Tuvalet Eğitimi Müzikli Tuvalet

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Ozzum

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2007
1.302
6
316
Oğluma tuvalet eğitimi vermeye başlamak istiyorum, şu ana kadar klozete oturmak istemedi, normal tuvalette suyla oynayarak ve ancak yapmak isterse yapıyor. Doktorumuz başlayabilirsin eğitime dedi (oğlum yaklaşık 23 aylık). İnternette müzikli eğlenceli tuvaletler gördüm, kullanan ve sonuç alan var mı?

Ben hiç kullanmadım canım, Deniz ilk başlarda çok hevesliydi,sonra hevesi kaçtı şevketmek için yaptıkdan sonra bonibon verdim( bonibonu çok sevdiği için).Sonra o ödülü yavaş yavaş kaldırdım. Sende sevdiği bir şeyi sonucunda ödül olarak kullanabilirsin.Gündüz eğitimi çok rahat Gece çok zor uyku mahmuru olduğu için. Ama ikisindede benim zorlamam katiyen yok herikisinide kendi istedi.Geceyi bırakalı 1 hafta oldu.
Bakalım olursa olur olmazsa kasmıyorum birazdaha beklerim( bana kalsa beklerdim birazdaha)

Bol şanslar canım sormak istediğin başka bişey olursa seve seve yanıtlarım.

Sana ve Oğluşuna kucak dolusu Sewgiler.

Canım teşekkür ederim, ben de gece bezlemeyi yaklaşık 1 ay önce bıraktım, biraz tersine oldu benim oğlanın tuvalet eğitimi. Uyurken yapmıyo, gündüz de uykuda bezlemiyorum. Klozete oturtmayı başarsam da sıkılıyo, kalkınca hoop üstünü ıslatıyo. Aslında ben de beklemeyi düşünüyodum ama gece tutması, çişini, kakasını yaptığının farkına varması, bir de bakıcımız varken tuvalete gitmekten çekinmemesi hazır olduğunu düşündürdü. Sifonla oynayarak oturma süresini uzattım bugün, oyunla hoşuna gidiyo gerçekten. O yüzden bu müzikli tuvaletleri araştırdım, bi taraftan da gereksiz mi acaba diyorum...

Merhabalar,bizde de var müzikli ve oyuncaklı tuvalet oturağı,yanlız çok faydasını göremedim açıkcasıgamyoncuiremsu
Onunla oynamaktan ve müzik ayar düğmesini açıp kapatmaktan,asıl yapması gerekeni yapmıyor minik hanım..kaydirigubbakcemile3

Oyuncak olarak kullanıyor ara ara bebeğini oturtup ona tuvaletini yaptırıyor,oyun oynuyor..

Sizlere tavsiyem tuvalet oturaklarının en sadesini seçin,yere yakın olmasına ve sağlamlığına dikkat edin yeter arkadaşlar..Ekstra özellikleri olmasına gerek yokkaydirigubbakcemile2

Klozet adaptoru çok daha yararlı oldu..yerimseniben

Kolay gelsin,Allah yavrularımıza hayırlı uzun ömürler versin

anamm kızz müziklisimi çıkmışşş :1shok: valla ben oğlumu alıştırana kadar canım çıkmıştı çokk oturup ağladıgımı bilirim ne halı kalıyodu ne çekyat çocuk düzene girdimi hepsini degiştirdik napalım hihoyyyt

Teşekkür ederim, ben de vazgeçtim, aynı şeyi düşündüm çünkü. Sorunum şu oğlum klozete oturmuyor, ara verdik, inatlaşmıyorum artık.

Bende halı kalmadı, yıkamaya vericem artık senağlama

müzikli oturak iyi oluyo storkun ki oturunca müzik çalıyo, çiş yapıncada alkış efekti var hoşuna gittiği için hep oraya oturup yapmak istiyo. gece ben oğlumu hiç çişe kaldırmıyorum yatmadan önce fazla sıvı tüketmemesine dikkat ediyorum ve mutlaka çişini yaptırıp, öyle uyutuyorm.my fearst diye bi marka var çok uyduruk almayın sakın.storkun ki ideal.hepinize kolay gelsin. çocuğunuza alışması için zaman tanıyın hemen beklemeyin onlardan bişeyler

bizde muziklilerden almistik fakat bizim ki cisini yaparken birden muzik calinca korktu bi daha da kullanmak istemedi ve muziksiz olanlarada zor alisti. ALllah yardimcin olsun canim zor is ama zamanla alistirirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…