Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar neden sitemizde müzik yayını yok yapsak iyi olmazmı ben elimden geldiğince yardımcı olurum djlik yapabilirim istersenizsositosositozemuszemus:teytey::sm_cool::enbuyukkk:
Devamlı açık değil bir kaç kişinin bildiği bir şifre ve kullanıcı adı var gönüllü açılıyor.ısteyene öğretip açmayı denedik ancak arızalar çok baş gösterdi şimdi şifrenin bulunduğu birkaç kişi arada açıp yürütüyoruz
Devamlı açık değil bir kaç kişinin bildiği bir şifre ve kullanıcı adı var gönüllü açılıyor.İsteyene öğretip açmayı denedik ancak arızalar çok baş gösterdi şimdi şifrenin bulunduğu birkaç kişi arada açıp yürütüyoruz
elifçim çok tşk bende bilmiyordum direk nerden girebilirim siteden ben onu araştırayım neden sorun oluyor benim komşum başka sitede djlik yapıyor ona sorarım belki sorunu çözeriz şifreyide yazarmısın banada
elifçim çok tşk bende bilmiyordum direk nerden girebilirim siteden ben onu araştırayım neden sorun oluyor benim komşum başka sitede djlik yapıyor ona sorarım belki sorunu çözeriz şifreyide yazarmısın banada