• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müzik yayını

edaoznur

kızımsız asla
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
160
2
96
İzmir
arkadaşlar neden sitemizde müzik yayını yok yapsak iyi olmazmı ben elimden geldiğince yardımcı olurum djlik yapabilirim istersenizsositosositozemuszemus:teytey::sm_cool::enbuyukkk:

Devamlı açık değil bir kaç kişinin bildiği bir şifre ve kullanıcı adı var gönüllü açılıyor.ısteyene öğretip açmayı denedik ancak arızalar çok baş gösterdi şimdi şifrenin bulunduğu birkaç kişi arada açıp yürütüyoruz

Devamlı açık değil bir kaç kişinin bildiği bir şifre ve kullanıcı adı var gönüllü açılıyor.İsteyene öğretip açmayı denedik ancak arızalar çok baş gösterdi şimdi şifrenin bulunduğu birkaç kişi arada açıp yürütüyoruz

elifçim çok tşk bende bilmiyordum direk nerden girebilirim siteden ben onu araştırayım neden sorun oluyor benim komşum başka sitede djlik yapıyor ona sorarım belki sorunu çözeriz şifreyide yazarmısın banada

elifçim çok tşk bende bilmiyordum direk nerden girebilirim siteden ben onu araştırayım neden sorun oluyor benim komşum başka sitede djlik yapıyor ona sorarım belki sorunu çözeriz şifreyide yazarmısın banada

Şuan bir sorunu yok.

Çok kişiye şifre verince kurcalandı ve radyo çöktü oyüzden şuan sadece 4 kişi şifreyi biliyor sadece onlar djlik yapıyora.s.

Back