur evinde herşey çok güzel mobilyaların falan yanlız bana vitrinin içi ve mutfakta çok fazla eşya var gibi geldi bence o eşyalar mutfağını ve vitrinini dağınık göstermiş biraz...
tv ünitende kalabalık geldi ...
senin içinde zor olur onca eşyayı temizlemek

teşekkür ederim, zaten fotolar ilk çeyiz yerleşince çekilenler. şuan biçok şey değişti. zamanla herşey yerini buluyo sanırım :)

ben yatak odanın mobilyasına bayıldım gerçekten çok hoşşşşşşş..tuvalet aynandan yaptırmayı düşünüyorrum yaza evime geçince:1::3:salon mobilyanlada takım galiba oda çok güzel olmuş morda beyazla çok yakışıyor yatak örtünüde mor yada siyah kullan bence tabi zevk senin

canım senden bir ricam olacak tuvalet aynanın kapağını açıp resmini koyarmısın rafları nasıl kullanışı nasıl merak etim.bide hangi marka

:38: :38: :38: çook mutlu günlerde oturun inşllh.....Çok güzel ama temizlik yaparken biraz zorlanabilirsiniz ,,,, Eşyalarınız güzel 6. numaralı resimde şampuan sepetinin altındaki beyaz şey kirli sepeti mi.....??? :44: :44: :44: çok değişik ve de çok güzel durmuş..Nerden aldınız acaba...........:26:

Back
X