canımcan nerelerdesin sen :)
ya ben dun yumurta toplamadan çıktıktan sonra yol yurudum biraz
bugunde yurusem yavaş yavaş bişey olur mu
yada yarın temizlik yapsam zarar verirmiyim rahmime transferi erteler ler mi
denizcim hiç endişelenme her zaman olumlu düşünki sonuçta olumlu olsun.Yumoşlar sana sıkı sıkı tutunsun.Benimde salı günü yumoşlar toplandı cumaya transfer var 5 yumurtadan 4 tane döllenmiş kaliteleri hakkında bişey demediler.Bir tane bile olsa önemli olan bize tutunmaları ve kucağımıza almamız.Perşembe transfer olsaydı seninle tanışırdık.Senin rahim kalınlığın kaç?Benim 2. denememde 5 buçuktu.Tutunmadılar.Bu sefer adaçayı nohut mercimek gibi doğal östorejen içeren şeyler yiyip içtim.Şimdi kalınlık 8 den fazla belki onların faydası olmuştur.Birde zeytinyağı ile birlikte incir yemiştim.Adaçayını transferden sonra içmemek lazım düşüğe sebep olabiliyomuş.Denizcim bol şans diliyorum.
merhaba arkadaşlar,
merkezden aradılar toplanan 10 yumurtamdan 9 u döllenmiş ama onlar için kaliteli sayılacak 4 tane varmış.
perşembe gunu için transfere karar vermişler
bende durum nasıl kaç hücreli kaç tane transfer edeceksiniz diye sorular sordum embirolog suan bunu söyleyemeyiz
transfer gunu geldiğinizde karar verilecek dedi
sizce beni geçistirdimi
transfer gunune kadar ölen olur mu dört taneden
yada dört taneden kaçını tarnsfer ederler ki
çok mutsuzum ve umutsuzum
perşembe transfer ederlerse pazartesi işe dönmek zorundayım 3,5 gun dinlebilmiş olucam ya tutmazsa
beni deliricem ne yapıcam şimdi :bbo::gitme:senağlama
Ayni benim durumumu yaşıyorsun canım.17 yumurtadan 7 si işleme alınmış 4 döllenmişdi.Ben de senin sorduğun soruyu sordum merkeze aynı cevabı aldım.Transfer gününe kadar ölücektim acaba hiç kalmazsa gelişimi durursa diye.Ama transfer öncesi aradılar 3 embriyo kalmış 3 de super kalite.Ve de hamile kaldım.Malesef 10 haftamda kayb ettim.İnşallah sen de aynı durumu yaşarsın ama senin bebişin sağlıcaklı olur inşallah..merhaba arkadaşlar,
merkezden aradılar toplanan 10 yumurtamdan 9 u döllenmiş ama onlar için kaliteli sayılacak 4 tane varmış.
perşembe gunu için transfere karar vermişler
bende durum nasıl kaç hücreli kaç tane transfer edeceksiniz diye sorular sordum embirolog suan bunu söyleyemeyiz
transfer gunu geldiğinizde karar verilecek dedi
sizce beni geçistirdimi
transfer gunune kadar ölen olur mu dört taneden
yada dört taneden kaçını tarnsfer ederler ki
çok mutsuzum ve umutsuzum
perşembe transfer ederlerse pazartesi işe dönmek zorundayım 3,5 gun dinlebilmiş olucam ya tutmazsa
beni deliricem ne yapıcam şimdi :bbo::gitme:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?