- 21 Ekim 2020
- 35
- 16
- 3
- 28
- Konu Sahibi Hayalperest96
Müslüm Gürses gel bahtimin kar beyazıBen playliste destek olmak amaçlı geldim, cunku evet ben de bir bagımlıyım
Müslüm Gürses Yanarım
Müslüm Gürses Gel Bana Doğru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müslüm Gürses gel bahtimin kar beyazıBen playliste destek olmak amaçlı geldim, cunku evet ben de bir bagımlıyım
Müslüm Gürses Yanarım
Yanarım çok güzelmişBen playliste destek olmak amaçlı geldim, cunku evet ben de bir bagımlıyım
Müslüm Gürses Yanarım
O tarz seviyorum çünkü öteki tarzı da dinliyorum fakat onda normal dinliyorum ama duygusal şarkıları bırakamıyorumNeden bırakmak istiyorsunuz ki müzik çok güzel bende sürekli dinliyorum fakat müzik tarzınızı değiştirin dinlediğiniz tarz çok depresif o da insanı psikolojik olarak etkileyebilir onun harici bir sorun göremedim ben.
Muhabbet'in o sarkisi cok eski yahu. Ilk ciktiginda cok dinlemistim ben de. Hatta Almanca'dan nefret etmeme ragmen ezberledigim ilk Almanca sarki idi Gecen merak edip klibine baktim yillar sonra hehe. Muhabbet'in Shau Inn idi galiba o da fena degildi ama o hareketli. Ilginc bir bagimlilik sizinkisi. Bence butun bagimliliklar zararlidir. Calismiyor musunuz? Ben calisirken telefonuma saatlerce bakamam, nasil muzik dinliyorsunuz o esnada?Şuan dinledigimi soyleyim istersen muhabbet sie liegt in meinen armen bı önceki indirdiğim Mustafa Ceceli rüyalara sor bı önce ki Eray Yeşilırmak hani beni sevmiyormus su kafaya bak varya o dünde temizlik yaparken hareketlilik olsun diye thunder şarkısını indirmiştim
gençliğimde bende senin gibiydim gündüz sayemde tüm mahalle müzik dinlerdi gece kulağımda kulaklıka uyurdum sonrada bıraktım ama kulaklar zarar gördüArkadaşlar ilk konum.Aşırı derecede müzik bagimliligim var genelde arabex şeklinde dinliyorum ama bu pop rap remix hareketli parçalar falan da oluyor.Soyle söyleyeyim sabah kalkıp direk kulaklık takiyorum.Biliyorum çok zararlı kulaklarıma ama durduramiyorum.Dinlemedigim zaman huzursuz oluyorum ve başım ağrıyor.Bazilari ben çok dinleyince ağrır başım diyebilir ama benim öyle değil.Acilen bırakmam lazım ama nasıl yapicagimi bilmiyorum.Zarar vermeye başladı depresyona giriyorum artık.Esim bile yeter artık bu kadar dinleme bizi duymuyon diyor ,o yokken dinliyorum bende.Bi çözüm bulmam lazım fikirlerinize açığım
O tarz seviyorum çünkü öteki tarzı da dinliyorum fakat onda normal dinliyorum ama duygusal şarkıları bırakamıyorum
Çalışmıyorum canım genelde ev yemek falan takılıyorum.Bunlari yaparken de müzik dinliyorum ama ruh halimi çok değiştiriyor ve buna engel olamıyorum yani kendimi müzik dinlemekten de alikoyamiyorum.sabahtam akşama kadar kulaklıkla geziyorum .Evet o şarkı eski bende önceden dinliyordum sonra zaman verip tekrar dinleyince güzel oluyor hatta bazı şarkılar eski anılarına götürüyor seniMuhabbet'in o sarkisi cok eski yahu. Ilk ciktiginda cok dinlemistim ben de. Hatta Almanca'dan nefret etmeme ragmen ezberledigim ilk Almanca sarki idi Gecen merak edip klibine baktim yillar sonra hehe. Muhabbet'in Shau Inn idi galiba o da fena degildi ama o hareketli. Ilginc bir bagimlilik sizinkisi. Bence butun bagimliliklar zararlidir. Calismiyor musunuz? Ben calisirken telefonuma saatlerce bakamam, nasil muzik dinliyorsunuz o esnada?
Bende öyle olduğum için bırakmak istiyorumRuh haliniz nasıl oluyor peki? Ben o tarz müzikler dinlesem kesin depresyondan çıkamam :)
Nasıl bıraktın kulakların zarar görünce mi.Ben herhalde zarar gelse bile dinlerimgençliğimde bende senin gibiydim gündüz sayemde tüm mahalle müzik dinlerdi gece kulağımda kulaklıka uyurdum sonrada bıraktım ama kulaklar zarar gördü
Bende öyle olduğum için bırakmak istiyorum
bilmiyorum zamanla bıraktım kulaklarımda akıtınlar oldu ilerde büyük sorun olur dedi bıraktım şimdi cep telimden dinliyorumNasıl bıraktın kulakların zarar görünce mi.Ben herhalde zarar gelse bile dinlerim