meddemir Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi meddemir #1 deneyimi olanlarda paylaşsınlar lütfen bende yeni başladım ama kulaktan dolma bilgilerle fakat iyi gidiyor.. Son düzenleme: 23 Mart 2015
deneyimi olanlarda paylaşsınlar lütfen bende yeni başladım ama kulaktan dolma bilgilerle fakat iyi gidiyor..
ParaCokomel Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi meddemir #2 meddemir .!.: deneyimi olanlarda paylaşsınlar lütfen bende yeni başladım ama kulaktan dolma bilgilerle fakat iyi gidiyor.. Genişletmek için tıkla... Merhaba uyguladığınız muz diyeti bu mu. Sabah: İstediğiniz kadar muz ve oda sıcaklığında su. Öğle yemeği: İstediğiniz bir yemek. Öğleden sonra: Saat 3-4 gibi küçük bir parça kurabiye. Akşam yemeği: Saat 8den önce istediğiniz bir yemek. Tatlı ve şeker yok her konuda burada oldukça çok cevap bulurum ancak bu konuda hiç bulamadım. hiç mi uygulayan yok acaba? siz uyguladınız mı durum nedir :)
meddemir .!.: deneyimi olanlarda paylaşsınlar lütfen bende yeni başladım ama kulaktan dolma bilgilerle fakat iyi gidiyor.. Genişletmek için tıkla... Merhaba uyguladığınız muz diyeti bu mu. Sabah: İstediğiniz kadar muz ve oda sıcaklığında su. Öğle yemeği: İstediğiniz bir yemek. Öğleden sonra: Saat 3-4 gibi küçük bir parça kurabiye. Akşam yemeği: Saat 8den önce istediğiniz bir yemek. Tatlı ve şeker yok her konuda burada oldukça çok cevap bulurum ancak bu konuda hiç bulamadım. hiç mi uygulayan yok acaba? siz uyguladınız mı durum nedir :)
Z zordegil Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi meddemir #3 Arkadaslar başlığı görünce duyarsız kalmak istemedim. Ben yapmıştım sadece ama sadece muz yemistim Türk Kahvesi vazgecilmezim ondan ödün veremem . O şekilde iyi sonuç almıştım insan acikmioda. 2 gün yapıp 1.800 vermiştim sanırım
Arkadaslar başlığı görünce duyarsız kalmak istemedim. Ben yapmıştım sadece ama sadece muz yemistim Türk Kahvesi vazgecilmezim ondan ödün veremem . O şekilde iyi sonuç almıştım insan acikmioda. 2 gün yapıp 1.800 vermiştim sanırım