• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum, ruhsuzum... Çok bunaldım çok :S

gitderbiter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
9
0
36
Giresun
16 aydır hayatımda olan biri var. 11 aydır kavga dövüş gidiyoruz. Son 4-5 aydır bunlar daha da arttı Farklı yerlerde okuyorduk. Ekimde ben bir erkek arkadaşımla buluştum (yanımda bir kız arkadaşım varken) diye sevdiğim kişiyle kavga ettik. o kişiye hiç tahammülü yoktu, ayrıldık. Haksız mıydım evet haksızdım. Sonrasında ortak arkadaşımızla çıktı sırf civi civiyi söker diye..O ortak arkadaşımız dediğim kişiyle aram çok iyiydi sınav zamanı moral olarak birbirimize çok faydamız dokunmuştu. Aynı zamanda sevdiğim kişiylede konuşuyorlardı, ben salaklık işte hiç kötü bir şy düşünmemiştim :S

Ekimde bunlar çıkmış. Erkek arkadaşımın dediğine göre aşık değilmiş ona da söylemiş, faceden yazışmalarını gördüm aradaşlarıyla onlarada öyle demiş :S sonra ben barışınca ondan ayrılmış. Benden ayrılınca tekrar ona dönmüş. Biz ne zaman kavga etsek onu aramış derdini anlatmak için. Ben bunu ocakta öğrendim. Çok kötü şeyler yaşandı.

O kıza dedim bir daha skaın arama mesaj atma. Face açmış, bir tanede site. Her gün aşkınıı yazıyor. Birgün ölmek istiyorum yazmıştı. Ben çok mu salağım bilmiyorum ama o kadar üzüldüm ki :S Onun ahı var üzerimizde. Ben bir şey yaptım mı? Hayır.. Onların sevgili bile olduğunu bilmiyordum. Öyle bir şey olsa açmazdım bile telefonu. Biz çıkarken o kıza yazma arama daha onu dedim:S Ama erkek arkadaşımdaydı hata hem onunla uğraştı hem benimle. İki kızda acı çekti o da... O arkamdan sevgilimle çıkmış, şimdi sevgili olduğumuuzu bile bile onları yazıyor ama bilmiyorum üzülüyorum üzüldükçe sevgilime kızıyorum içten içten.

O kız Bir şiir paylaşmış öldüğüm gün bile gelsen herşeyi unuturum öyle böylee :S Erkek arkadaşım tam bir romantiklik hastası.. Benimle ilişkiiside belli.. kavga dövüş gidiyor. Aslında yazılacak o kadar şey var ki öyle mutsuzum, ruhsuzum. Canım acıyor. Kavga küfür tehdit ihanet :S Hergün bittiler :/ Uyumkak uyumak istiyorm günümün yarısı uyumakla geçiyor. çok bunaldım çooookkk

siz kendinize olan güveninizi ve saygınızı yitirmeyin, kişisel özeninizi sürdürün, hatalıları da hatalarıyla başbaşa brakın. Emin olun siz izin vermedikçe aslında kimse sizi üzemez.

Bunları ocakta öğrenmişsiniz ve yinede kavgalı gürültülü ilişkiyi devam ettirmeye çalışıyorsunuz, çok ilginç doğrusu. İkisini de silin hayatınızdan daha fazla acı çektirmeyin kendinize

eğer gücün varsa ayrıl tabi katlanabileceksen . yani dayanabilirim diyosan . çünkü çok yıpratıcı bi ilşki yarın bi zaman ayrılırsanız karsı taraf isterse bu sefer daha büyük yıkım olur ben neler çekmiştim ortada kaldım gb hissedebilirsin . yok ben cok seviyorum diyosan sevgilinle aranı düzeltmeye calış , 3. sahısla ilgili tek kelime etme yada eskileri hiç açma , o kızın yazdıklarınıda okuma . bazen bilmemek görmemek daha iyi gelir insana

kavga dövüş küfür ihanet olan bir ilişki sadece sizi mahfeder ve yıpratır.
herkes önce kendini düşünmek zorunda. siz de kendinizi düşünün önce.
bu sıkıntılar ileride size psikolojik sorun olarak geri dönücek. ben de böyle çektim yıllarca ve bir gün birden panik atak başladı.
değermiydi değmezdi.
o yüzden iyi düşünün. ve güçlü olun.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle.
asude_bahar evet haklı olabilirsiniz ama ben hep düzeleceğine inandım bunun için üstün bir çaba sarfediyordum :/ benim önceden yaptığım hatallar yüzündne bunlar oluyor diye düşünüp kendimi avutuyordum.
rohy kendime güven kalmadıı bile maalesef. Hakaretleri o sinirle söylüyormuş hatırlamıyormuş güya ama bende öyle derin yaralar açtı ki. Arkadşalarıma soruyorum ya gerçektende böyle mi diye onlarda bırak ya onun dediğini mi tkıyorsun kafana diyorlar :(
ceku evet ocakta öğrendim ve körkütük aşkım herşeyi hazmedersin diye devam ettirdi. Ama arıtk katlanılacak bir durumu kalmadı :/ Kız zaten hayatımda değil. Erkek arkadaşımlada yollarımız ayrıldı zaten. Zorda olsa alışmak gerekiyor bunları yaşamaktansa :(
02deniz denedim düzeltmeye çok uğraştımm hemde o kadar kötü şeye rağmen. Ama olmuyorsa olmuyormuş. Aslında çok farklı düşüncelerde olduğumuzu gördüm. Bu kavgalar filan içimdeki hisleri maalesef yedi bitirdi ve olaya daha mantıksal bakmaya başladım. Körkütük aşık bakışı yok artık ve düzelmeyeceğeni biliyorum. Onun için bitmesi daha iyiydi.
tugcecan haklısınız öylesine zor durumlara sokuyor ki bu şeyler. Psikolojim altüst oldu. Eski ben değilim o gülen kişi yok artık. Çok karamsar şekilde yaşıyorum ve güvenim tamamen gitti. Bazen delirecek gibi oluyordum. Kavga esnasında beni anlamamak için direttiğinde bilgisayarı telefonu fırlatasım geliyordu :/ Uykusuzluk yorgunluk veya çok uyuma gibi türlü türlü psikolojilere girdim girdim çıktım. Yeri geldi bir srüü devamsızlık yaptım derslere çalışmadım. Bunlar tabi düzeltilebilecek şeylerde insanalra karşı o kadar güvensizleştirdi ki beni :/ Umarım bu süreçten çok daha fazla yara almadan kurtulurum.

toruna torbaya karışıcam ama hala bazı kızları anlamamış olacağım.senden daha çok o kıza acıdım.çok hastalıklı bir tip.çocuğğun onu sevmediği bariz belli ve bunuda dile getiriyor.zaten şu anda konumu fena ve o birde bunların üstüne yapıyor.kişilksiz bir aşk.insanın özelliklede bayanların prensibi olmak zorunda.bir erkeğinde bu şekilde davranan bir kıza saygı duyacaklarını hiç sanmıyorum.bazı kızlarda ilginç bir mantık oluyor.onu değil beni tercih etti.tercih edilen kadın hissi.çok üzücü bir halde.hiç bir arkadaşı kızım ne yapıyorsun demiyor mudur buna.yazdıklarını okuyunca sakinleşmem gerekti.yoksa gene küfürlü yazıp uyarı alacaktım.erkek arkadaşının yaptıkları çok .......................................................................................................................................... .sanada değer verdiğini düşünmüyorum.her sorunda birine mi geidecek.gittiğide dibinizdeki arkadaşın.harem falan mı kurmakmış maksadı.sinirlerinin yıprandığını biliyorum.benimd başıma bu tarz bir olay gelmedi ama gelme itimali oldu.bir kız arkadaşım sanki bu tarz bir hareket yapmaya niyheti varmış gibi davrandı.çok iğrendirici bir durum.o kızın yakında intihar ettiğinide duyarsın.hasta yapıda zavalı bir kız çünkü.bir an önce hayatından çıkar ikisinide.kaç yavrum kaç.uçar adım kaç

Back