Müziş'in 2 aylık yeni gelin evi - maaşallah, sübhanallah, barekallah...

• Konu Sahibi Konu Sahibi muzoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun, salonuna bayıldımm :15:
Yani sadece mutfak dolapları evin görünüşüne ters kaçmış ve çok dolu ama diğer yerler harikaaaaaaaaaaaaaaa

:nazar:DÜĞÜNE 5 AY KALDI, 3 AY KALDI, DAHA ÇOK VAR DERKEN 2 AYLIK EVLİYİM ŞUAN. NE ÇABUKTA GEÇTİ ZAMAN. RABBİM BUNDAN SONRASI İÇİN HUZUR, MUTLULUK, SAĞLIK, HAYIRLI EVLATLAR VE AİLE SAADETİ NASİP ETSİN İNŞ. DARISIDA BÜTÜN KARDEŞLERİME OLSUN... EVİMİZ TAMAMEN BENİM ZEVKİME GÖRE DÖŞENDİ, EŞİM PEK KARIŞMAZ BU KONULARA. EVİMİZ ESKİ BİNA, MUTFAK DOLAPLARIDA ESKİ MODEL AMA BUNADA ŞÜKÜR TABİKİ. BU ARADA EV SİZE ÇOK RENGARENK GELECEKTİR. BEN CANLI RENKLERİ CIVIL CIVIL OLMAYI ÇOK SEVİYORUM NAPİM :D MUHTEMELEN BEĞENENDE ELEŞTİRENDE OLACAKTIR. HER FİKRE SAYGIMIZ SONSUZDUR. HADİ BUYURUN BAKALIM...:nazar::nazar::nazar:

canım evin çok hoş koltukların rengine ve kelebekli saatine bayıldım yemek takımından memnun musun benimkide aynısı ama daha gelmedi nisanda gelicek allahın izniyle yalnız ben vitrin almadım seninkinden farklı olarak

Canım koltuklarının rengine bayıldım çok güzel güle güle oturun.:nazar:

herşeyin güzel maşallah , sadece çok dolu geldi, ama sende zaten kullandıkça zamanla sarıp sarıp kaldırırsın :1: o yüzden bişy dmeeye gerek görmüyorum i bende yeni evlendiğimde şıkır şıkırdı , zamanla kaldıra kaldıra bomboş kaldı :nazar: herşeyin güzelde sadece senin elinde olmayan bişy kötü duruyor , mutfak dolabı, oda nazarlık olsun.

:nazar:DÜĞÜNE 5 AY KALDI, 3 AY KALDI, DAHA ÇOK VAR DERKEN 2 AYLIK EVLİYİM ŞUAN. NE ÇABUKTA GEÇTİ ZAMAN. RABBİM BUNDAN SONRASI İÇİN HUZUR, MUTLULUK, SAĞLIK, HAYIRLI EVLATLAR VE AİLE SAADETİ NASİP ETSİN İNŞ. DARISIDA BÜTÜN KARDEŞLERİME OLSUN... EVİMİZ TAMAMEN BENİM ZEVKİME GÖRE DÖŞENDİ, EŞİM PEK KARIŞMAZ BU KONULARA. EVİMİZ ESKİ BİNA, MUTFAK DOLAPLARIDA ESKİ MODEL AMA BUNADA ŞÜKÜR TABİKİ. BU ARADA EV SİZE ÇOK RENGARENK GELECEKTİR. BEN CANLI RENKLERİ CIVIL CIVIL OLMAYI ÇOK SEVİYORUM NAPİM :D MUHTEMELEN BEĞENENDE ELEŞTİRENDE OLACAKTIR. HER FİKRE SAYGIMIZ SONSUZDUR. HADİ BUYURUN BAKALIM...:nazar::nazar::nazar:

ewin cok güsel hosuma gitti:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tatlım allah oturtmayı nasip etsin, mutfak aksesuarların ayrı bi güzel. Mutfak masasında duran çilek çeklinde katlı tabağı nerden aldın acaba? Benim aynı o modelden kahvaltı takımım var onlara takım yapmak istiyorum

canım evin biraz karışık geldi yani göz yoruyor oda dolu olduğu için sanırım ben nefes alacak alanlar yaratmayı seviyorum. ama genel anlamda zevkliymişsin canım güle güle otur inş.....

Back
X