Muzaffer Kuşhan'ın Haftada 1 Kg Garanti Çay Tarifi

Eprum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
381
3
68
Bu cayin tarifini veriorum kuzularim ben yaptim halada dewam etmekteyim yesil cay elma sirkesi ve cubuk tarcin her yemekten sonra yani gunde 3 fincan icioaunuz haftada 1 kilo garanti gidiyor....

Way be forumdaki herkes zayif sanirim kimsenin ilgisini cekmedi :) bende yarari olur diye sevinmistim

Hosgeldin :) yesil cayin icine 1 cubuk tarcin atiosun ve bir kasikda elma sirkesi her yemekten hemen sonra iciosun hepsi bu :)

merhaba biraz daha açıklar mısınız ben anlayamadım çayı demlerken mi koyacağız tarçını yani beraber mi demlenecek? birde bahsettiğiniz 1kaşık elma sirkesi yemek kaşığımı tatlı kaşığımı? aslında sirkenin tadını hiç sevmem ama haftada 1 kg süper bunun için dayanacağım yemeklerden sonra içilmesi de hoşuma gitti açıkçası lütfen ayrıntılı tarif edermisiniz? teşekkür ederim

Muzaffer Kuşhandan mı bahsediyorsunuz?
Eğer o ise adı bile anılmamalı biliyorsunuz yaşananları yanlış anlamışsam özür

Sevgiler..

Kizlar kusurabakmayin ilgilenemedim konuyla ben su sekilde yapiorum bardagin icine yesil cay ve cubuk tarcini atiorum 3 dakika sora yesil cayi cikariorum demlendikten sonra yani sonra 1 tatli kasigi elma sirkesi koyup icioyorum okadr :) (tarcin cay bitene kadar kalcak)

Ise yariyabilir diye dusunuyorum..
bir arkadasimiz adi bile anilmamali demis neden?

canım adamın zayıflama kliniğinde bir bayan ölmüştü hatırlarsan ve sonra kapattılar orayı ondan olabilir

konu sahibi arkadaşım siz haftada 1 kg veriyormusunuz? birde anladığım kadarıyla sallama çay kullanıyorsunuz diyetisyen onların işe yaramadığını söylemişti bana fakat bu yöntemi deneyeceğim

yeşil cay ve tarcin olabilir ama elma sirkesi içmekten gecen aylarda birisi oldu biliyorsunuz değil mi?

Back
X